Lees wat reviewers zeggen
Beställde en golvläggare från Taskrunner som aldrig la färdigt ett klickgolv i mitt kök! Nåväl har anmält detta till ARN! Notera att det inte går att nå dem via Tfn och de svarar inte via telefon... Toon meer
Tyvärr jättemissnöjd… Haft 2st beställningar med Taskrunner. Ena var på 200kr där ingen ringde eller kontaktade mig. Det tog tid att få en återbetalning där de skriver ”vi gör ett undantag denna... Toon meer
Jag hade varit nöjd till 100 procent om inte min runner hade velat höja priset efter 4,5 timme och började tjafsa flera gånger under resten av tiden det tog. Även det faktum att min runner inte låste... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
What do you need help with? We've got it! TaskRunner is an online platform that helps you outsource the tasks you don't have the time, tools or skills to do. In the TaskRunner platform you will be able to get diverse quotes by qualified Runners. You ...
Contactgegevens
Tegelbacken 4, 111 52, Stockholm, Zweden
- taskrunner.se
I use Taskrunners cleaning services
I use Taskrunners cleaning services, I am really picky and have gone through a few cleaning companies over the years. But I am so happy with taskrunner. My cleaning buddy is called Yudi, she is so warm and she really listen to what my preferences are and execute them after instructions. + she does the little extra 🩷 I feel so safe with having her in my home.
Today I came home and she made a beautiful little paper bow on my toilet paper. She makes me feel like I’m coming home to a 5 star hotel.
Sämst kundservice
Sämst kundservice, helt oförstående och försöker med hjälp av lögner skylla ifrån sig.
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt. OTREVLIG kundservice som består av två kvinnor. Känns dessutom oseriöst...
Det finns som tur andra, så lite märkligt att man då att man inte är mer rädd om ev kunder.
Rekommenderar inte!
Avråder starkt från att använda…
Avråder starkt från att använda Taskrunner. Bristfällig kundservice och uppdrag som inte slutförs utan att man får prisavdrag. Deras utlovade "garanterad kundnöjdhet" stämmer inte. I korthet hade jag lagt ut ett uppdrag om att ta ner en hylla och spackla igen hålen i vägen efteråt. Detta accepterades av en Naveed för 3500 kr ex. ROT. Väl på plats meddelar Naveed att spacklingen måste utföras av en målare då det var för komplicerat för honom. Jag önskar då ett prisavdrag eftersom huvuddelen av arbetet nämligen spacklingen aldrig utfördes. Först fick jag inget svar från varken Naveed eller Taskrunner. Sedan bad Taskrunner att jag skulle lösa det själv med Naveed. Han ville inte ge ett prisavdrag. Därefter erbjöds jag efter en lång diskussion en rabatt på 1000 kr på kommande jobb. Dvs. jag måste betala mer för ytterligare jobb för att få ett prisavdrag. Detta är så klart inte acceptabelt och har medfört massor med onödig huvudvärk. Jag avråder alla från att använda Taskrunner.
Otrevlig och inkompetent kundservice
Otrevlig och inkompetent kundservice som tar noll ansvar. Kommer med argument och bortförklaringar som inte stämmer eller är orimliga. Börjar fundera på om man har hyrt in någon som hallucinerar och inte har någon verklighetsuppfattning.
Försöker kontakta Taskrunner då jag…
Försöker kontakta Taskrunner då jag behöver ändra min betalning. Dom svarar inte och informationen behöver jag i ett försäkringsärende. Om jag avbokar och bokar om blir jag ju debiterad då det gått mer än 48h. Hur dåligt är det inte att man inte kan ändra på ett jobb som ligger en vecka fram i tiden???
Beställde en golvläggare från…Taskrunner
Nåväl har anmält detta till ARN!
Notera att det inte går att nå dem via Tfn och de svarar inte via telefon eller mail.
Så min rekommendation ta verkligen inte kontakt i detta företag och är ett bluff bolag. De behöver inte kontakta mig utan kan dra åt varmare trakter, rent ut på svenska...
Varning för företaget
Varning för företaget! Rena lurendrejeri.
Man betalar för ett framtida jobb som de ska utföra men om man inte är överens om priset så är det kört. Så lätt blir man lurad! Många försök, hot och uppmaningar hjälper inte.
Bli inte lurad du med. Undvik skojarna.
Den värsta hanverksupplevelse jag har…
Den värsta hanverksupplevelse jag har varit med om. Den anlitade monterade vår ytterdörr snett så att dörren inte gick att stänga utan att skrapa av färg på karmen, han skrapade även av färg på flera ställen på dörren och använde fel teknik när han monterade den. Han använde gipsskruvar istället för träskruvar och fel sorts isoleringsmaterial och hela dörren var felmonterad plus att han förstörde träet som satt runt om dörren. Detta upptäckte en certifierad snickare som kom till oss i ett annat ärende. Vi fick slåss med näbbar och klor mot Taskrunner och de tog parti för sin så kallade hanverkare. De menade att det undermåliga arbetet berodde på att jag hade gett för dåliga instruktioner om uppdraget och att jag skulle ha berättat på vilket sätt den befintliga dörren var monterad. Men hur ska jag som inte jobbar inom yrket kunna veta det? De lade skulden på oss. Dessutom beskyllde deras "hantverkare" oss för att dörren hade fel mått (och var för liten med 1 cm), vilket den certifierade hantverkaren sa att den måste vara för att man ska ha möjlighet att kunna isolera mot drag. Vi hade alltså beställt rätt mått på dörren.
Mitt i mailkonversationen råkade deras hemsida krascha så vår mailkonversation med dem försvann och när jag påtalade det så sa de att jag skulle ha tagit en skärmdump av konversationen om jag ville behålla den.
Vi krävde pengarna tillbaka och ersättning för den förstörda ytterdörren. Vi krävde tillbaka det vi hade rätt till enligt deras egna lagstadgade regler. Men de tyckte vi var så jobbiga för att vi var påstridiga, svårarbetade (som de skrev) och jobbiga, så de blockade oss, så nu kan vi inte kontakta dem och all mail är borta. Mitt uppdrag på Taskrunner är också borta så jag har ingen konversation att visa upp mellan mig och den person vi anlitade.
Tyvärr jättemissnöjd…
Tyvärr jättemissnöjd…
Haft 2st beställningar med Taskrunner. Ena var på 200kr där ingen ringde eller kontaktade mig. Det tog tid att få en återbetalning där de skriver ”vi gör ett undantag denna gång” för att skicka tillbaka pengarna?
Det andra arbetet har tagit över 5 veckor trots att runnern sa vi skulle bli klara under första veckan. Där får jag inte begära mina pengar tydligen…
Jag kommer använda pandy framåt.
DETTA FÖRETAG REKOMMENDERAS INTE…
DETTA FÖRETAG REKOMMENDERAS INTE STARKT!
Jag hade 2 uppgifter som jag hade fruktansvärda upplevelser, kvaliteten på arbetet var inte alls tillfredsställande, slarvigt och inte professionellt. Jag var tvungen att betala mer än det dubbla av det ursprungliga beloppet för en mycket dålig service, till och med slutade med en golvskada.
Dessutom stängde de mina uppgifter utan mitt godkännande, inte bara blockerade mig för att ge min feedback om personen som utförde uppgifterna, utan överförde också pengarna till den personen utan mitt godkännande.
Kundtjänsten är sämst, och försökte skylla och hota mig på toppen av allt. Jag försökte fortfarande hitta en lösning med dem genom att begära att min feedback publicerades. Även om de höll med från början publicerade de inte min feedback efter att ha sett mina kommentarer, och sa att "de vill undvika negativ feedback".
Jag blev vilseledd av personens recensionspoäng innan jag anställde honom, och eftersom min feedback är blockerad har jag ett intryck av att recensionerna på den här plattformen är mycket manipulerade. De vilseleder inte bara de potentiella kunderna, utan skapar också orättvis konkurrens för de individer som vill arbeta genom deras plattform.
Jag kommer vidare att behandla detta företag på den rättsliga grunden. Jag rekommenderar starkt att du håller dig borta, gå med RIKTIGA proffs för dina uppgifter.
Personen som skulle hjälpa oss med elen…
Personen som skulle hjälpa oss med elen till taklamporna visade sig inte vara behörig elektriker och gjorde mer skada än nytta. Elen försvann från halva huset och vi fick kontakta en elfirma för att rätta till felen som uppstått.
Varning bedrägeri
Varning bedrägeri. Avråder från att använda deras tjänster.
Skulle byta blandare i badrummet och köket. Fixaren visste inte hur man stänger av vattnet i badrummet, något man bör ha kunskap om ifall man tar på sig ett sådant uppdrag och har inte heller gjort sig besvären att leta efter stället där man vattnet kan stängas av. Kontakt fastighetsskötaren för att visa fixaren hur vattnet stängs av utan framgång då fastighetsskötaren inte kunde komma förrän 2 dagar. Kontakt med Taskrunner (Som endast har chatt och svarar efter flera timmar, inget telefonnummer) för att omboka uppdraget tills fastighetsskötaren dyker upp då uppdraget inte kunde genomföras av tekniska skäl och framför allt bristande kompetens hos fixaren men de vägrar och erbjuder en ombokning för en extra kostnad på 899kr. Fastighetsskötaren dök upp en dag senare och visat oss hur enkelt det var att stänga av vattnet. Kontakt med Taskrunner ånyo för att påpeka att anlitad fixare saknar kompetens i området och kräver därför full återbetalning vilket de också vägrar göra och erbjuder istället en ombokning för en extra kostnad på 499kr.
Sammanfattningsvis: De tar pengarna i förväg, blir uppdraget inte genomfört som avtalat, betalar de inte pengarna tillbaka trots att de skriver på deras hemsida "Betalning sker säkert via kort direkt i appen. Pengarna deponeras och hålls låsta till dess att uppdraget är slutfört och du är nöjd. Först därefter förs pengarna över till den Runner du anlitat". Med andra ord bedrägeri. Således avråder från att använda deras tjänster.
Tung taklampa på plats samma kväll
Fick hjälp att sätta upp en riktigt tung taklampa, så proffsigt och snabbt utfört!
Jag är supernöjd!
Otroligt duktig snickare
Otroligt duktig snickare. Byggde mitt kök och jag är väldigt nöjd. Kan varmt rekommendera.
Trevlig och bra service
Oklart och otryggt!
Rekommenderas ej. Oklart och otryggt för kunden. Tvingades betala 60 procent av kostnaden trots att runnern var kraftigt försenad och sedan inte kunde genomföra uppdraget. Lättförtjänta pengar för runnern, men riktigt dåligt upplägg för mig som kund.
Vilseledande information om runner accepteras av TaskRunner
I presentationen av runnern framgick inte att det var ett företag och inte en specifik runner som skulle komma. Taskrunner förstår inte att det är ett problem med vilseledande information.
Fick argumentera med runnern för att få honom att följa de instruktioner som butiken givit mig. Han hävdade att det gick att sätta skenorna till hyllsystemet glesare än butiken och Elfas hemsida instruerar. Hade jag inte själv läst på hade resultatet kunnat bli dåligt. Har tyvärr tappat förtroendet gör taskrunner som aktör
Kunnig vänlig och pålitlig
Han som jag använder är kunnig, vänlig, snabb och kommer på utsatt tid. Han frågar alltid också om det är något mer jag behöver hjälp med.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.