Tennisshoppen Reviews

1.299
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi laver en bestilling om eftermiddagen. Dagen efter står vi med vores nye tennisbolde. Kan man virkelig levere pakker så hurtigt?! Om GLS også skal have en del af takken, kan jo så diskuteres.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en ketcher som viste sig at være i stykker grundet en produktionsfejl. Det tog ikke tennisshoppen.dk mere end en time at tage stilling til mit problem, og løse det ved at refundere pengene så... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte streng og greb mandag eftermiddag. Allerede tirsdag formiddag lå pakken klar, oven i købet med en ekstra energidrik på trods af den beskedne bestilling. De varmeste anbefalinger her fra.

Bedrijfsgegevens

1. Tenniswinkel
  2. Sportwinkel

Geschreven door het bedrijf

Tennisshoppen er det førende sted at handle alt sit tennisudstyr. Vi har et kæmpe udvalg af mærker som Nike, Adidas, HEAD, Wilson, Babolat, Yonex og mange, mange flere! Det hele får du selvfølgelig til markedets skarpeste priser. Derudover er vi i særdeleshed kendt for vores lynhurtige levering og har du brug for hjælp, så sidder vores eksperter klar på mail og telefon. Du kan besøge os på www.tennisshoppen.dk, men du kan også besøge vores fysiske butikker i Odense på Holkebjergvej, Frederiksberg på Peter Bangsvej 97 og TENNISSHOPPEN PRO SHOP.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

(1.299)

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super god service

Super god service

Fik ved et uheld købt nogle outlet sko i en dame version, men uden problemer blev de ombyttet til et par andre sko til mænd.

18 juli 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ikke helt god kundeservice

Godt udvalg og rimelig hurtig ankomst af pakke. Men havde ikke den bedste oplevelse med kundeservice, over to omgange.

31 juli 2024

Hej Victor.

Tak for at bruge tid på at anmeldelse os.

Vil du ikke kontakte mig direkte på JS@zerv.dk og fortælle mig om din oplevelse.

Ser frem til at høre fra dig.

Tennisshoppen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det forstår jeg ikke helt...

Kan man virkelig levere pakker så hurtigt?!

Om GLS også skal have en del af takken, kan jo så diskuteres. Vi er i hvert fald super glade for den exceptionelle hurtige afsendelse af ordren!

27 juni 2024

Tennisshoppen i Odense 👌

Også den tredje gang hvor jeg handlede på Tennisshoppens webshop blev jeg mødt af et dygtigt team af mennesker, som virkede meget dedikerede i deres job og yderst kompetente i rådgivningen overfor mig, af den vare, som jeg var interesseret i.

Tak for en endnu en super fin oplevelse.

Jeg er meget tilfreds med mine nye flotte sko til tennis på grus. 🎾😃

2 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utroligt ringe kundeservice!

Utroligt ringe kundeservice!

Efter relativt kort tids brug, så opstår der tydelige skader på mine padel-sko, grundet disses ringe kvalitet.

De er flækket på forsiden, sålen under skoen er løsrevet og der er tilmed en 4-5 cm's flænge under skoen, men alt dette til trods, så vil Tennisshoppen ikke acceptere min reklamation.

Til sammenligning så tog ketcher-sport glædeligt imod min reklamation ved en tidligere lejlighed, hvor skoene endda havde væsentligt mindre skader, og ja - det var den præcis samme model.

Jeg handler ikke hos Tennisshoppen mere, og jeg er ikke typen, der normalt gider bruge tid på anmeldelser, men dette er trods alt for dårligt.

12 december 2023

Hej Kris

Efter at have undersøgt din reklamation og vurderet de oplysninger, du har fremsendt, har vi været nødsaget til at afvise din reklamation, da der ikke er tale om en produktionsfejl på skoen.

Hvis der er spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@tennisshoppen.dk

Mvh
Tennisshoppen.

Fantastisk oplevelse.

fra.

18 september 2023

Super god kundeservice

Jeg fik en super god service/vejledning da jeg ringede ind i forhold til en bestilt ordre,hvor jeg havde glemt at bestille tennisbolde.
De annullerede ordren,så jeg kunne lave en ny bestilling.

28 augustus 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Som udgangspunkt en go’ butik

Som udgangspunkt en go’ butik, med godt udvalg og fine produkter. De levere også din vare lynhurtigt. Men men men, skulle du have købt en vare som du af én eller anden grund skal sende retur, så er sagen en lidt anden. De kreditere dit køb inden for 10 hverdage fra returnering. Det er simpelthen for dårligt.

12 juni 2023

Hej Henrik.

Vores handelsbetingelser er således at fra vi har modtaget en pakke retur, behandler vi den indenfor 10 hverdage. Efter omstendighederne beklager vi at der går 10 dage. Normalt refunderer vi dagen efter vi har modtaget en returforsendelse. Årsagen til at vi i øjeblikket er bagud, er grundet flytning til større lokationer som har sat alt drift på standby for et par dage. Vi glæder os til at du bestiller lynhurtig levering hos os igen :-)

Dbh. Asbjørn - Tennisshoppen