Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

god service, og kommer til aftalt tid såå ingen problemer tak for god service og gode personale for i har takker

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt gik som forventet. Nem bestilling God info om bestilling/ordre på mail. Ved levering blev jeg ringet op som forventet da vi har en lettere besværlig indkørsel/vej til huset men chaufføren klar... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en kanon oplevelse, at handle fyringsolie med firmaet. Bestilte en formiddag og fik leveret næste dag. Og fik så oven i købet tilsendt en pakke med 1l. gratis motorolie med en venlig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gik max to dage så var olien leveret, chaufføren var flink og fik efterfølgende en mail om at der var tanket og jeg endelig måtte kontakte dem ved problemer eller ny påfyldning senere på året. Skønt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verwarmingsolie leverancier

Geschreven door het bedrijf

Tankolie.dk er en dedikeret leverandør af kvalitetsfyringsolie i Danmark, der fokuserer på at opfylde opvarmningsbehovene for både private husstande og erhvervskunder. Selvom vi er en nyere aktør på markedet, stræber vi efter at levere pålidelig service og produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment omfatter forskellige typer fyringsolie, herunder Standard Fyringsolie, Fyringsolie EXTRA og Blåflamme Fyringsolie. Disse produkter er udviklet til at sikre effektiv og ren forbrænding, hvilket bidrager til optimal drift af dit varmesystem. For at gøre det nemt for vores kunder tilbyder vi gratis og hurtig levering til hele Danmark, inklusive Jylland, Fyn, Sjælland og alle brofaste øer. Bestilling kan foretages nemt og bekvemt via vores brugervenlige hjemmeside, hvor du også kan finde yderligere information om vores produkter og tjenester. Hos Tankolie.dk prioriterer vi kundeservice højt. Vores dedikerede team står klar til at besvare dine spørgsmål og tilbyde personlig rådgivning, så du kan træffe det bedste valg for dine opvarmningsbehov. Vi opfordrer dig til at besøge vores hjemmeside på https://tankolie.dk for mere information og for at placere din ordre i dag. Du er også velkommen til at kontakte os direkte via telefon eller e-mail for yderligere assistance. Ved at vælge Tankolie.dk som din leverandør af fyringsolie vælger du en virksomhed, der er engageret i at levere kvalitetsprodukter og fremragende kundeservice, skræddersyet til dine behov.

4,8

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

god service

13 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi er ikke overbevist om at vi har fået…

Vi er ikke overbevist om at vi har fået 500 l fyldt på tanken, som vi ellers har betalt for

11 maart 2026
Logo tankolie.dk

Antwoord van tankolie.dk

Tak for din anmeldelse, Torben - og fordi du også tog dialogen med os direkte.

Vi forstår godt, at man kan blive i tvivl, når aflæsningen på tankens måler ikke helt stemmer med det, man forventer. Levering af fyringsolie foregår dog gennem et meget kontrolleret system. Tankbilen fyldes via certificerede målere på depotet, og selve leveringen til kundens tank sker også gennem en verificeret måler på tankvognen. Derudover kontrolleres mængderne løbende via vægt og dokumentation på ruten.

Af leveringskvitteringen fra tankvognen fremgår det, at der er leveret 500 liter til din tank.

Det er desværre ret almindeligt, at målere i olietanke kan vise unøjagtigt, da de blandt andet påvirkes af tanktype, hældning, flyder og kalibrering. Derfor kan aflæsningen i din tank godt afvige fra den faktiske leverede mængde.

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du ønsker at gennemgå leveringen nærmere - vi hjælper gerne.

Tak fordi du handlede hos os.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kunne ikke levere til aftalte tid på…

Kunne ikke levere til aftalte tid på grund af deres chauffør vurderede at der ikke var ryddet nok sne - på trods af chaufføren aldrig forsøgte at nå frem adressen.
Endte med at løbe tør for olie og måtte betale for hastelevering hos anden leverandør som dog har lovet komme med det samme (så ikke noget problem men det snevejr der har været)

Ellers var den skarp pris på den olie jeg havde bestilt, men det hjælper ikke når det ikke kan levers.

21 februari 2026
Review zonder uitnodiging
Logo tankolie.dk

Antwoord van tankolie.dk

Hej Frederik.
Vi forstår frustrationen ved at mangle olie. Ordren blev lagt onsdag, og vi havde chauffør fremme allerede torsdag.
Chaufføren vurderede, at tilkørslen pga. sne ikke var forsvarlig. Af hensyn til sikkerheden er det altid chaufføren, der træffer den beslutning, og det bakker vi 100 % op om. Du blev kontaktet med det samme, og der blev lagt en fælles plan om at udskyde leveringen, til forholdene var bedre. Vi forstår naturligvis, at du valgte en anden løsning, da behovet blev akut.

Lees meer over geverifieerde reviews.