Tarkon Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så flott innpakning har jeg aldri fått fra en nettbutikk før! Varene, to fantastiske hus til bokhyllen, er av skikkelig god kvalitet. Jeg er strålende fornøyd med alt fra det å bestille, leveringen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg hadde en kjempefin opplevelse hos Tarkon. Jeg bestilte meg en kopp og en notatbok med Ringenes Herre-tema, samt Ringenes Herre: Ringens Brorskap. Jeg fikk rask bekreftelse og varene ble sendt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tarkon har meget flotte kvalitets varer og veldig god kundeservice. Utvalget av bøker; både notatbøker og spesiell litteratur som er vanskelig å tak i er stor. Jeg vil særlig trekke frem notatbøkene... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Boekwinkel

Geschreven door het bedrijf

En nettbutikk for deg som elsker gode historier og unike verdener. Tarkon er der popkultur møter kvalitet. Vi samler det beste fra ikoniske univers og gjør det tilgjengelig for deg som bryr deg om detaljer, design og historier som varer – og som liker å skape litt av magien selv.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

47 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Flott utvalg

Flott utvalg, rask levering og god innpakning. Kjøper gjerne fra Tarkon igjen!

2 oktober 2026

Antwoord van Tarkon

Takk for hyggelig tilbakemelding, Alexandra :) Det setter vi stor pris på.

Handelen gikk smertefritt

Handelen gikk smertefritt, varen kom raskt frem og var nydelig pakket med en liten personlig hilsen.

5 oktober 2026

Antwoord van Tarkon

Hei Erik. Hjertelig takk for tilbakemelding. Skal si fra til Stian at han gjør en god jobb :)

Superrask levering

Superrask levering og varen stod til forventningene. Kommer til å handle igjen her.

7 oktober 2026

Antwoord van Tarkon

Fantastisk! Tusen takk. Gleder meg til vi sees igjen. Ha en superfin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en nydelig paperblanks…

Bestilte en nydelig paperblanks skrivebok! Den ble sendt kort tid etter bestilling og jeg fikk den raskt. Boken var svært godt og veldig pent innpakket! Jeg er utrolig fornøyd og vil virkelig anbefale denne flotte butikken!

7 oktober 2026

Antwoord van Tarkon

Tusen takk for det, SilverCloud ;) Paperblanks har utrolig fin kvalitet, våre favoritt notatbøker. Takknemlig og glad for at du liker butikken vår <3

Rask levering.

Rask levering.
Fin Harry Potter strikkebok

1 oktober 2026

Antwoord van Tarkon

Den boken er veldig fin, håper du får strikket noen kule ting :) Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Genuin opplevelse

Personlig og nydelig innpakket. Føles som de er genuint opptatt av konseptet sitt og kundene sine. Kommer til å kjøpe herfra igjen! Rask levering.

28 september 2026

Antwoord van Tarkon

Vi gjør så godt vi kan :) Tusen takk for fine ord. Ha en strålende helg.

Veldig bra :)

Fine produkter og veldig rask levering. Jeg er fornøyd og kommer helt klart til å handle igjen. :)

16 september 2026

Antwoord van Tarkon

Så hyggelig at du setter pris på Tarkon.no. Vi gleder oss til du kommer tilbake :) Tusen takk.

Flott produkt.

Sykt hurtig levert. Fint produkt.

23 september 2026

Antwoord van Tarkon

Takk for det, Nina :) Ha en strålende uke.

Book nook/Puslespill

Har kjøpt book nook, glow in dark puslespill. Er veldig fornøyd med kvaliteten og raskt levering(2-3dager). Nettsiden har mange fine og unike produkter.

30 september 2026

Antwoord van Tarkon

Kult at du testet puslespill som lyser i mørket. Send oss gjerne et bilde når du er ferdig med det :). Takk for fin tilbakemelding.

Kan anbefale

Veldig fornøyd! Godt pakket inn og forventet levering👌

15 september 2026

Antwoord van Tarkon

Tusen takk for fin tilbakemelding :) Mvh Magnus.

Hyggelig handel.

Rask levering, flott innpakning og fine produkter! Kommer til å handle der igjen😊

12 september 2026

Antwoord van Tarkon

Veldig hyggelig at du er fornøyd med oss. Tusen takk for tilbakemeldingen :)

Rask og enkel handel

Rask og enkel handel, tingene var pent pakket inn. Anbefales!

10 september 2026

Antwoord van Tarkon

Takk for tilbakemeldingen, Kristin. Håper vi sees igjen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med handelen hos Tarkon

Veldig fornøyd med handelen hos Tarkon! Jeg hadde lett lenge etter Paperblanks 2027 Daily-planleggere, både i Oslo og til og med i København, uten å finne dem. De store bokhandelkjedene kunne heller ikke bestille dem inn, så jeg hadde nesten gitt opp håpet – helt til jeg fant Tarkon.
De hadde akkurat planleggerne jeg ønsket meg, til en god pris, og jeg slapp både dyr frakt og eventuelle importkostnader fra utlandet. Pakken ble sendt svært raskt og kom frem i løpet av bare noen få dager. Leveringen var virkelig top notch!
Det eneste lille minuset var at jeg ikke fikk brukt 10 % førstegangsrabatt fordi rabattknappen ikke fungerte. Dette ble likevel veid opp av et hyggelig, personlig takkebrev i pakken med rabatt på min neste bestilling.
Jeg anbefaler absolutt Tarkon for rask levering, gode priser, personlig service og produkter som ellers kan være vanskelige å få tak i i Norge. Jeg kommer definitivt til å handle her igjen!

10 september 2026

Antwoord van Tarkon

Hei Raluca, tusen takk for en varm og god tilbakemelding. Jeg refunderte 10% av ordren din nå :) Neste gang du handler så finner du rabattfeltet i kassen.

Håper du får glede av planleggerne. Ha en riktig fin helg.

Dit is Trustpilot