Telefoonproblemen? ga naar Bij Jan !
Wat een verademing deze Jan, vriendelijk, snel en zeer deskundig :)
Mijn naam is Jan Martens en in 2016 kwam ik als stagiair binnen bij TomTrade van Thomas Slinkert die mij alles heeft geleerd over repareren van telefoons. Na mijn stage werd ik aangenomen als volwaardig werknemer en zo kon ik mij verder ontwikkelen in het vak. Nadat TomTrade was gesloten bleef ik actief als telefoon -en tablet reparateur en binnen korte tijd had ik mijn eigen bedrijf: Telefoon Reparatie Heiloo. Van iPhone tot Samsung en van Oppo tot Motorola, u bent welkom met welk toestel dan ook. Ook met uw iPad en Tablet help ik u graag verder. Sinds juli 2024 zijn wij gevestigd op onze nieuwe locatie aan de Dorpsstraat 90, 1901 EN in Castricum. Tegelijkertijd hebben we onze naam veranderd naar BelJan. Zoekt u een betrouwbare telefoonreparatiewinkel? U kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen, en de meeste reparaties zijn al binnen een halfuur klaar. Duurt het toch wat langer? Geniet dan van een lekker kopje koffie, of haal uw toestel later op een moment dat u schikt. Wij maken gebruik van originele onderdelen of de hoogst haalbare kwaliteit, daarom krijgt u standaard 12 maanden garantie op de reparatie! Voor schermreparaties bieden wij zelfs een levenslange garantie!
Dorpsstraat 90, 1901 EN, Castricum, Nederland
Wat een verademing deze Jan, vriendelijk, snel en zeer deskundig :)
BelJan voor een goede en snelle reparatie van telefoon en tablet.
Ik kom al bij Jan toen hij zijn bedrijfje nog had in Heiloo. Toen hij vertelde dat hij wegging uit Heiloo baalde ik enorm. Nu zit hij in een mooi pand in Castricum waar hij nu zijn bedfijf BelJan heeft
Ik vind Jan een deskundige,vriendelijke, en meedenkend persoon
Hij verkoopt uitstekende produkten.
Ik ben zeer tevreden over de service en deskundigheid van Jan, waar ik wel voor naar Castricum wil rijden.
Lang verhaal kort. Top bedrijf.
Top ervaring, reageert snel erg klantvriendelijk top service
Glasplaatje was gescheurd en waren opzoek naar een nieuwe. We konden zo binnen lopen bij Jan en werden vriendelijk geholpen. Ook het advies wat Jan gaf over de verschillende opties als ‘protectors’ vonden wij erg prettig. Je kan binnen een paar minuten weer buiten staan, maar voor die overheerlijke koffie wil je echt wel langer blijven!!! Wij komen zeker weer terug.
Echt super tevreden! Schrijf normaal nooit reviews maar dit bedrijf verdiend het. Mijn telefoon opslag zat heel erg vol en was in een loop terecht gekomen en ging met geen enkele mogelijkheid meer aan. De zelfde middag was mijn telefoon klaar en was er 20 GB af zonder dat er iets verloren is gegaan. Hele aardige man en uitstekend geholpen.
Echt wat een top gozer! Hij heeft mij heel goed geholpen met de telefoons resetten en een nieuw scherm op de iPhone te zetten. Snel gedaan en goed gedaan! Zeker een aanrader om hier je apparaten te laten fixen.
Goed advies snel geholpen, doordat afspraak gemaakt was lekkere koffie. Advies was ook accu vervangen die was wat dikker geworden en waarschijnlijk oorzaak defect scherm. Helaas was accu na 2 dagen defect prima opgelost door accu weer te vervangen. Na 2 maanden begon accu raar te doen, weer gelijk vervangen nu door ander type. Kortom ze maken waar wat ze beloven
Echt hele goeie service, werd gelijk geholpen en kon ook wachten met heerlijke koffie terwijl mijn scherm vervangen werd.
Fantastisch wat een goede service eerst geweest om een scherm te vervangen top gedaan , vervolgens een refurbished i phone 12 mini bij Jan gekocht.
Goede prijs en werelijk een fantastisch mooi toestel nagenoeg zonder gebruikerssporen top.
Jan is betrouwbaar en heeft verstand van zaken echt een aanrader om hier iets te kopen of te repareren.
Groet Een zeer tevreden klant
Snel en vriendelijk geholpen. Ik heb mijn telefoon maar kort te hoeven missen. Erg blij!
Top service! batterij en scherm waren kapot snel en goed gemaakt.