Har lige været ude for at de bare har trukket penge trods jeg ikke har brugt dem i år, og har haft kontakt med dem på mail, men nu stopper de med at svare og man får bare en standard mail. Har nu skul... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
An absolute top service in all sense for a qualified, safe & secure support for matters regarding Help with Tax issues in Denmark. I have used it for many years now. I can warmly recommend the service... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Igen fik jeg flere penge tilbage i skat takket være Taxhelpers 😃 Jeg har brugt Taxhelpers til kørselsfradrag i ca 3 år og selvom Skat har beregnet, hvad jeg skulle have tilbage, så var der mere a... Toon meer
TaxHelper er en simpel platform, hvor du kan finde de fradrag, der lige præcis gælder for dig og få dine penge retur.
Sortedam Dossering 55, 2100, København Ø, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mega nemt at anvende og god hjælp hvis man var i tvivl om noget 3 år jeg anvender taxhelper
Den bedste service man overhovedet kan forstille sig. Meget opsøgende og hjælpende når man ikke helt forstår det med fradrag osv. De fandt lige 4000kr ekstra som jeg fik tilbage i skat! Kæmpe kæmpe anbefaling 🔥
Det var en relativ hurtig og effektiv proces, og selv om det desværre ikke var det helt store beløb, der kom ud af det, var det umagen værd. Lidt har også ret! :-)
Jeg havde tilmeldt mig Tax Helper for at se, om jeg kunne få ekstra penge tilbage i skat. Jeg modtog en e-mail fra dem, hvor der stod, at jeg var berettiget til at få 22.653 kr. tilbage i skat, og at de ville tage lidt over 6.000 kr. for deres service. Det lød ret vildt, så jeg gik ind og kiggede på min årsopgørelse, og der var tastet en masse forkert. Jeg har derfor selv været inde og rette det, og nu ser det ud til, at jeg ikke får nogen ekstra besparelse alligevel.
Jeg kontaktede Tax Helper to gange via e-mail og bad dem om at lade være med at trække de 6.000 kr. fra min konto, da jeg ikke får nogen ekstra besparelse. Jeg har ikke hørt fra dem siden, så jeg håber, de vender tilbage og bekræfter, at de ikke vil trække de 6.000 kr.
Så nemt at svare på jeres spørgsmål og så fik jeg flere penge tilbage i skat som jeg ikke selv vidste jeg kunne.
Jeg har egentlig haft brugt Taxhelper i to år i streg, dog har jeg aldrig oplevet noget lignende. Jeg tog spørgskemaet som normalt, og alt så fint ud indtil jeg fik en mail med at de var færdig med at gennemgå min skat og jeg skulle have penge tilbage. DOG var der det, jeg skulle også lige betale for deres ydelse. hvilket stod INGEN steder, før jeg undersøger nærmere på deres hjemmeside, for kunne ikke forstår hvorfor jeg skulle betale så meget for at jeg kunne få skat tilbage. For det var en god slat af det Skat jeg skulle have tilbage, undersøger og finder ud af det er 30% de trækker fra mit beløb. Derudover, så syntes jeg det så forkert ud - så var jeg inde og kigge i min årsopgørelse, de havde rettet min kørsels fradrag til et forkert antal dage, jeg havde været på arbejde. Så har selv skulle være inde og rette det selv. Jeg ærligt talt skuffet og overrasket at blive snydt på den måde. For både at finde ud at jeg skal betale for noget der er forkert regnet ud og som ikke var reklameret for, før jeg går ind og undersøger det
Jeg hade bedt om 2022 samt 2023 men ikke 2024 da jeg vidste jeg ville få en restskat som jeg så selv ville rette ( mit kørsel fradrag som jeg selv tasker hver år )
Det koster så lige 3728kr for den tjeneste som jeg bestemt ikke har bedt om, de sender en udskrift på jeg har men det har jeg ikke.
Ikke nok med at I tjekker ens skat INDEN man overhovedet selv kan tjekke, så står man til at skylde penge i skat OG jer penge, fordi I var hurtigere til at ligge kørselsfradrag ind, som så hellere ikke var rigtigt.
Så jeg har selv rettet i det de har lavet.
Så nej brug dem ikke. De kan ikke engang se hvor dumt det lyder.
Efter tjek af min årsopgørelse, skrev jeg til taxhelper, fordi jeg var i tvivl ift måden de havde ordnet min årsopgørelse på. Fik hurtigt svar tilbage med yderst kompetent og venlig vejledning. Meget professionelle i deres håndtering af kunder. Kan kun give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tax Helper har prøvet at gøre noget for en af husets unge mennesker....prøvet, de har tændt et håb om skattepenge retur, ved at sætte totalt forkerte data ind i selvangivelsen og ovenikøbet tage sig vildt overbetalt for vildledelsen. Pas på med dem her, der er en stor chance for at det går uventet galt.
Fandt lidt flere penge til udbetaling så det er dejligt
Dejligt at få ekstra penge tilbage, når man ikke selv er en ørn til skat :)
Hurtigt og nemt service
1000tak for hjælpen
Nemt at udfylde, nemt at forstå resultatet (som var rigtig godt) - har intet at tabe ved at bruge deres service, kun vinde
Det helt vildt, at man skal betale 1 helts års abonnement, samtidig bliver man heller ikke underrettet omkring dette!! Det stopper squ heller ikke her - selvom man har lukket sin konto ned hos dem, får man så ligepludselig en mail på, at man yderligere skal betale for en ydelse fra dem af? Hold jer lang væk fra dem, før de opkræver og tager alle jeres penge😡
I burde gøre jeres betingelser mere tydelige. Fint nok i skal tjene på at finde ens penge i glemte fradrag, men det burde gøres MEGET mere tydeligt at hvis I finder ud af at man skylder penge og så reducerer det man skylder - for derefter at tage 30% af differencen der er lavet - det virker fuldstændig sindssygt. Ikke nok med at I tjekker ens skat INDEN man overhovedet selv kan tjekke, så står man til at skylde penge i skat OG jer penge, fordi I var hurtigere til at ligge kørselsfradrag ind. Jeg meldte mig fordi jeg ville se om I kunne finde glemte fradrag - havde jeg læst med stor skrift at I ville tage penge for at reducere ens skattesmæk så havde jeg aldrig nærmet mig jeres hjemmeside. Det sker ihvertfald aldrig igen. Og folk bliver advaret mod at bruge jer, det er helt sikkert.