Lees wat reviewers zeggen
VI kontaktade Techtell för att se över våran telefoni. Mycket snabb feedback och kom med en konkret och prisvärd lösning. Varmaste rekommendationen!
Förmodligen en av de bästa leverantörerna för företagstelefoni. Vi använder både mobilabonnemang och växel från Techtell och har varit otroligt nöjda från start. Supporten är fantastisk, de svarar... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
TechTell - Sveriges Företagsoperatör.
Contactgegevens
Florettgatan 22a, 254 67, Helsingborg, Zweden
- 042-81212
- kundservice@techtell.se
- techtell.se
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bra support och bra företagstjänster
Bra support och bra företagstjänster.
Vi är super nöjda med Techtell som vi använder för vår företagstelefoni.
Bra support som har kunnat hjälpa oss på ett par minuter när vi har haft problem.
Lösningsorienterade och hjälpte oss hur vi ska sätta upp våra olika nummer, vilka abonnemang som behövs och inte. De hade möjlighet att sälja på oss mer, men tittade på våra behov och gav oss det vi behövde. Det ger ett högt förtroende.
Stort tack till Sam som har hjälpt oss med allt!
Har precis bytt till TechTell och är…
Har precis bytt till TechTell och är extremt nöjd. Supporten måste dessutom vara den snabbaste i hela världen.
Fått superfin hjälp direkt när jag önskade det.
Fått superfin hjälp direkt när jag behövt det.
Trevligt bemötande och service
Supertrevligt bemötande och nöjd med…
Supertrevligt bemötande och nöjd med deras tjänster!
Snabb feedback och prisvärd lösning!
Varmaste rekommendationen!
Fantastisk service!
Fått snabb och professionell service, techtell är grymma!
En leverantör man kan lita på
Vi har haft en mycket bra upplevelse av vår telefonileverantör. Allt från installation till löpande support har fungerat smidigt och professionellt. När vi har behövt hjälp har vi alltid fått snabb återkoppling och tydliga svar. Systemet är driftsäkert, enkelt att använda och passar vår verksamhet perfekt. Det märks att de värdesätter sina kunder och strävar efter hög service. Kan varmt rekommendera dem till andra företag som söker en pålitlig telefonilösning
Jag är otroligt nöjd med Techtell som…
Jag är otroligt nöjd med Techtell som telefonileverantör. Servicen har varit snabb, professionell och personlig från start till mål. Ett extra stort tack till Fabian som alltid tar sig tid att hjälpa till, även efter arbetstid när det verkligen behövs. Det märks att han genuint bryr sig om sina kunder och vill hitta lösningar istället för problem.
Fabian har dessutom hjälpt mig att lösa många knutar och samtidigt sänkt våra totala kostnader för telefoni i bolaget, vilket gjort stor skillnad både ekonomiskt och praktiskt. Det känns tryggt att ha en kontaktperson som är så engagerad och lösningsorienterad.
Det är sällsynt idag att få så personlig och tillgänglig service. Kan varmt rekommendera både Techtell och Fabian till alla som vill ha en leverantör som faktiskt bryr sig om sina kunder.
Enkel prissättning och snabb support
Enkel prissättning och snabb support. Behövs ej mer
Är väldigt nöjd
Är väldigt nöjd. Framförallt med bemötandet när man hör av sig!
Kan varmt rekommendera företaget
Kan varmt rekommendera företaget. De har alltid kundens behov i focus och hjärtat på rätt plats.
Very quick help
Ny nivå på uselhet
Har funkat ok tills man ändrar ngt.
Men med deras "teknikbyte" under våren har nya simkort inte fungerat eller skickats till fel ställe trots vi kontaktar dem innan.
Har krävts 5-6 samtal per abbonemang innan de löst felen, och vi varit utan telefoner flera dagar.
Visst svarar de snabbt men va gör det när problemen inte löses.
Men de tog åt sig av kritiken till slut och säger sig ha ändrat rutiner, så jag hoppas på det och ger inte fullt så uselt betyg. Synd bara man ska behöva skrika innan någon lyssnar.
Techtell levererar mobiltelefoni i…
Techtell levererar mobiltelefoni i toppklass. Bra pris och framförallt bra kundsupport och täckningen har varit kanon.

Världsklass
Vill bara säga att
återkoppling och supporten Har varit helt fantastisk och snabb. Tjänsten funkar utmärkt supernöjd!
Peter på Opteamera 😀

Antwoord van TechTell
Ett väldigt pålitligt företag, med väldigt kompetent personal.
Mitt företag Individens Trygghet har varit kunder hos TechTell AB en tid nu och vi är väldigt nöjda med dom som våran huvudleverantör när det kommer till IT lösningar av alla dess former vi har fått en snabb hjälp alltid när vi har behövt det. Men i början av vårat samarbete med TechTell AB så upplevde vi början lite tekniska problem men vissa utav deras tjänster som dom levererade till oss så det var faktiskt nära ett tag att vi skulle säga upp dem och ta en annan IT leverantör istället men jag som är VD för Individens Trygghet tänkte att vi ger dem en chans till för när man tänker efter vem har inte upplevt problem med olika IT-lösningar någon gång i livet. Nu är jag som VD för Individens Trygghet väldigt tacksamma att vi valde att ge TechTell AB en chans till, men utan våran fantastiska säljare och kontaktperson Fabian Staaf på TechTell AB som alltid har ett trevligt bemötande och stort kunnande inom IT och telefoni lösningar så hade vi inte varit kvar som kunder hos TechTell AB idag, för alltid när vi som företag har haft problem eller velat ändra i våra tjänster så har han alltid haft tid och varit tillgänglig för oss som kunder och han har även kunnat hjälpa oss utanför kontorstid om det har varit väldigt akuta fall eller i speciella fall, så kort sagt Fabian Staaf är en riktig klippa i alla lägen. Så om ni som företag funderar på att skaffa eller byta IT leverantör så tvekar inte att välja TechTell AB som eran nästa IT och telefonileverantör jag som är VD på Individens Trygghet kan garantera att ni kommer inte bli missnöjda ni kommer bara att bli nöjda om ni väljer TechTell AB som eran nästa samarbetspartner och framför allt om ni får Fabian Staaf som eran säljare och kontaktperson så kan jag garantera att ni kommer bli mer än nöjda med honom för han finns alltid där för sina kunder.
Med vänliga hälsningar
Joakim Persson VD, På Individens Trygghet

Sebastian från Vålt AB
perfekt kundsupport, kan starkt rekommenderas

Sjukt nöjd hittills
Sjukt nöjd hittills! I princip dygnet runt support dessutom och Fabian ställer alltid upp! 🙏

Antwoord van TechTell
Älskar att man alltid får snabb och…
Älskar att man alltid får snabb och personlig service, vilket undantagslöst gäller Tech Tell! Om man som jag har mycket tråkig erfarenhet av tidigare telefonbolag med timmar i telefonkö, och ändå bara hamnar hos en robot eller någon som inte kan eller vill lösa ens problem.

Antwoord van TechTell
Gick över med företagets telefoner till…
Gick över med företagets telefoner till techtell. Otroligt bra service och support både innan och efter vi blivit kunder. Rekommenderas starkt!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.