Mailadres klopt niet en ook bij bestelling geen bestelbon of factuur ontvangen. Kan iemand me het correcte mailadres bezorgen waarop ik iemand kan contacteren

Drie pakken besteld, kwamen alle drie niet overeen met afbeelding. Pure dropshipping. Mensen die snel geld willen verdienen, zelf het product nooit in handen hebben gehad en dus niet 100% zeker zi... Toon meer

Wat een fake website. Artikelen komen uit China. Als je iets wilt retourneren komen ze met 600 opties behalve met het retour adres. Uit eindelijk als je het wilt retourneren moet je het zelf terug n... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

scam

De producten zien er niet uit en ik kan ze ook niet retourneren. Mail werkt niet meer en het is niet mogelijk om contact op te nemen. Weggegooid geld.

29 augustus 2024

Meuk

Helaas geen reviews opgezocht toen ik ging bestellen. Totaal andere jurk binnen gekregen als dat er op de site staat. Onwijze meuk uit China. Trap er niet in

16 mei 2024

Niet bestellen!!

Chinese troep, trap niet in hun mooie advertenties!!! Komt niet overeen met de werkelijkheid. Zeer slechte service en bieden geen goed retourbeleid.

20 april 2024

Niet bestellen

Tot twee maal toe verkeerde maat gestuurd. Geen optie tot terugbetaling, alleen als het retour gestuurd wordt naar China twv 30 euro. Belachelijk. Bestel er niet

20 april 2024

Nooit iets kopen hier

Uit eindelijk als je het wilt retourneren moet je het zelf terug naar China sturen.
Wat een slechte zaak

17 april 2024

Koop hier niks!

Koop hier niks! Na drie weken wachten kwam de broek aan. Het is troep uit China en van zeer slechte kwaliteit. Product kwam niet overeen met de foto´s. Toen ik mijn product wilde retourneren kreeg ik allemaal vage berichten over kortingscodes en het zo moeilijk mogelijk maken om het terug te sturen. Na een paar mails kreeg ik helemaal geen bericht meer terug.

15 april 2024

Bestelling kwam niet overeen

Drie pakken besteld, kwamen alle drie niet overeen met afbeelding.
Pure dropshipping. Mensen die snel geld willen verdienen, zelf het product nooit in handen hebben gehad en dus niet 100% zeker zijn van goede kwaliteit.
Ik had beter kunnen weten ook, was echter op slag verliefd op het pak zoals deze werd afgebeeld in hun advertenties.

Wel moet ik zeggen dat de afhandeling soepel en spoedig verliep. Reageren binnen een dag op je mail en na retourneren (kosten zijn voor de koper) werd het volledige bedrag diezelfde dag nog teruggestort.

5 januari 2024

Pas op troep uit China

Ben helaas in de valkuil gevallen en heb besteld. Er staat klimaatneutrale verzending maar is troep uit China en wordt zeker niet klimaatneutraal verzonden. Zal m’n aankoop nooit krijgen vrees ik

23 februari 2024

Onbetrouwbaar

Wat een service! Besteld omdat het een Nederlands bedrijf is met zogenaamd review van Libelle, waardoor het betrouwbaar lijkt. Pakket moet gewoon uit China komen. En nog steeds niets ontvangen.

6 februari 2024

Pakken komen totaal niet overeen met…

Pakken komen totaal niet overeen met wat ze op de site aanbieden!!
Pure oplichterij! Dropshipping eerste klas.
Wel ingeschreven bij Het KVK, maar wanneer je het adres intikt, kom je uit bij een simpele rijtjeshuis.
Ergens vrees ik dat ik mijn geld niet terug zal zien.
Gevalletje voor BOOS?
We gaan het zien….

14 januari 2024
Logo Teddie & Mae

Antwoord van Teddie & Mae

Doortje, het is echt niet nodig, vooral omdat we vanmiddag al contact hebben gehad. Het is jammer dat je ons bedrijf zo probeert te schaden.

Leuk pak

Fijn pak, alleen het randje van de broek krult om aan de onderkant. Verholpen bij de kleermaker. Verder zit het pak heerlijk!

3 januari 2024
Logo Teddie & Mae

Antwoord van Teddie & Mae

Gister al gereageerd Marloes, je pakket komt vandaag binnen. Veel plezier met je aankoop!