We hebben vorige maand 4 tandwielen besteld bij tandwielen.com Toen dit even duurde hebben we gebeld en begrepen we van deze meneer dat door omstandigheden in zijn bedrijf hij wat achterliep, maar h... Toon meer
A v Doorn technisch teken en adviesbureau. Ik werkte samen met tandwielen.com vanaf 2015, voor het bewerken van tandwielen speciale boringen en spiebanen. Mooie verhalen en beloftes maar niet de... Toon meer
besteld niets geleverd reageren niet op e-mail 1x iemand telefonisch gesproken "sorry, sorry, sorry u hoort zo spoedig mogelijk van ons ", daarna niets meer gehoord en telefonisch onbereikbaar... Toon meer
Beste klant, Met pijn in het hart willen wij je informeren dat onze webshop per direct is stopgezet. Deze beslissing is genomen op basis van zowel zakelijke als medische overwegingen. We begrijpen dat dit onverwacht komt en mogelijk vragen oproept. Lopende bestellingen en openstaande zaken proberen wij, waar mogelijk, nog af te handelen. Helaas is er momenteel geen volledig overzicht beschikbaar van deze openstaande punten, en kunnen wij ook geen garanties geven over het tijdsbestek van eventuele afhandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat wij hier door de huidige omstandigheden niet meer toe in staat zijn. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en bedanken je voor het vertrouwen en de steun die je ons hebt gegeven. Met vriendelijke groet, Tandwielen.com
Nederland
- tandwielen.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slecht met betalen
Ik heb voor ab bewerkingen gedaan aan bestaande tandwielen, hij had over het algemeen altijd haast. Behalve met betalen. Meneer bestelde het 1 na het andere. Tot diep in de nacht doorgewerkt om het toch nog op tijd te kunnen leveren. En nu kan ik fluiten naar me centen.
Waardeloze vent die zich achter allerlei smoesjes verschuild om zich maar overal onderuit te praten. Geen zaken met hem doen mensen!
Klanten en leveranciers
Klanten en leveranciers
Dit bedrijf heeft niet alleen heel veel klanten laten betalen voor onderdelen die ze nooit hebben ontvangen, maar waarschijnlijk ook veel leveranciers niet betaald.
De schade wat hier is veroorzaakt is waarschijnlijk enorm. De makkelijkste manier is dan gewoon om de telefoon niet meer op nemen en de mails niet meer beantwoorden.
Ik werkte samen met tandwielen.com …
A v Doorn technisch teken en adviesbureau.
Mooie verhalen en beloftes maar niet de rekeningen betalen.
Dus staat er nog steeds een niet betaalde factuur open.
Niets kopen hier
Na betaling na 10 keer bellen eindelijk een telefonische reactie, met een verwachte verzenddatum. Nu inmiddels 2 weken na de verwachte verzenddatum, 30 keer gebeld maar nooit opgenomen, gemaild geen reactie
We hebben vorige maand 4 tandwielen…
We hebben vorige maand 4 tandwielen besteld bij tandwielen.com
Toen dit even duurde hebben we gebeld en begrepen we van deze meneer dat door omstandigheden in zijn bedrijf hij wat achterliep, maar hij beloofde om dit direct op te sturen, dat is ook gebeurd binnen 2 dagen hadden we het binnen, heel blij met de goede eerlijke en snelle service. Volgende keer bestellen we hier weer.
Oplichter
Op de site staat de slogan; het is onze plicht om u te helpen betere machines- betere wereld - te bouwen,
maar het is toch ook uw PLICHT de tandwielen te leveren die wij als klant bij u bestellen. Ik begrijp wel dat u de reviews niet koppelt aan uw website. Hoe meer mensen deze reviews niet lezen, hoe meer mensen u kunt oplichten. Het is echt een schande dat u mensen zo oplicht!

Antwoord van Tandwielen
Doe hier geen zaken mee, oplichter
Doe hier geen zaken mee!. Wij hebben 500 tandwielen besteld en 22.229,45€ vooruitbetaald (rond februari 2023), net als voorgaande jaren.
Levering is nog steeds niet gebeurd. Ook voorstellen gedaan om wat extra bij te betalen, maar geen gehoor per email en telefonisch. Het is dezelfde eigenaar als mechanicdrive.com
DUS WEES GEWAARSCHUWD!!!!
wel betalen niks ontvangen
op 26/12/25 tandwielen besteld tot op heden niets ontvangen. Het zijn oplichters. Als je ze maild reageren ze niet. Niets bestellen hier
Onbereikbaar en niet geleverd!
Onbereikbaar en erg onbeleefd in het contact. Rapporteren een review en nemen niet eens de moeite om contact op te nemen!

Antwoord van Tandwielen
verkeerde tandwielen
ik had tandwielen besteld doch achteraf bleken ze te klein te zijn, weer nieuwe besteld was geen probleem en dat zonder meerprijs, en snel geleverd, klasse. gr. Henk
Zeer snelle service.
Oplichters
We hebben een tandwielen besteld en vooruit betaald via de website. Het tandwiel is niet geleverd en het bedrag wordt niet terugbetaald. Dit is nu al een paar maanden geleden. Bedrijf is onbereikbaar en beantwoord zijn mail niet.
Pas op u bent gewaarschuwd.
Betaalde bedrag wordt niet teruggestort na annulering bestelling
25 juni tandwiel besteld en betaald, 23 augustus leverdatum. Er werd niet geleverd. Als reden werd gegeven: “ door privé omstandigheden is het helaas in de soep gelopen. Onderdeel hiervan is ziekte. U bent benadeeld, maar helaas ook meerdere klanten, die we nu aan het oplossen zijn.” In overleg op 27 augustus is bestelling geannuleerd met toezegging “Het betaalde bedrag zal gecrediteerd worden. Dit neemt gebruikelijk wat tijd in beslag. We hebben het over circa 2/3 weken.” Inmiddels zijn we 12 weken verder. Ondanks herhaalde toezeggingen het bedrag terug te storten is er nog steeds niets terugbetaald. Ik ben dus bestolen/opgelicht en heb aangifte gedaan. Trek hier lering uit.
besteld niets geleverd
besteld niets geleverd
reageren niet op e-mail
1x iemand telefonisch gesproken
"sorry, sorry, sorry u hoort zo spoedig mogelijk van ons
", daarna niets meer gehoord en telefonisch onbereikbaar.
Uiteindelijk ben ik toch gebeld en excuses wegens persoonlijke omstandigheden even niet bereikbaar.
Men heeft de tandwielen alsnog gestuurd en het aankoop bedrag teruggestort.
Excuses aanvaard.
ruime keuze, tegen goede prijs, met verbeterde service
Het lijkt me dat er hard gewerkt wordt de service te verbeteren. De site van Tandwielen.com was tijdens mijn bestelling wat traag en heb toen een bericht gestuurd om zeker te weten dat alles goed is gegaan. Op mijn email werd direct maandag ochtend gereageerd. Ab gaf aan dat er binnenkort een geüpdate website komt.
Ik heb de bestelling nog aan kunnen passen en alles was snel geleverd. Zonder extra kosten is ook een extra tandwiel nagestuurd omdat van de bestelling aanpassing niet alles goed doorgekomen was.
Als ik het vergelijk met andere aanbieders heeft tandwielen.com een heel ruim assortiment tegen een goede prijs met bijna alles op voorraad. Precies wat ik nodig had voor mijn testopstelling.
blijkbaar een stuk beter geworden...
Ik lees een aantal slechte reviews. Blijkbaar is er e.e.a. verandert binnen het bedrijf want ik ben uitstekend geholpen. De bereikbaarheid was prima en het contact met Ab was plezierig. Product was goed en prijs ook. Niks mis mee dus. Ga zo door!
Goede website en correcte bezorging
Op de site van tandwielen.com een vervangend tandwiel gevonden voor een kolomboormachine. Dit netjes met post.NL bezorgd werd.
Mijn dank hiervoor.
weken geleden tandheugels besteld en…
weken geleden tandheugels besteld en betaald. firma niet te bereiken, niet telefonisch en niet per mail. Niets kopen daar.