Bijna alles staat op uitverkocht
Bijna alles staat op uitverkocht, en wat nog wel beschikbaar is heeft een absurd hoge onrealistische prijs.
Meerdere bestellingen gedaan. Snelle en nette levering. Met veel plezier en passie wordt alles verzorgd.
De website is makkelijk en duidelijk in gebruik! Ik heb al meerdere keren besteld. Bestelling wordt geopend op stream als je wilt, vind ik extra leuk. Daarna altijd netjes verzonden.
"Snelle levering, topkwaliteit en goede communicatie. Precies wat je zoekt in een TCG shop. Bedankt Bruce!"
Goede en snelle service!! vriendelijk en altijd gezellig
Altijd gezellige streams en top service ook buiten de streams om! Word altijd netjes omgegaan met de kaarten/producten en alles word super netjes verpakt en verzonden. Zeker aan te raden om hier te bestellen!!!
Fijne vent!
Altijd wel wat gekkigheid in de stream.. goede service!.
Ga zo door!
Gr, kwaak
Groot assortiment met betaalbare prijzen. Verstuurt zijn producten altijd op tijd en goed verpakt op. Nog nooit meegemaakt dat er iets beschadigd is aangekomen.
Super gave site, mooi in elkaar gezet en overzichtelijk! Daarnaast een super leuke streamer en middle man service voor het opsturen van je kaartjes naar PSA! Echt een aanrader!
Heel veel keuze in producten bij deze shop voor niet te dure prijzen. Ook een goede middle man voor versturen van kaartjes richting PSA.