Vandaag een taxirit geboekt. De tool werkt goed, de bevestiging volgde snel en de chauffeur was vriendelijk, welbespraakt en kundig. Prima ervaring gehad
heb meerdere malen gebruik gemaakt van taxi centrum eindhoven. de chauffeurs die daar werken zijn profesyoneel. heb tijdens mijn rit verschillende chauffeurs mee gereden. leuke gasten goed vo... Toon meer
Heb je een taxi nodig in Eindhoven en/of omgeving en wil je niet meer betalen dan nodig is. Dan ben je bij Taxi Centrum Eindhoven aan het goede adres. Wij brengen je graag van A naar B op het moment wanneer het jou uitkomt. Jouw wensen staan bij ons voorop en wij staan 24 uur per dag voor je klaar.
Nancylaan 13, 5627CV, Eindhoven, Nederland
Prima ervaring gehad

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Echt een heel fijn bedrijf taxi centrum Eindhoven.
Altijd goede service , op tijd , netjes en flexibel
Zeker aan te raden

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Aardige mensen en rijden veilig. Top service!

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Van te voren gebeld door Serkan dat hij aankwam en precies op tijd aangekomen. Service was uitstekend met babbeltje onderweg. Veilig afgezet en geen verrassingen over de prijs. Zeker een aanrader!

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Chauffeur was zeer professioneel en perfect op tijd. Aanrader!

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Wij hebben Taxi Centrum Eindhoven gevraagd om ons naar het vliegveld te vervoeren. Van tevoren hebben we de tijd en ruimte (voor de bagage) besproken en dat ging prima. Op de dag zelf was onze chauffeur stipt op tijd en zijn we met z’n allen veilig en wel vervoerd naar het vliegveld.
Heel goed geregeld! Dankjewel.

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Afgesproken tijdstip en klantvriendelijkheid is wat ik heb ervaren.

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Altijd een goede service en zeer klantvriendelijk. Ze helpen mij altijd met het in en uitladen van mijn koffers en altijd stipt op tijd

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Fijne chauffeurs, altijd netjes gekleed en op tijd. Zo hoort het! Tot de volgende rit.

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Ik heb echt een geweldige ervaring gehad met Taxicentrum Eindhoven. Alles liep perfect vanaf het moment dat ik de taxi boekte. De chauffeur was ruim op tijd, vriendelijk en professioneel, en wist precies hoe hij ervoor kon zorgen dat de rit comfortabel verliep. De auto was schoon en netjes, wat meteen een goede indruk gaf.
Wat ik vooral waardeerde, was hoe betrouwbaar en zorgeloos alles ging. Je merkt dat dit een bedrijf is dat echt om zijn klanten geeft. Geen gedoe, gewoon duidelijke communicatie en een fijne rit.
Als je een taxi in Eindhoven nodig hebt, hoef je niet verder te zoeken. Dit bedrijf is echt een aanrader, en die 5 sterren hebben ze meer dan verdiend!

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
heb meerdere malen gebruik gemaakt van taxi centrum eindhoven.
de chauffeurs die daar werken zijn profesyoneel.
heb tijdens mijn rit verschillende chauffeurs mee gereden.
leuke gasten goed voor een babbel en erg behulpzaam.
de prijzen zijn schappelijk.
ik ben veilig en comfortabel naar mijn bestemmingen vervoerd.
jongens bedankt en vele veilige
km's toe geweest.

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Fijne service en communicatie. Van te voren hebben ze contact opgenomen met mij over dat ze er over 10 minuten zijn. De chauffeur was erg hulpzaam met de bagage. Zeker een aanrader!

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Het was een fijne rit! Betrouwbaar bedrijf! Dit is de 3de keer dat ik gebruik heb gemaakt van Taxi Centrum Eindhoven en elke keer weer tevreden!!

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Vriendelijke chauffeurs en schone auto's.
Superfijn bedrijf. Ik ga zeker nog een keer boeken.

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Ik word regelmatig door dit bedrijf vervoerd en het is altijd een geweldige ervaring. Ze zijn betrouwbaar, altijd stipt op tijd, en de chauffeurs zijn professioneel en vriendelijk. De auto’s zijn ruim, schoon en luxe, wat de rit extra comfortabel maakt. Dit bedrijf is zonder twijfel mijn eerste keuze als ik een taxi nodig heb!

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Top bedrijf! Altijd op tijd en super service gericht!!!

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Chauffeur was 10 minuten te laat (op een rit van 15 minuten) en was een andere man dan in de boeking stond. Hij had geen bevestiging gekregen dat ik had betaald ondanks dat ik online de bevestiging kon laten zien. Vervolgens heeft hij mij de hele rit lastig gevallen over extra betalen, gedreigd me eruit te zetten en eenmaal aangekomen gezegd dat ik de baggage niet kon krijgen tot ik had betaald. Als je je graag afgezet en onveilig voelt, is taxi centrum eindhoven een goede optie!

Antwoord van Taxi Centrum Eindhoven
Afgelopen donderdag ochtend opgehaald door Serkan. Super fijne vent en tevens goed met kinderen.
Reed zeer veilig. Gaan door deze ervaring zeker vaker gebruik maken van deze taxidienst.