Tenaamstellingscode Reviews 150

TrustScore 1 uit 5

1,1

Gelukkig was ik net op tijd! Toen ze €47 vroegen voor een nieuwe tenaamstellingscode vond ik het wel HEEL veel geld voor een paar cijfertjes. 2 tellen googelen en blijkt dat dit inderdaad oplichter... Toon meer

GEEN ZAKEN MEE DOEN ! Dit is misleiding, lijkt of je zaken doet met de RDW maar dat is niet zo. € 40,- betaald voor overschrijven, dienst kon niet geleverd worden. telefonisch niet bereikba... Toon meer

Hetzelfde als de door mij gelezen reviews. Oplichters die 33x zoveel vragen als het RDW onder het mom van bemiddeling. En dat voor een f***ing code :( 1 lichtpuntje en dat is dat ik €35,00 te... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Oplichting en misleiding

Ik heb heb gelukkig geen dienst bij deze oplichters afgenomen. Ik dacht dat ik op een officiële RDW site zat. Toen ik echter de kosten van 39eu zag rook ik al onraad.
Ik ging naar RDW.nl en zag daar dat je slechts 1eu hoeft te betalen.
Volgens de wet doen ze aan bemiddeling, maar dit is puur oplichting en misleiding. Als je bij RDW zelf de code aanvraagt hoef je nog minder moeite te doen dan bij hun. Ze proberen je echter te doen geloven dat je te maken hebt met de RDW zelf.
Zolang meer mensen slechte reviews schrijven en aangifte doen dan zullen deze praktijken de nodige aandacht krijgen en gestopt worden door de autoriteiten.
Er zijn trouwens meerdere van dit soort misleiding sites die werken volgens deze misleidende wijze. Mijnurgentie, mijnverklaring etc.
Deze worden gerund door Tolunay ARAS/ emir azarov.
Zoek maar op YouTube naar deze naam en de afleveringen van BOOS hierover.

1 februari 2021

Ik heb uitgevonden welk bedrijf er…

Ik heb uitgevonden welk bedrijf er achter deze websites zit.
Dit is onder andere kentekencheck.nl.
Daarnaast vond ik iets over ZXCS bv, en Mollie bv
Deze lijken er ook aan mee te werken.
Ik heb mijn geld inmiddels terug nadat ik aangifte had gedaan.
Deze info is bekend bij de politie. Die zijn met een onderzoek bezig.

Update 31/01
Ik krijg dreigmails van deze oplichters omdat ik schijnbaar te diep aan het graven ben en er achter ben dat deze sites allemaal met elkaar verweven zitten. Het bedrijf Mollie bleek er niets mee te maken te hebben maar is wel ook aan het onderzoeken waarom hun naam hierbij naar voren komt. Ik heb niets te verliezen. Ik stop niet en zal alles tot op de bodem uitzoeken en melden bij de instanties de providers en webhosters die ze helpen die deze sites uit de lucht kunnen halen.
Ik laat het hier niet bij!

Update 01/02
Ik heb uitgevonden dat deze BV's en bijbehorende namen achter de website zitten. Bovenstaande bleek een webhostingsbedrijf te zijn.
De BV's staan op naam van Enis Akboga.
Het gaat om Tilano BV en om Meat Master BV. Beide staan ingeschreven in Leiden op naam van Enis Akboga.

28 januari 2021

Afgelopen zaterdag auto verkocht

Afgelopen zaterdag auto verkocht, maar ik miste de tenaamstelling, Helaas met spoed deze site niet bezocht maar ik kwam daar terecht via digiD. Je raad het al, geen tenaamstelling, wel betaald en ik krijg nu meerdere mails dat ik nog meer moet betalen omdat ik nog in bezit ben van papieren kenteken bewijs. met een rot gevoel het nummer van de gekregen mail gebeld en ik kreeg de echte RDW wel aan de lijn. Die kunnen niets tegen deze zielige oplichters doen blijkbaar. Zielig omdat het in en in triest is als je op deze wijze je geld wilt verdien, gewoon pure diefstal. Ik zal dadelijk gelijk aangifte doen want hij geeft zich uit als medewerker van RDW,( Sjon de Wit) en heeft geen product geleverd volgens voorwaarden.MENSEN PAS AUB OP, deze zielige personen zijn maar op 1 ding uit............rijk worden door oplichting.

26 januari 2021

Ik ben ook opgelicht door mijn…

Ik ben ook opgelicht door mijn kentekenbewijs.nl, heb al eerder hiervoor een review op trustpilot gezet. Deze review was na 3 weken verdwenen omdat hij zogenaamd niet klopte. Ben mijn€97,35 kwijt.GA NOOIT MET DEZE MENSEN IN ZEE, JE BENT JE GELD KWIJT. Zie utube kanaal BOOS van vara ben. Die emir arazov is in werkelijkheid tolunay araz het internet staat er vol mee.

24 januari 2021

OPLICHTING

OPLICHTING! tenaamstellingscode.nl
tenaamstellingscode.info

Doe NOOIT zaken met deze oplichters!
Je betaald geld voor iets wat ze nooit opsturen, als je dit aangeeft sturen ze je vervalste e-mails toe waaruit moet blijken dat zij een aanvraag voor je hebben gedaan bij het RDW.

Terwijl je al teveel betaald ontvang je ook niks en naar je geld kan je fluiten!

LET OP!!!
je kunt voor €1 via het RDW je tenaamstelling digitaal ontvangen dan heb je het direct.

TRAP ER NET IN MENSEN!

22 januari 2021

Opgelicht -> aangifte en melding ACM gedaan

Ik kom er achter dat ik veel teveel heb betaald. Bij de RDW is het maar €1,- en heb je de code meteen. Hier na 6 dagen nog geen code ontvangen. Bedrijf is onbereikbaar! Pure oplichters! Ik heb aangifte van oplichting bij politie gedaan en melding gedaan bij Autoriteit Consument & Markt (ACM). Ik raad iedereen aan die door deze oplichters zijn gedupeerd om hetzelfde te doen. Heb een keer iets soortgelijks meegemaakt en bij groot aantal meldingen komt ACM in actie!

19 januari 2021

Via RDW site bestellen!!! Niet bij deze oplichters!!!

Bij het ontbreken van de tenaamstellingscode tijdens het overschrijven, even on-the-fly aanvragen.. nou ik ben er in de haast dus ook ingetrapt. Het lijkt alsof je op de RDW-site zit.. maar als je goed kijkt, besef je dus dat je een 40,- donatie aan oplichters hebt overgemaakt..

Lessons learned...

18 januari 2021

Oplichtingspraktijken! Géén RDW-connectie !!!

PAS OP, werken waarschijnlijk met meerdere vergelijkbare site-namen. Wij werden er ingeluisd via tenaamstellingen.nl DOE DIRECT AANGIFTE. Zonder aangiftes kan de politie ook geen actie ondernemen tegen dit tuig. En kun je ook verder geen aanspraak meer maken op iets. Maar van een kale kip nog veren plukken... Ook RDW is al bezig tegen deze lieden. Bij Google melding maken van deze site is veel lastiger dan aangifte doen.

15 januari 2021

Oplichters

Oplichters! Door de misleidende tekst op de website dachten wij dat dit de officiële site was om je tenaamstellingscode op te vragen. 39,95 euro via IDeal betaald. Om later te lezen op internet dat het via de RDW site 1 euro kost. Meerdere keren gebeld naar het nummer op de website (wordt nooit opgenomen) en verschillende keren het contact formulier ingevuld. Geen reactie, geen code en nooit ons geld teruggekregen. Ik snap niet dat deze website in de lucht kan blijven, terwijl ze zoveel mensen hebben opgelicht (zie vele reacties op verschillende klachtensites).

11 januari 2021

tenaamstellingscode.nl ==> OPLICHTERS

Indien je een tenaamstellingscode nodig hebt, ga dan gewoon naar de RDW-site. Snel en goedkoop! Tenaamstellingscode.nl (onderdeel van kdriverslicence.co.uk) zijn OPLICHTERS. Site bestaat niet eens. Trap er niet in en ga dus direct naar RDW.

10 januari 2021

De meeste mensen werken voor hun geld

De meeste mensen werken voor hun geld. Deze mensen verdienen hun geld met oplichting. Omdat ik gelijk de code verwachtte maar niet kreeg had ik het 2 keer aangevraagd. Dus 35 euro en 47 euro kwijt voor iets wat maar 1 euro kost bij de RDW waar je ook nog gelijk(!) je code ontvangt.

31 december 2020

Regelrechte oplichters

Regelrechte oplichters. 31 euro waar het echte RDW slechts 1 euro vraagt. Kenteken goed ingevoerd; word ook nog om meldcode gevraagd. Als je vervolgens laat weten dan maar geen gebruik van hen te maken krijg je op de vraag om restitutie van je geld voor niet bewezen diensten de volgende reactie:

"Zoals op onze website en in de bevestigingsmail valt te lezen worden alle aanvragen direct door onze software verwerkt. Deze aanvraag is zodra deze is verwerkt niet terug te draaien.

Op tenaamstellingscodes en kentekenbewijzen is zoals ook beschreven in onze algemene voorwaarden geen herroepingsrecht van toepassing."

Telefoon wordt niet opgenomen. Pure diefstal is het.

2 december 2020

Is dit jouw bedrijf?