Gelukkig was ik net op tijd! Toen ze €47 vroegen voor een nieuwe tenaamstellingscode vond ik het wel HEEL veel geld voor een paar cijfertjes. 2 tellen googelen en blijkt dat dit inderdaad oplichter... Toon meer
PAS OP, werken waarschijnlijk met meerdere vergelijkbare site-namen. Wij werden er ingeluisd via tenaamstellingen.nl DOE DIRECT AANGIFTE. Zonder aangiftes kan de politie ook geen actie ondernemen tege... Toon meer
GEEN ZAKEN MEE DOEN ! Dit is misleiding, lijkt of je zaken doet met de RDW maar dat is niet zo. € 40,- betaald voor overschrijven, dienst kon niet geleverd worden. telefonisch niet bereikba... Toon meer
Hetzelfde als de door mij gelezen reviews. Oplichters die 33x zoveel vragen als het RDW onder het mom van bemiddeling. En dat voor een f***ing code :( 1 lichtpuntje en dat is dat ik €35,00 te... Toon meer
Schandalige oplichting
Schandalig! Net als ieder ander hier te gehaast gehandeld. Maar hun sites staan boven aan bij de Google search. Ik heb hiervan ook melding gemaakt en ik heb aangifte gedaan. Wel een mail gekregen van 'Richard'. Die dacht dat ik contact zocht voor een vraag. Mijn verhaal gedaan. Maar ik verwacht niks terug, denk dat hij het hierbij laat. Zou correct zijn om geld terug te geven. Hoop, dat de politie iets kan doen. Want door de plaatsing na de zoektermen en ook hoe de sites ogen.... vrees ik dat nog vele slachtoffers volgen. Ik vind het werkelijk schandalig dit soort oplichters.
OPGELICHT door deze zwarte ratten
Helaas OPGELICHT door deze zwarte ratten. Ik had haast en heb even niet goed gekeken. Politiek: doe er wat aan! Je voordoen als het RDW moet niet zomaar kunnen.
PAS OP VOOR:tenaamcode.nl
digitenaamstellen.nl uwkentekencard.nl mijnkentekenbewijs.nl.
Teringhonden
Teringhonden, pure oplichting, als ik het geld niet terug krijg zal ik niet stoppen totdat ik achter adres ben van eigenaar, Gaat hem wel wat meer kosten.!!!
FAUDE!!
FAUDE!!! Oplichters!!!
Ik ben er in getrapt en doe aangifte tegen deze vieze profiteurs!
Oplichters. Via digiD aanvraag is het 1€
Geen herroepingsrecht, dus 40€ kwijt
Oplichters
Onnodige dienst. Heb geen meldcode gestuurd en heb geen tenaamstellingcode ontvangen. Stuur je een mail, krijg je terug: ‘Je hebt zelf geld overgemaakt’ en daarna hoor je helemaal niks meer!
OPLICHTERS
In haast heb ik een tenaamstellingscode besteld bij deze site. Ik had mijn Rabobankcode nog niet ingetypt en het geld was er al vanaf. Ik had nameljjk snel weggeklikt toen de koper van mijn auto vluchtig zei dat 47 euro niet de prijs van het RDW is.
Ik heb snel gemaild ter annulering maar volgens hen had ik geen herroepingsrecht. Balen, maargoed.. eigen schuld dan maar?
Vervolgens krijg ik niet eens hetgeen waarvoor ik betaald had en reageren hó maar!!!
Oplichters
Oplichters, zie de site "opgelicht op Marktplaats of Ebay"
Oplichtersbende maar dat was al…
Oplichtersbende maar dat was al duidelijk.
Blijkbaar weet Richard (27 mei 2021) wie achter deze websites zit.
Kan je dat met ons delen?
oplichting!
inderdaad oplichting!, dit bedrijf doet zich voor en profileert zich als RDW, echter zorg er goed voor dat je de echte RDW website te pakken hebt, want daar kost dezelfde dienst 1,05 euro en heb je de code meteen in je mail. dit bedrijf is pure oplichting en daarna krijg je geen reacties meer per mail of whatsapp, want bellen is ook onmogelijk.
NOOIT DOEN!!
NOOIT DOEN!!
Met de kleuren van de RDW reclame maken en 40 euro aftikken.... Eigen schuld ik had haast en keek niet goed. maar mensen je wordt genaaid waar je bij staat! En niemand bij hun die antwoord geeft.
OPLICHTERS
Vieze oplichters. Helaas voor mij te laat. Te snel doorgeklikt en betaald. Meteen gemaild dat ik wilde annuleren maar dat gaat dan natuurlijk niet meer. Ook op mails en whatsapp berichten word niet of nauwelijks gereageerd. Uiteindelijk is mijn nummer geblokkeerd. Nooit iets ontvangen en het geld natuurlijk kwijt. Ik heb aangifte gedaan en hoop dat iedereen die slachtoffer is van deze honden dat ook doet.
Oplichters!
Oplichters, had het ook te laat door. Kost inderdaad 1 Euro bij de RDW.
Let op heten nu ook Digitenaamstellen
Oplichter
Oplichter! Was ook te snel van handelen. Zag wel deutsche bank staan bij de overschrijving en toen begon ik te twijfelen. Helaas te laat want had het geld al overgemaakt. Zo dom van mezelf. Bah wat een shitdag. En dat dit nog mag gebeuren. Pauper
Achterlijk
Achterlijk, €40 vragen voor iets dat je via rdw voor €1,05 kan krijgen, trap er niet in!!!
Slapend rijk worden / do NOT buy here
tenaamstellingen.digitenaamstellen vraagt praktisch €40 voor een tenaamstellingscode.
Bij RDW heb je daar de kentekencard en de code voor! Dat is wat je wilt!
Ik had gisteren een code bij deze tent besteld en kreeg meteen een digitaal bericht terug dat dat niet kon en dat ik een kentekencard eerst moest bestellen. Kennelijk kon ik geen code bestellen met een papieren kentekenbewijs, dat wist ik niet voordat ik ging bestellen het was voor mij zo onduidelijk allemaal en kon niemand bereiken bij RDW. Daarom daar besteld, bovendien gebruiken ze de kleuren van RDW waardoor je snel op verkeerde voet gezet wordt.
Restitutie gekregen, maar ze houden €10 achter als administratieve kosten! Ze hebben kosten, gemaakt zeggen ze.
Don't trust this company!
Ze willen slapend rijk worden en rekenen over jouw rug, voor elke poep en zucht, ADMINISTRATIEkosten. Doe jezelf een lol en koop gewoon bij RDW, hoe lang je ook moet wachten want dàt is het bedrijf waar je moet zijn. Buy at the more trustworthy RDW because this is the company where you need to be.
Oplichters
Oplichters! trap er niet in, op de website van de RDW koste het je een euro.
Prima bedrijf.
Prima bedrijf.
Misschien wel iets duurder als de rdw maar op die onduidelijke site van hun kwam ik er gewoon niet uit bellen met de rdw daar mag je wel een vrije dag voor opnemen..., Deze ze levert naar afspraak en als je de klantenservice mailt krijg je vrijwel direct antwoord.
Zogenaamde "Officiële RDW-service"
Een website die zich voordoet als Officiële RDW-service (zo staat het er echt). Dit is natuurlijk hartstikke illegaal. Ik heb aangifte gedaan, men doet zich voor als iets dat ze niet zijn. Het wordt tijd dat deze oplichters een stevig lesje wordt geleerd!
Het enige dat deze lui kunnen is hoog genoteerd staan in Google. Daarom is het van belang dat iedereen die hier een recensie plaatst deze Google advertenties gaat melden!
sluwe vossen
in de algemene voorwaarden staat:
14. Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat Digitenaamstellen.nl streeft naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Indien op de website van Digitenaamstellen.nl fouten zijn vermeld die herkenbaar zijn als programmeer- dan wel typefouten, zal er nimmer een Overeenkomst Digitenaamstellen.nl tot stand komen.
Heb 40 euro betaald voor een nieuwe tenaamstellingscode welke ik voor 1 euro bij de RDW had kunnen aanvragen. Zal dan wel een type fout geweest zijn want een weergave van de realiteit is het duidelijk niet.