Dårlig service!
At man får at vide at vente tiden er 45 min. - til en time, en lørdag aften, er til at leve med. Men en anden ting er, at man får en sms hvori der står, at taxaen er der inde for 5 min. Så man går ned en kold december aften og venter på gaden, og her ventede vi i 15 min. uden at taxaen kom.
Da vi ringer op for at spørger efter taxaen, er vi selvfølgelig nummer 10 i køen. Efter ydeligere 5-10 min. kommer vi endelig igennem, og bliver her mødt af en service damen der bliver irriteret på OS, da vi nævner hvor længe vi har ventet, og hun lægger derfor røret på. Det er værd at nævne, at vi bestemt ikke snakkede grimt eller på nogen måder ubehageligt til hende. Men hun lægger simpelthen røret på !!
Der var ikke andet at gøre end at konstatere, at vi desværre måtte gå igennem hele Fredericia by, for at komme hjem.
Meget ringe service! Jeg er bestemt ikke tilfreds! Og hvis I vil gavne jeres firma, så fyr den dame der var ansvarlig for Fredericia taxa lørdag d. 3/12, tak. Hun har ingen idé om hvad service er.
4 december 2016
Review zonder uitnodiging