1. Elektrische apparatuur leverancier

Die tease solutions GmbH ist ein aufstrebender disruptiver Online-Händler für IT und Industriegüter mit Firmensitz im Einzugsgebiet der Bayrischen Hauptstadt München. Bei uns steht die vollständige Ausrichtung auf die Bedürfnisse des Kunden an erster Stelle. Wir sorgen so für eine deutliche Vereinfachung Ihres Einkaufsprozesses.

3,3

Gemiddeld

3K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Komt garantieafspraken niet na

Iets besteld bij de mediamarkt van dit bedrijf. Het product ging vervolgens heel snel stuk. Aangezien ik nog in de garantieperiode zat heb ik een mail gestuurd. Hier geven ze aan dat ze niks voor me kunnen doen en dat ik naar de fabrikant moet gaan terwijl de fabrikant had aangegeven dat ik inderdaad recht heb op een nieuw product maar dat dit via Tease Solutions gaat. Heel erg vervelend.

26 september 2025

1 ster omdat ik geen 0 sterren kan…

1 ster omdat ik geen 0 sterren kan geven.
Kocht iets bij de media-markt en bleek ineens iets gekocht te hebben bij dit bedrijf. Eerst leveren ze niet, reageren niet op mails en ineens sturen het product.
Nu wil ik het product retouren en reageert het bedrijf nog steeds niet, Media markt zegt me niet te kunnen helpen, dit bedrijf helpt neit.
Koop dus niks meer bij de Media Markt

20 november 2024

Het duurde langer dan verwacht

Het duurde langer dan verwacht. Ik had op 19.11 een Oppo Reno 12 Pro besteld. Bevestiging na betaling ontvangen dat het 2-4 werkdagen levertijd had. Prima. Na die periode ontving ik een nieuwe bevestiging dat wegens toevoer problemen de levering met 2-5 dagen verlengd wordt. Nog steeds okay. Als ik na die tijd geen berichten meer ontvang, een mailtje (met de vraag over de levertijd en bestelnummer) gestuurd naar Tease Solution. Krijgt direct antwoord. Bla,bla, bla, uw zending is (weer!) verlengd met 2-4 werkdagen. Wat?!
Even de reviews gelezen. Meerdere hebben dan probleem. Telkens als je een bericht stuurt met alleen je vraag, krijg je geen mail terug. Stuur je een bericht met je bestelnummer erin, scant een AI systeem dat in je mail en stuurt direct een antwoord terug (met elke keer een latere levertijd vermeldt!)
Telefonisch niet te bereiken, dag en nacht zijn de medewerkers in gesprek. En je kunt altijd een mail sturen.
Toen ik een mail stuurde hoe ik de bestelling kon annuleren, kreeg ik een antwoord: Uw bestelling wordt verzonden…..mmmm. Bijzonder. Maar ik ben blij.
Uiteindelijk is de levering 9.12 geleverd.
En alles okay. Misschien meer geduld aan de dag leggen, maar de communicatie van Tease Solution moet verbeteren. Beter bereikbaar zijn en dat 2 of 3 van de 35 medewerkers daar de telefoon kunnen aannemen of de mails realistisch gaan beantwoorden en geen AI systeem. Dat valt op. Gr. Pieter

9 december 2024

Erg slecht bedrijf

Erg slecht bedrijf. Zou direct als partner van mediamarkt verwijderd dienen te worden. Wacht nu al sinds 27 november op mijn bestelling. De geleverde track en trace code werkt niet en er wordt niet gereageerd op mails en zijn niet via de telefoon bereikbaar. Heb een klacht bij de EC - ODR over dit bedrijf neergelegd. Hopelijk helpt dit. Verder wel een niet besteld artikel (een power inverter) uit Denemarken ontvangen die dit bedrijf ook verkoopt. Misschien verkeerde verzendlabel geplakt en heeft nu iemand anders mijn bestelde artikel ontvangen. Erg slecht en slordig.

11 december 2024

Tease Solutions AFZETTERS!!! media markt helpt de klant ook niet

Tease Solutions en mediamarkt houden ons al sinds 30.10.24 aan het lijntje een scherm besteld tot op heden niks ontvangen , al dagelijks gebeld mediamarkt doet niks en succes om met tease solutions te communiceren want ze spreken alleen maar Duits , dit is gewoon mensen afzetten!!!!! dan krijgen we vandaag een formulier in het Duits en zo houden ze weken lang je geld voor iets wat we niet ontvangen hebben !!!!!

4 december 2024

Too good to be true

Ik had in de Black Friday sale van Media Markt NL een Samsung Galaxy A05 (smartphone) + "een super snelle oplader" gekocht, voor bij elkaar geloof ik €166. Helaas bleek 'too good to be true' van toepassing te zijn. Dit ogenschijnlijke Duitse bedrijf zou mijn bestelling versturen. Het zou één week later worden geleverd, is niet gebeurd. Contact gezocht met hun klantenservice via email, kreeg een Duitse email terug. Er was iets misgegaan met de levering naar hen toe, maar het kwam nu echt wel mijn kant op. Een week later kreeg ik het binnen. Het zag er in eerste instantie goed uit. Maar we zijn nu een paar dagen verder. Die "supersnelle oplader" doet er maar liefst 6u over om op 85% te komen🫠 Terwijl er geen enkele app openstaat en de telefoon verder niet in gebruik is in dat moment. Gezien de rest van de negatieve reviews is deze kwaliteit die ze leveren dus meer regel dan uitzondering. Ik hoop bij God dat het écht aan de oplader ligt en niet aan de telefoon.. Ik voel me genaaid door Mediamarkt; dát is een bedrijf met een goede naam. Maar ze delen bet bed met een bedrijf die op zijn minste slechte producten leverd, op zijn ergst oplichters zijn..

4 december 2024

Mediamarkt gebruikt dit bedrijf als platform. Kijk dan uit!

Mediamarkt gebruikt dit bedrijf als platform/verkooppartner. Weken geleden koffiezetapparaat besteld. Omdat het er nog steeds niet is heb ik vandaag de order geannuleerd. Bizar is dat Mediamarkt inmiddels op haar website hetzelfde apparaat te koop aanbiedt met een dag levertijd. Maar dan gaat het niet via Tease Solutions. Kijk dus goed uit voordat je bij Mediamarkt bestelt en of Tease Solutions er niet tussen zit!

27 november 2024

Defect

Defect
Een paar weken geleden heb ik een Samsung monitor en een HDMI kabel bij Mediamarkt besteld. Tease Solutions Duitsland zou dit leveren. Ik heb een paar keer in het Engels gemaild over de track and trace code. Krijg steeds in het Duits antwoord met vertaling was dit al snel opgelost. Vervolgens heb ik een defecte monitor ontvangen die helemaal niet aan gaat met de geleverde HDMI kabel en stekker. Ook niet met een andere HDMI kabel. Vervolgens heb ik alles volgens de handleiding van Samsung gedaan om de monitor aan te krijgen maar tevergeefs. Dezelfde dag heb ik contact opgenomen met Tease Solutions Duitsland. Ik moest online een ''formulier'' invullen met de gegevens van de monitor en wat ermee aan de hand is. Twee dagen later geen reactie van Tease Solutions. Vrijdag heb ik weer een mail gestuurd met het verzoek om een retour label en dat ik mijn geld terug wil. Maandag had ik nog geen respons van Tease Solutions. Al met al was ik genoodzaakt een andere monitor elders te bestellen. Ik ben zeer teleurgesteld in Mediamarkt , daar zij hun platform verlenen aan een bedrijf die slecht communiceert met klanten. Als klant bestel je niet voor niets iets bij Mediamarkt. Nog nooit heb ik zo'n slechte ervaring bij een aankoop bij Mediamarkt gehad. Dit maakt dat ik wel twee keer nadenk voordat ik weer iets bij Mediamarkt bestel. De positieve recensies zijn zeer ongeloofwaardelijk na wat ik heb meegemaakt. Vandaag is 15/11 en nog steeds wordt ik door Tease Solutions aan het lijntje gehouden. Dat ze heel veel aanvragen hebben en dat het even gaat duren. Een betrouwbaar bedrijf handelt zaken snel en netjes af. Dit is pure oplichting!

29 oktober 2024
Reviews in alle talen tonen. (2.710 reviews)