3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

SLECHTE zaak.

Weinig communicatie, zo vaak gemaild over een update en via Instagram een bericht gestuurd. Ik wacht nog steeds op een gedeelte van mijn geld omdat ze de producten niet kunnen leveren en ze reageren helemaal niet meer!

11 september 2025

In eerste instantie goed en leuk…

In eerste instantie goed en leuk contact gehad met ze.
Alles liep eigenlijk vrijwel goed en netjes.
Tot ik achteraf vragen had over de kwaliteit van het printwerk.
Misschien was ik zelf iets te opdringerig qua mijn manier van contact zoeken.

Maar vervolgens totaal geen reactie meer gehad.
Dat vind ik dan wel teleurstellend dat je achteraf geen reactie meer krijg

12 juli 2025

Oplichters 1ste klasse

Uitkijken met dit bedrijf. Scammen je voor grote bedragen. Zielig mensen als je zo mensen moet benadelen

27 mei 2025

Goedendag,

Als je ons zo naar beneden probeert te halen laat dan ook als een grote jongen of meisje je naam achter!
Want onder deze naam is er nooit een bestelling gedaan op de webshop.
Dus zie ik deze Review als onzin en een poging tot naar beneden halen terwijl er geen reden is !
En daarbij zie ik dat niets goed is bij Mr Emmers aangezien elke revieuw die er geplaatst wordt 1 ster heeft van welk bedrijf dan ook dus denk dat u eerst eens bij jezelf moet kijken!

1480 euro tegoed

Grote order geplaatst al van in januari, waarvan een miniem deel gekregen. Nog een tegoed van maar liefst 1480 euro! Op mails wordt al 9 dagen niet meer geantwoord. Volgende logische stap is politie er dus bijhalen. Crimineel gewoon

23 mei 2025

Beste lezers,

De beste meneer heeft niet eens via onze webshop een order gedaan dus de recensie is groot bedrog !

Had een pre-order gedaan van prismatic…

Had een pre-order gedaan van prismatic evolutions. Tot op een week voor de release was alles in orde, alles was aanwezig, tot op het punt van krijgen was er geen enkele etb beschikbaar. En ze zelf online verkopen voor prijs x2(120€). Schandalig!….

18 januari 2025

Goedemiddag,

Wij hebben via onze webshop iedereen constant op de hoogte gehouden over de release van de Prismatic etb’s en via de e-mail. Het kan zijn dat e-mail van ons in de spam of ongewenste mail terecht is gekomen.
U weet zelf dat het bij elke webshop niet gegaan is zoals het normaal gaat door de soft release van Pokémon, en hoe komt u erbij dat we de etb’s voor de prijs x2 verkopen? We hebben de etb’s die we hebben gekregen (voor uw informatie slechts 2 cases dus 20stuks) verdeelt onder de mensen die alleen enkele etb’s gekocht hèbben en ook daar konden we niet iedereen voorzien… de etb’s en andere artikelen van Prismatic staan al vanaf eind november op uitverkocht en hebben wij niet meer kunnen aanbieden!!!
Jammer dat u net als sommige andere mensen invult voor ons hoe wij ons werk doen en niet eens weet zonder ook maar verder met ons te communiceren over uw bestelling!
Zou U ons nog een mail willen sturen
Vriendelijke groet,

Communicatie 0

Communicatie 0
Veel beloven. Weinig waarmaken.
Pre-order geld gebruiken voor eigen winstbelang.

Daarna nog vragen om volgende wave bij te betalen.

Niet hoe je correct zaken doet.

24 januari 2025

Beste,

Ten eerste hebben wij iedereen die bij ons op de webshop een pre-order heeft geplaatst een e-mail gestuurd met de stand van zaken over de etb’s van Prismatic Evolutions en iedereen verschillende opties gegeven.
De opties waren of de pre-order annuleren en het aankoop bedrag terug ontvang of de pre-order laten staan voor de Reprint ronde.
Verder hebben wij op onze webshop laten weten dat we iedereen op de hoogte hebben gesteld en iedereen gevraagd hun mail te checken en een antwoord te sturen. Naar ons weten heeft iedereen geantwoord en hebben wij alles netjes afgehandeld zoals afgesproken.
Beetje spijtig dat u zegt dat wij het geld zouden gebruiken voor eigen winst belang terwijl u helemaal niet in onze bedrijfsvoering kunt kijken en kunt zeggen dat wij op deze wijze werken.
Iedereen die de pre-order heeft geannuleerd heeft netjes hun geld terug gehad omdat wij alle inkomend betalingen van de pre-orders apart hebben gehouden omdat we het voorgevoel hadden dat het niet ging lopen als andere nieuwe sets die uit kwamen!
Daarbij komt dat wij het geld van pre-orders niet nodig zijn om te gebruiken om andere producten in te kopen om winst te maken.
Wij hebben zelf met andere verkopen en onze eigen financiële inbreng genoeg vermogen opgebouwd om onze inkopen te doen zonder gebruik te maken van pré-order inkomsten.
We zullen het zeer waarderen dat u ons een e-mail stuurt zodat wij kunnen reageren met de e-mail die wij hebben gestuurd naar u over de pre-order van de etb’s en de daarbij communicatie die er verder is geweest als u heeft gereageerd !

Horen graag van u
Vriendelijke groet

Slechte communicatie

Slechte communicatie, geen betrouwbaar verkooppunt.

17 januari 2025

Beste Jelle Herrewijnen,

Spijtig om te horen dat je er zo over denkt terwijl we via e-mail duidelijk contact hebben gehad waarin wij de situatie van de Pokemon Prismatic Evolutions release duidelijk hebben uitgelegd en de opties hebben weergegeven.
Het was niet onze schuld dat wij niet genoeg producten hebben ontvangen en dit was bij heel veel andere webshops en winkels precies hetzelfde geval.
Via e-mail hebben wij duidelijk gecommuniceerd naar jou en aangegeven wat de opties waren.
Jij hebt ervoor gekozen om de bestelling te annuleren en 1 ETB te ontvangen en niet te laten staan voor de Reprint ronde.
Door een fout in het systeem van de webshop werd er iets te kort gecrediteerd dit verschil hebben wij netjes direct handmatig ook naar jou overgemaakt.

Jammer dat je er een dikke week na ons contact en de nette afhandeling zo over ons schrijft terwijl wij net als andere webshops en bedrijven ook de dupe waren van de nieuwe vorm en strategie van leveren vanuit Pokemon!
Hopelijk heb je begrip voor de situatie zoals vele andere mensen.
Vriendelijke Groet

Top service

Top service. Helpen goed mee. Denken goed mee, daarnaast nog leuk persoonlijk kaartje

7 december 2024

Goede service, goede kennis en erg aardig. Ontzettend behulpzaam. Zeker aanrader!

6 december 2024

hele grote aanrader!

kom hier graag terug
wordt goed meegedacht in wat de klant graag zou willen fijn en snel contact

nette prijzen al met al top
zeker een aanrader!!

dankjewel en tot de volgende bestelling!

23 november 2024

Ik bestel hier graag

Ik bestel hier graag.
Allereerst goeie prijzen en daar doe je het natuurlijk.
Daarnaast goed te bereiken en persoonlijk contact.

23 november 2024

Antwoord van Teamrockettcg

Dank je wel Tim! Fijn om te horen is natuurlijk vanuit ons ook zo!! Goed contact en fijne klant om aan te leveren !! Dank je wel !

Reviews in alle talen tonen. (17 reviews)