Tapijtcentrum Nederland - Arnhem Reviews

Heerlenstraat 55, 6845 AE Arnhem, Gelderland, NL

Enorm fijn advies van betrokken medewerkers hebben mij goed geholpen om te komen tot de juiste keuze van duorolgordijn.Hele vriendelijke bejegening en vakwerk bij alle stappen, zowel in de winkel als... Toon meer

Voor mij geen andere. Je weet waar je aan toe bent vooraf word alles met je besproken geen verrassingen. Hoge klantvriendelijkheid. Tot gauw weer

De mensen die mij hebben geholpen en geadviseerd Hebben met het uitzoeken van o.a. tapijt zeil etc. Ook de uitgevoerde werkzaamheden zijn echt door vakmensen gedaan.Speciale dank aan Liesbeth werk... Toon meer

Vloeren prima gelegd. Echter de zolder was niet ingemeten (en het tapijt dus niet gelegd) en de plinten op de eerste verdieping waren niet geleverd (en dus ook niet gelegd). Nu moet er dus weer opni... Toon meer

1. #18 van de 43 beste bedrijven in Woonwinkel
  2. #2 van de 3 beste bedrijven in Tapijtwinkel
  3. #7 van de 12 beste bedrijven in Vloerenlegger
  4. #8 van de 14 beste bedrijven in Vloerenwinkel
  5. #29 van de 96 beste bedrijven in Meubelwinkel
  6. #12 van de 22 beste bedrijven in Raambekledingwinkel

Over Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Heerlenstraat 55, 6845 AE, Arnhem, Gelderland, Nederland

• 026-3813821
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De aankoop van de paneelgordijnen ging…

De aankoop van de paneelgordijnen ging soepel, goed advies en een goede prijs. En de installatie werd gedaan door een zeer vriendelijke, vakkundige stoffeerder

3 september 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat fijn dat de aankoop en installatie van de paneelgordijnen zo goed zijn verlopen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over het advies, de prijs en de stoffeerder.

Nette, goede service, waarbij de oude vloerbedekking afgevoerd werd. Uiteindelijk met 4 personen gewerkt om de klus op tijd te klaren.

Trap en overloop zien er weer netjes uit.

1 september 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat fijn dat u tevreden bent met de service en het resultaat van de trap en overloop. Bedankt voor de positieve feedback!

Ontzettend bij met onze aankoop

Netjes geholpen, de tijd genomen en vriendelijke mensen

20 augustus 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor uw 5-sterren review en de positieve woorden! Veel woonplezier gewenst met uw nieuwe horizontale jaloezieën.

Vinyl.in slaapkamer laat leggen

Super netjes gelegd,vriendelijke medewerkers

20 augustus 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat fijn dat alles zo goed is verlopen en dat u tevreden bent over onze medewerkers. We geven de complimenten aan hen door.

Super netjes gelegd op de zolderkamer

Keurig op tijd en in goed overleg goed werk geleverd

7 augustus 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Hannie, wat leuk om te lezen dat het tapijt op de zolderkamer naar wens is gelegd door onze collega's. We zullen de complimenten aan hen doorgeven!

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Goed om te lezen dat de trap en overloop naar wens zijn gelegd. Bedankt voor de 5-sterren review!

Heel netjes en snel gewerkt. 👍

Ik ben goed geholpen in Wijchen waar ik het besteld heb. Maar mensen uit Arnhem zijn het komen leggen. Over beide heel tevreden.

6 augustus 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat goed om te vernemen dat uw trappen en overloop naar wens gelegd zijn. We zullen de complimenten aan hen doorgeven aan onze collega's.

Prettig geholpen.

31 juli 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Hartelijk dank voor het achterlaten van de 4-sterren review! Veel woonplezier met uw nieuwe vloeren gewenst!

Alles volgens afspraak geregeld

Alles volgens afspraak geregeld. Laminaatvloer erg netjes en binnen de afgesproken tijd gelegd. Vloer ligt er keurig in. Medewerker was vriendelijk en prima in de omgang en dacht ook met je mee.

17 juli 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor uw fijne review!
Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over het resultaat. Mooi dat de vloer netjes is gelegd en dat onze medewerker met u mee dacht. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer!

Positieve ervaring

Nette vakmensen. Netjes gewerkt.
Werk in de aangegeven tijd klaargekregen

17 juli 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Goed om te horen dat u tevreden bent over het vakmanschap en de nette werkwijze. Ook fijn dat alles binnen de afgesproken tijd is afgerond. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag weer voor u klaar!

Prachtig!

Mijn trap is oud en versleten. Lelijk dus met halve maantjes. De trap is in 3 uurtjes heel mooi bekleed, door Roderick in zijn eentje. Ik ben er heel blij mee

27 juni 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je "nieuwe" trap! Roderick zal het geweldig vinden om te lezen dat je zijn werk waardeert. In een paar uurtjes zo’n groot verschil maken, dat is altijd mooi om terug te horen.

Heel veel plezier van je vernieuwde trap!

Goede service, snel aanwezig. mooi resultaat mbt karpet.

24 juni 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Fijn dat onze snelle service en het mooie resultaat van het karpet u bevallen. Hartelijk dank voor de 5 sterren review!

Goede sevice

5 juni 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Een korte, maar krachtige review. Bedankt voor de 5-sterren, Jeanne!

Geleverd vakwerk en bij vragen goede…

Geleverd vakwerk en bij vragen goede service.

4 juni 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Dank voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent met het resultaat van de traprenovatie. We zien u graag nog eens terug in een van onze filialen!

Goed geholpen en opties aangedragen.

Goed geholpen en opties aangedragen.
Snel geleverd

27 mei 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Top om te horen dat je goed geholpen bent en dat we samen de juiste opties hebben kunnen vinden. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor de feedback!

Vakkundig en vriendelijk personeel

Vriendelijk winkelpersoneel en een erg goede en vriendelijke stoffeerder. TCN heeft bij ons monumentale pand het gehele trappenhuis gestoffeerd.

30 mei 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons team en de stoffeerder! We zijn blij dat de stoffering van uw trappenhuis naar wens is uitgevoerd. Uw complimenten zullen we zeker doorgeven.

Betrouwbaar en vakkundig

Prima voorlichting, goed product, en een uitstekend team medewerkers die vloer kwamen liggen. Alles op tijd conform de gemaakte afspraken.

8 mei 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

We stellen jouw positieve woorden erg op prijs! Mooi om te horen dat zowel de voorlichting als de vloer én het team dat de vloer gelegd heeft helemaal naar wens waren. Geniet van jouw nieuwe visgraatvloer Theo!

Wat een service.

We kwamen voor een stuk tapijt voor op onze gladde houten vloer ivm een jonge hond die we over twee dagen gaan halen. Helaas was onze keuze niet aanwezig en zo pas volgende week binnenkomen. We kregen een reststuk mee, waarmee we enorm geholpen zijn. Wat een mooie service van TCN.

12 mei 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Het spijt ons te horen dat het tapijt dat u zocht niet op voorraad was. We begrijpen dat u graag een tapijt had willen hebben voor de komst van uw hond, maar we zijn blij dat we u met een reststuk konden helpen. Veel plezier met uw nieuwe hondje!

Vakmanschap zeer tevreden

Vakmanschap, Ben, prima werk afgeleverd, helemaal top. Tapijt op de trap is perfect!

2 mei 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het resultaat! Het is fijn om te weten dat je blij bent met het tapijt op de trap. We waarderen je positieve feedback.

Prachtige vloer, goede en snelle service.

Ik ben super tevreden over tapijtcentrum Arnhem, het advies, inmeten en de uitvoering door de prettige medewerkers. Bovenal natuurlijk het prachtige eindresultaat.

24 april 2025

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor de positieve 5-sterren review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service en het eindresultaat van de visgraat laminaatvloer en vinylvloer in jouw woning. Veel woonplezier gewenst!