TeknikNissarna AB

Varning – undvik detta företag! Vi anlitade Tekniknissarna efter att de marknadsfört sig som experter inom digital marknadsföring med löften om konkreta resultat. Tyvärr stämde inte detta.... Toon meer

I början hade jag mina tvivel över TeknikNissarna och deras affärsidé, men efter att ha fått en besparing och kommunicerat med Mattias, är jag idag medlem och nöjd. Tack för hjälpen!

Tekniknissarna hjälper mig med min dator och dessutom hjälpte de till med att fixa TV med TV4play och annat. Väldigt snälla och hjälpsamma.

1. Technische service

TeknikNissarna är en pålitlig och professionell teknisk supporttjänst som specialiserar sig på att hjälpa människor med en mängd olika tekniska behov. Vårt dedikerade team av erfarna tekniker erbjuder expertis och support för en rad olika enheter och tjänster inom TV, BB och Telefoni. Utöver det så hanterar vi även avtalsproblem och reklamation i olika former. Vi har en garanti där vi sparar våra medlemmar pengar på deras nuvarande avtal och vår arvode kommer endast från de pengar vi sparar dig genom att sänka dina nuvarande priser.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

tekniksissarna har gjort…

Jag tycker att tekniknissarna har gjort ett bra jobb. Dom har hjälpt oss att få ner våra priser på Telia och Allente. Där är vi trogna och långvariga kunder.

29 november 2023

Eran origination bör tänka vad…

22 september 2023

Först löste de ett problem med boxern…

Först löste de ett problem med boxern via videosamtal och sen gick vi in i en förhandling med min leverantör,tänkte först att de ville sälja på mig något nytt abonnemang. Men det hela slutade med att jag fick hjälp med att förhandla om mina abonnemang och sparade efter deras "avgift" ändå 2340 kr under kommande 12 månaderna. Jag fick då tillgång till Teknisk support året runt samt ID skydd och bedrägeriförsäkring. De kommer även se över mina försäkringar för att förbättra villkoren eller sänka avgifterna. Helt otroligt, inte varje dag man får såna samtal.

15 september 2023

Jag blev rekommenderad av en bekant.

Jag blev rekommenderad att maila företaget eftersom de förhandlar ens abonnemangskostnader (950 kr i månaden). Jag är verkligen imponerad av företagets bemötande och affärsmodell. De löser inte bara tekniktrubbel utan hjälper också till med att minska abonnemang kostnaderna. Min månadskostnad är nu 240 kr lägre än tidigare, trots att jag betalar 160 kr i månaden till teknik nissarna. Exceptionell service och resultat! Bra jobbat, grabbar👍🏻

15 augustus 2023