Team Hillebrand Coaching  Reviews

4,5

Hele fijne ervaring gehad met de coaching. Coaches zijn erg betrokken en meedenkend met je doelen. Ook als je zelf een bepaalde visie of doelen hebt respecteren ze die en proberen ze samen met jou voo... Toon meer

Tom en zijn team hebben mij fantastisch geholpen. Naarmate ik wat verder in het traject zat werd ik ook verder ondersteund door twee wekelijkse calls die helpen om je het programma ook wat meer eigen... Toon meer

Hele fijne ervaring gehad tijdens mijn lidmaatschap van een jaar. Veel waardevolle lessen gehad met goede inhoudelijke tips. Zowel fysiek als mentaal heel veel geleerd tijdens mijn afval proces. Elke... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Team Hillebrand Coaching biedt uitgebreide diensten op het gebied van coaching, gericht op het helpen van individuen en teams bij het bereiken van hun volledige potentieel. Ons ervaren team van coaches richt zich op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, teamdynamiek en prestatieverbetering. Met behulp van bewezen methodieken en aangepaste benaderingen bieden wij coaching op maat voor individuen die streven naar persoonlijke groei en professioneel succes. Wij begeleiden onze klanten bij het identificeren en overwinnen van obstakels, het stellen van doelen en het ontwikkelen van effectieve strategieën om hun gewenste resultaten te behalen. Daarnaast bieden wij teamcoaching aan, waarbij we ons richten op het verbeteren van de samenwerking en communicatie binnen teams. We helpen teams om hun doelen helder te definiëren, sterke werkrelaties op te bouwen en effectieve besluitvorming te bevorderen. Onze aanpak is interactief en op maat gemaakt om de unieke behoeften van elk team te begrijpen en aan te pakken. Bij Team Hillebrand Coaching begrijpen we dat persoonlijk welzijn en mentale gezondheid cruciaal zijn voor succes. Daarom bieden we ook coaching op het gebied van stressmanagement, work-life balance en het ontwikkelen van veerkracht. Onze coaches hebben expertise in het begeleiden van individuen bij het omgaan met stress, het vinden van balans in hun leven en het bevorderen van hun algehele welzijn. Kortom, Team Hillebrand Coaching is toegewijd om individuen en teams te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen, het ontwikkelen van hun potentieel en het bevorderen van welzijn. Onze op maat gemaakte coachingdiensten, geleverd door ervaren professionals, helpen onze klanten om succes te behalen in zowel hun professionele als persoonlijke leven. Bezoek onze website voor meer informatie: [https://www.teamhillebrandcoaching.com/].

Uitstekend

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeker een aanrader!

Super fijne coaching. Maken het persoonlijk en helpen je met eigen ervaringen bij tegen slagen. Ook fijn als je een meisje bent dat je veel in contact komt met Lieke. Maakt de drempel tot iets delen voor mij echt wel lager!
Geven super goede handvaten en denken altijd met je mee. Ik vind het echt een aanrader!!

4 december 2023

Top coaches

Goede hulp in de begeleiding en past je schema helemaal aan naar jou behoefte. Ook goede communicatie, je krijgt snel reactie op vragen!

8 november 2023

Ton en zijn team zijn een geweldig coaching team!

Ton en zijn team maken een perfect programma voor je klaar en helpen je bij alles waar je om vraagt! Al heb je vragen kun je altijd bij hun en zijn team terecht😁 het zijn aardige mensen en het zit allemaal goed in elkaar! Ik zou dit aanbevelen aan iedereen die een sport doel heeft! Tenslotte heeft het mezelf ook heel erg geholpen ik ben van 80kg naar 91 kg gegaan met hun hulp! En heb een grote transformatie gehad waar ik trots op ben😁👍🏻

15 augustus 2023

Aanrader!

De wekelijkse check-in is goed diepgaand en je kan ‘m zo persoonlijk maken als dat je wilt.

Mijn enige puntje is, wat mij wel chill lijkt, is de persoonlijke communicatie. Het feit dat je een berichtje kan sturen is ideaal en je kan dat doen wanneer jouw uitkomt. Maar over een appje blijft er altijd afstand tussen personen. Misschien een leuk idee om eens in de maand/2 maanden een soort “call” te doen via Zoom met mensen die dat interessant lijken.

Een update over eventuele nieuwe schema’s, vragen kunnen stellen en beantwoorden. Zeker in groepsverband kan dit nuttig zijn, zo krijg je ook antwoord op vragen waar je zelf niet aan denkt.

14 augustus 2023

Top coach

Top coach, duidelijk en altijd aanwezig. Luistert precies naar je behoeftes en zet net even een stapje extra. Voor online coaching is dit zeker de nummer 1.

25 januari 2023

Top coach

De schema’s waren goed gericht op jezelf zowel eet als trainings schema’s verder goeie tips gegeven voor pre work outs

30 juni 2023

Super fijne begeleiding.

Super fijne begeleiding.
In 18 maanden ruim 18 kilo eraf en vele centimeters in omtrek eraf.
Door de goede realistische en duidelijke coaching voel ik mij zowel lichamelijk als geestelijk weer prima.
Ik gun iedereen een “Ton”

16 juni 2023

Zeer goede coach echt een aanrader!

goede coaching kan op al je vragen antwoorden + maakt trainingsschema op maat naar jou voorkeuren

heel vriendelijk persoon ook daagt je uit om 100% te gaan voor je doelen niet alleen in de fitness maar ook in het persoonlijk leven

zit je met iets in de knoop dan kan je alles tegen hem zeggen hij staat altijd klaar voor je te helpen

het maaltijdplan die hij maakt is op maat gemaakt ook vraagt hij regelmatig wat je van de receptjes vind en of er iets moet aangepast worden

als dat nog niet genoeg is heeft hij meerdere fitness groepen waar verschillende mensen in posten over hun progressie en mensen elkaar steunen/uitdagen voor je doel te halen

mijn ervaring met ton was super ik zag elke dag mijn progressie en mijn doel was snel en gemakkelijk bereikt dankzij alle steun tips trainginsplannen en maaltijdsplannen van Ton
zeker een aanrader!

16 juni 2023

Top team!

Ze zijn erg goed bereikbaar met vragen over maaltijden en/of traningschema’s voor andere vragen kan je ook bij hun terrecht. Ze kijken goed naar je behoeftes en laten zien dat je veel variatie in je maaltijd kan hebben, i.p.v veel het zelfde.

Het verschil wat ik nu heb gemaakt dankzij hun, ben ik ze zo dankbaar voor.
Ik heb nieuwe inzichten gekregen over voedig en traningen

13 juni 2023

Ton Hillebrand Coaching

Een heel fijn coaching traject gehad met Ton en enorm blij met het resultaat! Ondanks dat het online was, is Ton heel betrokken geweest met wekelijkse check-in's, dagelijks bereikbaar en aanpassingen aan mijn plannen. Aanrader!

13 juni 2023

Absoluut een aanrader!

Ik heb geen moment spijt gehad sinds ik bij Ton in het coaching traject zit. De schema’s zijn top! Voedingsplannen met voor iedereen wat! (ik ben zelf vegetariër). En het is ideaal om hem altijd teen bericht te kunnen sturen via de app. Hij reageert over het algemeen altijd snel! En sinds hij nu ook met Mika en Lieke samenwerkt is het al helemaal top! Reageert altijd wel iemand snel en ze vullen elkaars kennis mooi aan! 👌🏻

Ben zowel mentaal als fysiek enorm gegroeid in amper een jaar en voel me beter dan ooit! En dan zijn we er nog lang niet. Zeker je geld waard!!

10 juni 2023

Top coaching

Perfecte coaching die goed aansluit bij het doel waar je voor traint. Inmiddels word ik al een paar jaar gecoacht door Ton en zie nog steeds vooruitgang. Ik kan dit iedereen aanraden!

10 juni 2023

Een top online coach!

Vanaf het moment van de intake tot heden al een top coaching bedrijf. Voldoet volledig aan de verwachting en ondersteund precies waar nodig. Als ik wensen heb voor andere maaltijden of trainingsoefeningen staat er binnen een snelle tijd een nieuwe update klaar. Doelen worden behaald met deze coach!

9 juni 2023

Perfecte coaching!

De coaching is perfect! Je kunt met elke vraag bij Ton terecht, geen vraag is te gek! Bij de coaching krijg je een mooie en overzichtelijke app met daarin je trainingsschema en voedingsschema die speciaal gepersonaliseerd zijn! Er staan geboeg recepten in zodat je aan variatie geen gebrek hebt! En er zijn altijd mooie en uitdagende challenges om, ik persoonlijk in ieder geval, buiten mijn comfortzone ga!

8 juni 2023

Wat een geweldige coaching

Wat een geweldige coaching!
Ik ben zelf door de coaching 17 kg afgevallen en heb mij nog nooit zo goed gevoeld! Met de juiste begeleiding via de app heb ik mijn doelen kunnen halen! Ton luistert naar je wensen voor je voedingschemas en past dit dan ook gelijk toe. Je kan vragen stellen via de app en je krijgt snel en goed antwoord!

Ik zou hillebrand coaching zeker aanbevelen!

8 juni 2023

Perfecte coaching!

Geweldige coaching! Zelf al bij meerder coaches gezeten maar nog nooit coaching gehad van dit kaliber. In de uitstekend werkende app vind je onder andere Voedingsplannen, fitnessschema’s, challenges, uitleg videos, en nog veel meer aanvullende informatie! Zelf ben ik 7kg spiermassa aangekomen door het op maat gemaakte voedings en sport schema. Zelf twijfelde ik eerst of het mijn geld waard was, maar na mijn eerste jaar kan ik met zekerheid zeggen dat dit het 200% is!

5 juni 2023

Fijne en doelgerichte coaching

Ik word inmiddels al bijna twee jaar door Ton gecoacht en ik ben nog steeds zeer tevreden! Ton heeft bij mij een fijne opbouwende manier van coaching toegepast, wat goed bij mijn ervaring in de sportschool aansloot. Momenteel ben ik samen met Ton actief bezig met het werken aan doelen die ik nooit had verwacht te behalen.

5 juni 2023