Helder uitleg, ruimte gehad om vragen te stellen en het echt te begrijpen ipv alleen antwoorden krijgen. Niet hoeven te gokken tijdens het examen.. en uiteraard: geslaagd 👍
Dit is de leukste cursus die ik onderweg tegenkomen ben naar mijn pad richting het halen van mijn theorie ! Ik heb in het verleden weliswaar 2-4 x te maken gehad met het falen van mijn theo... Toon meer
Ik heb mijn theorie 3x geprobeerd te halen bij een ander bedrijf, nu ik dat bedrijf heb kunnen vergelijken met tempotheorie raad ik tempotheorie zeker aan. Zij hebben mij echt goed geholpen met door d... Toon meer
Super snel geleerd en echt hele goeie uitleg gekregen gwn 10/10 wist gewoon alle vragen had 0% stress dus gewoon beste als je via hier leert.
Leer in onze online videocursus of in één dag alle theorie die je nodig hebt en ga direct goed voorbereid naar je CBR-examen. Met duidelijke uitleg, echte oefenexamens en slimme ezelsbruggetjes zorgen wij dat jij met tempo je theorie haalt. Kies jou passende pakket voor de auto, motor en brommer-theorie. In onze cursus krijg je up to date les materiaal waardoor jij de nieuwste examenvragen duidelijk uitgelegd krijgt van het CBR! Snel en zeker slagen? Check de website!
Veluwehaven 29, 3433PW, Utrecht, Nederland
- +31620718070
- info@tempotheorie.nl
- tempotheorie.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Top!
Individuele dagcursus is echt een aanrader
Ik had zowel het online theoriepakket als een dagcursus gevolgd. De eerste keer volgde ik een klassikale dagcursus en de tweede keer een individuele dagcursus. Ik merkte dat ik de individuele cursus veel fijner vond, omdat je meer persoonlijke aandacht krijgt en geen rekening hoeft te houden met andere deelnemers. Je kunt onderwerpen die je lastig vindt opnieuw behandelen en extra oefenen, terwijl je bij onderwerpen die je al begrijpt juist sneller door kunt gaan. Er wordt echt gefocust op jou en wat jij nodig hebt. Dat maakte voor mij een groot verschil.
Uiteindelijk ben ik de tweede keer ook geslaagd voor mijn theorie. De mensen die daar werken willen je ook echt helpen en nemen de tijd voor je.
1x geslaagd
Bij de dag cursus werd alles goed uitgelegd en ben ook in 1x geslaagd
Je word goed ingeleerd en het word…
Je word goed ingeleerd en het word duidelijk voor je gemaakt als je het nie goed begrijp word meerdemalen doorgenomen
Betaald voor theoriecursus
Betaald voor theoriecursus, niets ontvangen.
Contact gehad → geen oplossing, geen terugbetaling.
Onbetrouwbaar. Niet doen.
Top cursus
Als je je theorie wilt halen moet je hier een cursus nemen. De mannen leggen je alles op een duidelijke manier uit. Ook vind ik het persoonlijk fijn dat je les krijgt in een kleine groep. Zo kunnen ze meer aandacht aan je besteden mocht je dat nodig hebben.
Top ervaring gehad
Top ervaring gehad, alles werd duidelijk uitgelegd en er altijd ruimte voor een korte pauze waar eten en drinken word aangeboden.
Top ervaring in 1x geslaagd
Top ervaring in 1x geslaagd, duidelijke stof tijd voor vragen etc. Je word ook voorzien van wat te drinken en eten, genoeg tijd voor eten drinken en pauze is er ook! al Met al top ervaring
Goeie uitleg en met tempo niet vertragen
Goeie uitleg en met tempo niet vertragen
Rustige en duidelijke uitleg
Rustige en duidelijke uitleg. Bij onduidelijkheid werd er rustig met je gekeken waarom je het niet begreep en gingen ze rustig met je kijken.
In 1 keer mijn theorie gehaald
Luid en duidelijk
Luid en duidelijk. Tempotheorie leert je alles wat je nodig hebt.
Strakke en duidelijke uitleg
Strakke en duidelijke uitleg, met ook nog vriendelijke werknemers. Ik raad het zeker aan!
Het heeft me mentaal helemaal…
Het heeft me mentaal helemaal geïntegreerd.
Theorie in een keer gehaald dankzij Tempotheorie
Mijn Theorie ineen keer gehaald dankzij Tempotheorie. Alles wordt duidelijk en overzichtelijk uitgelegd. Hierdoor ben ik met veel zelfvertrouwen en dus heel goed voorbereid mijn examen ingegaan en ineen keer geslaagd. Bedankt Tempotheorie!!
Echt geweldig ben in een keer geslaagdd
De cursus die meer erkenning moet krijgen
Ik heb in het verleden weliswaar 2-4 x te maken gehad met het falen van mijn theorietoets.
Tot ik deze kleurrijke, en super leerzame cursus ben tegengekomen!
De manier hoe ze de stof leren, en de manier hoe ze ezelsbruggetjes in je hoofd proppen is meer dan genoeg om de theorie te behalen bij de CBR.
Ik heb hier mijn cursus gevolgd, en met als resultaat dat ik geslaagd ben voor me theorie!!
Ook hele fijne mensen waarmee je hier in aanraking komt, ze zijn hier om je echt te helpen !