Ik heb 6 verschillende kruidenmixen besteld: Say Cheese, Candy Crush, Pasta La Vista, Holy Smoke, The Fixer en Wingman. Alles kwam precies overeen met wat ik verwachtte en de levering was verrasse... Toon meer
Echt een verrijking van mijn keuken! Zoveel verschillende opties voor over het eten is gewoon super fijn. Vooral een aanwinst gezien het niet bestaat uit 80-90% zout waar je ‘normale’ kruidenmixe... Toon meer
TastyChef is een Nederlandse direct-to-consumer seasoningbrand. Onze kruidenmixen zijn 100% natuurlijk: zonder zout of toegevoegd suiker, zonder vulstoffen of E-nummers, en Halal gecertificeerd. Waar een doorsnee supermarktmix vaak grotendeels uit zout, paneermeel en smaakversterkers bestaat, krijg je bij ons ± 120 gram pure kruiden en specerijen per pot. Met meer dan 21 unieke smaakprofielen, speelse productnamen en handige bundels maak je elke maaltijd makkelijk lekkerder, vanaf ongeveer 0,11 euro per maaltijd. Of je nu kookt voor Mexicaans, mediterraan, BBQ, Aziatisch of Amerikaans comfort food: er is altijd een mix die past. Onze mixen zijn bovendien hoog in vezels en een bron van eiwitten. Kwaliteit staat voorop. Onze productie voldoet aan internationaal erkende standaarden zoals HACCP, BRC en IFS, naast onze Halal-certificering. Zo weet je zeker dat elk potje voldoet aan strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Bestel eenvoudig via www.tastychef.com, met snelle levering in Nederland en België en een niet-goed-geld-teruggarantie. Vragen? Neem gerust contact met ons op via info@tastychef.com. TastyChef: Flavor that Slaps!
Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Ik heb 6 verschillende kruidenmixen besteld: Say Cheese, Candy Crush, Pasta La Vista, Holy Smoke, The Fixer en Wingman. Alles kwam precies overeen met wat ik verwachtte en de levering was verrassend snel.
De Candy Crush heb ik door mijn yoghurt geroerd, echt een leuke verrassing als ontbijt. En met Say Cheese heb ik een ovenschotel gemaakt die ineens een stuk voller van smaak was dan normaal. Je proeft echt het verschil vergeleken met kruiden uit de supermarkt, geen berg zout dat alles overheerst.
De grote potten zijn ook fijn in gebruik, je kunt mooi doseren en hebt er lang plezier van.

Antwoord van TastyChef B.V.
Ik heb meerdere smaken van Tasty Chef in huis gehaald en ik wil eigenlijk niet meer anders. De kruiden zijn super smaakvol, handig in gebruik en gemaakt van eerlijke ingrediënten zonder onnodige rommel. Dankzij de grote potten en het brede assortiment heb je altijd de juiste smaak bij de hand. Ik gebruik de kruiden dagelijks, van ’s ochtends tot ’s avonds: in mijn cappuccino en kwark tot en met het avondeten!

Antwoord van TastyChef B.V.
Echt een goede aanvulling in de keuken! De kruiden zijn perfect gebalanceerd en hebben een ideale hoeveelheid per verpakking. Een lange THT en eindelijk kruiden gevonden met weinig of zelfs helemaal geen zout - ideaal dus voor iedereen die bewust en onbewust bezig is met gezonder koken en eten. De Wrap Star is nu al mijn favoriet!

Antwoord van TastyChef B.V.
Nu 2 weken de kruiden gebruikt en mijn gerechten naar een hoger niveau gekregen. Top producten!!

Antwoord van TastyChef B.V.
Wat een heerlijk product! Ik vind het belangrijk om een eerlijk product te kopen, deze kruiden zijn echte kruiden zonder toevoegingen. Alles snel geleverd en handig te bewaren in de potjes waarin het geleverd wordt.

Antwoord van TastyChef B.V.
Super snel bezorgd! En zonder zout krijg je echt waar voor je geld

Antwoord van TastyChef B.V.
Een mooi gevarieerd aanbod en goed van smaak! Allerdaags gebruik maar ook lekker op de BBQ.

Antwoord van TastyChef B.V.
Echt een verrijking van mijn keuken!
Zoveel verschillende opties voor over het eten is gewoon super fijn.
Vooral een aanwinst gezien het niet bestaat uit 80-90% zout waar je ‘normale’ kruidenmixen in de supermarkt wel naar smaken.
Dikke aanrader!!

Antwoord van TastyChef B.V.
Gister de BBQ kruiden geprobeerd! Top met een goed stuk ribeye! Precies genoeg smaak om niet te overheersen. Ook waren de pastakruiden erg lekker, ik zag online een video voorbij komen met de romige pasta, schot in de roos. Wat ook een pluspunt is, is dat er serieus veel kruiden in zitten. Je kunt er dus best even mee vooruit!

Antwoord van TastyChef B.V.
Mijn bestelling was de volgende dag al binnen! De kruidenpotten zijn groter dan verwacht. Met dit warme weer gelijk de bbq kruiden getest en we zijn fan!
Echt een aanrader!

Antwoord van TastyChef B.V.
Ik ben erg blij met TastyChef. Grote potten met fijne kruidenmix die ook echt wat toevoegen aan mijn eten. En zoveel beter dan in de winkel in vergelijking met Knorr enzo omdat er bij de Chef geen zout in zit maar wel smaak. Echt fijn voor meal preps en dan wat afwisseling erin te brengen met de diverse kruidenmixen.

Antwoord van TastyChef B.V.
De kruiden waren de volgende dag meteen geleverd! De potjes zijn ook groter dan verwacht. Prijs kwaliteit verhouding is zeker goed. Ik heb voornamlijke interesse in de zoete kruiden. Candy crush is nu al mijn favoriet.

Antwoord van TastyChef B.V.
Kruiden besteld bij Tasty Chef, pakketje werd supersnel geleverd.
De kruiden zijn zonder zout of andere rommel, je krijgt een flinke pot en ze zijn goed van smaak. Zeker een aanrader.

Antwoord van TastyChef B.V.
Goede service, snelle levering, hoge kwaliteit van de producten en daarnaast simpelweg beter dan je supermarktkruiden. Echt een no-brainer!

Antwoord van TastyChef B.V.
Heerlijke kruidenmixen! Ze geven mijn gerechten veel smaak en zijn makkelijk te gebruiken. Echt top en erg blij met deze gezonde varianten.

Antwoord van TastyChef B.V.
De bestelde kruiden geven een extra smaakbeleving aan de maaltijden.
Vanaf bezoek website tot aan snelle levering boven verwachting zeer goed.

Antwoord van TastyChef B.V.
Onlangs heb ik de kruiden van Tasty Chef mogen proeven en ik ben aangenaam verrast. Wat direct opvalt, is dat de kruidenmixen op een bewuste en gezondere manier zijn samengesteld, zonder in te leveren op smaak. Waar veel kruidenmixen vaak veel zout of onnodige toevoegingen bevatten, weet Tasty Chef een mooie balans te vinden tussen puurheid en een rijke smaakbeleving.
De aroma’s zijn vol en natuurlijk, waardoor gerechten direct meer karakter krijgen. Of het nu gaat om vlees, vis, groenten of een vegetarisch gerecht, de kruiden zorgen voor een heerlijke en authentieke smaak. Je proeft echt de kwaliteit van de ingrediënten en merkt dat er aandacht is besteed aan de samenstelling.