Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En säljare, Fredrik Adamsson från Telemer ringer upp mig och är väldig vag om varifrån han ringer och tycker att jag ska ändra mitt mobilabbonemang eftersom min nuvarande operatör Tele2 inte har gett... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nybliven student här som behövde dra ner på utgifterna. Blev då uppringd av telemer som jag aldrig hört talas om. Men på något sätt blev jag övertygad om ett mobilabonnemang hos de. Betalade 279kr hos... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra och tillmötesgående säljare som var lugn och som hjälpte mig att sänka min månads kostnad med hela 3600kr per år vilket jag kan göra mycket roligare saker för. Funkar lika bra som tidigare så är... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Linn var super trevlig och hjälpsam. Hon fixade o svarade på det jag behövde hjälp med. Däremot Christian på chatten hade kunnat vara mer tillmötesgående. ( Var i chatten innan jag pratad med Linn i k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lurar äldre och folk med…

Lurar äldre och folk med funktionsnedsättning som inte förstår hur länge de tecknat abonnemanget. Och svårt att avsluta.

17 oktober 2024

Antwoord van telemer

Vad tråkigt att höra att du fått den uppfattningen om oss på Telemer. Vi tar din feedback på stort allvar och hoppas få möjlighet att visa dig varför så många kunder är nöjda med oss.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och en telefonsupport som vi är väldigt stolta över – alltid redo att hjälpa till när du behöver det.

För att bli kund hos oss tecknas ett skriftligt avtal där alla villkor tydligt framgår, så att du som kund ska känna dig trygg med vad som gäller.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor – vi finns här för att hjälpa dig!

Hjälpsam personal

Hjälpsam personal, kunnig med enkel lösning.

21 januari 2025

Hej

Så härligt att höra – stort tack för dina fina ord!
Vi blir verkligen glada över att du kände dig väl bemött och att vår kundtjänst kunde hjälpa dig på bästa sätt. Vi finns alltid här om du skulle behöva oss igen!

Vänligt och snabbt bemötande

Vänligt och snabbt bemötande

21 januari 2025

Hej

Så härligt att höra – stort tack för dina fina ord!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt bra pris för 399 kr för fri…

Väldigt bra pris för 399 kr för fri surf men också ett väldigt trevligt bemötande av kundtjänsten.

17 januari 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Telemer hjälpte mig sänka mitt…

Telemer hjälpte mig sänka mitt månadspris från 299kr till 149kr, är mycket nöjd

3 januari 2025

Tack till Telemer

Jag betalade tidigare 350kr till min tidigare operatör. Blev senare uppringd av en Stefan och fick reda på att jag kunde få exakt samma sak för 149kr och För mig som är pensionär behöver jag spara dem pengarna.

8 januari 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Telemer ger ofullständig och…

Telemer ger ofullständig och vilseledande
Information. Det är lätt att som jag 80-årig
gubbe gå på deras hästhandlartricks.
Varför kan man inte driva ett seriöst och
ärligt företag? Jag har nu bytt till anständig operatör men sitter kvar i 2 år
med ett värdelöst Telemeravtal.

7 januari 2025

Totalt värdelöst

Totalt värdelöst, ni ringde min dementa morfar som inte förstod att han tecknade något nytt avtal med er! Sen 24 månaders bindningstid och ingen chans att häva avtalet då 14 dagar redan gått innan jag fick veta detta och kunde ringa er!

30 december 2024

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Problem resolved

I had an issue with Telemer and it has been resolved thanks to a customer service agent that helped me in a good way. Thanks!

17 december 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En trevlig kvinna som ordnade lite…

En trevlig kvinna som ordnade lite rabatt o hade tålamod med min man som hör lite dåligt ☺️👍🌺 Tack Mvh Irene thörnqvist

5 december 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Telemer hjälpte mig o sänka ner…

Telemer hjälpte mig o sänka ner månadskostnad från 269 kr/månad till 149 kr/månad. Nu har jag haft abbnomanget i 3 månader och pris har fortfarande inte höjts! Bra Jobbat Telemer!

4 augustus 2024

Hej Krister,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Precis gått över till Telemer då de…

Precis gått över till Telemer då de erbjuder betydligt mycket bättre priser än min förra operatör. Övergången gick även väldigt smidigt.

21 oktober 2024

Hej Elsa,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varit kund i över 4 år nu och det…

Varit kund i över 4 år nu och det fungerar som det ska. Fått hjälp från kundtjänst när jag behövt det.

25 september 2024

Hej Karl,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringde och presenterar sig att dom…

Ringde och presenterar sig att dom ringer från Tele2 och vill sänka månadskostnad.

Min syster fick också ett samtal men då ringde dom från 3. Men med samma tillvägagångssätt ”Vi vill sänka din månadskostnad”.
Inget om att det är ett operatörsbyte.

Det är en medveten scam och dom luras.
Besvara aldrig deras sms!

21 oktober 2024

Hej Axel,

Det som du beskriver stämmer inte överens med våra riktlinjer utan varje samtal presenterar vi oss från Telemer och inget annat företag.
Har du en upplevelse som strider mot våra riktlinjer så skulle vi gärna veta mer och undersöka ärendet närmare. Vänligen kontakta oss på nummer 0770 177078.

Tack för du tog din tid att göra ett omdöme om oss!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev uppring av en säljare som ville…

Blev uppring av en säljare som ville förändra mitt abbonemang.
De använder 3 nät skulle bli samma sak.
När jag sa att han vill lura mig byta, genom att trycka på att det var 3;s nät.
Jag är nöjd med 3 sa jag,
Kan förstå att många kan luras att dom förlänger sitt abbonemang.
Känns oseriöst

3 oktober 2024

Hej Anneli,

Har du blivit uppringd utav oss och fått ett erbjudande om att bli kund hos oss så är det väldigt viktigt för dig som kund att veta vilket nät som vi tillhandahåller.
Då vi använder oss av operatören 3's nät så har du i så fall fått informationen om att du fortfarande kommer gå via 3's nät om du blir kund hos oss.

I övrigt så är vi väldigt tydliga när det kommer till vilken operatör vi är och vem man blir kund hos. Upplever du en helt annan upplevelse så vill vi gärna undersöka ärendet närmare. Vänligen kontakta oss när du har möjlighet på nummer 0770 177078.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Krävde plötsligt PUK-kod för att låsa…

Krävde plötsligt PUK-kod för att låsa upp våra telefoner igen.

10 juli 2024

Hej Kurt,

Har man slagit fel PIN-kod för många gånger så behöver man tyvärr ange PUK-koden vilket är en återställningskod.
Det är vad som händer med ett SIM-kort om man slår fel PIN-kod hos samtliga operatörer på marknaden idag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

tog dubbelt betalt och betalade aldrig tillbaka.

Fick erbjudande att betala med e-faktura medan jag hade auto.giro. Men de tog aldrig bort autogirot! När jag sjöälv upptäckte detta så vägrade de betala tillbaka för de månader jag betalt dubbelt, fast de lovade och lovade och lovade... Så ett bluff-bolag, helt klart.

18 maart 2023

Hej Ari,

Har man betalat dubbelt så får man per automatik tillbaka sina pengar. Det som du beskriver är helt felaktigt och är inget som vi kan ställa oss bakom.
Behöver du hjälp med något ärende så är du välkommen att kontakta oss på nummer 0770 177078.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kass kundtjänst angående faktura frågor

Har du ett problem med fakturor så har de en precis hopplös kundtjänst som kör med principen att "trötta" ut kunden genom otroligt långa väntetider (40 minuter).
När man sen kommer fram och är lite påstridig och vill få en specifikation på tilläggsfakturering så säger de att de skall koppla till en annan person och så sitter man i telefonkö igen.
Detta är ett lurendrejeri företag som främst lurar gamla att teckna abonnemang och när man sen försöker avsluta pga att den gamla har gått bort så är det hur krångligt som helst så varning. Har ni en gammal person som har ett abonnemang med TELEMER i er närhet så försök avsluta även om det tar timmar i telefonkö

9 februari 2024

Hej Mikael,

Tråkigt att höra om din uppfattning om oss på Telemer. Tyvärr stämmer inte ditt påstående om vår kundtjänst utan vi har en snittkötid på mindre än 5 minuter och har haft det många år.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.