Tømrerfirmaet Kenn ApS Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling herfra! Kenn og teamet har renoveret hele vores stueetage inklusiv bærende væg, støbt gulv og gulvvarme. Ekstremt gode til at kommunikere igennem hele forløbet. Kompetent håndværk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kenn blev bedt om at kigge på/stabilisere terrassen i vores sommerhus. Han kiggede forbi, vi aftalte hvad, hvornår og hvordan. Alt har bare kørt på skinner - alt udført som aftalt. Prisen var e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skulle have lavet ny rygning på taget, Tømrerfirmaet Kenn rykkede hurtigt ud for at gå i gang! Der har været rigtig god dialog og kommunikation og man føler sig i rigtig trygge hænder, de ve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har tidligere i et større køkkenprojekt gjort brug af Kenn, hvilket vi var rigtig glade for, meget smukt rørkasse arbejde, hvis man kan kalde en rørkasse dette😂 Nu stod vi, og havde en mindre opg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Timmerman

Geschreven door het bedrijf

Hos Tømrerfirmaet Kenn går vi op i godt håndværk og med en passion for detaljer

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kenn er en af de sjældne.

Kenn er en af de sjældne.. Har hjulpet som projektleder, tømrer - snedker og idemager til at vores drømmekøkken kom i stand. Troværdig, tillidsfuld, behagelig, godt håndværk - holder tid og aftaler. VI har fået vores drømmekøkken og toiletmøbel lavet af brugt snedker køkken og opgaven var ikke nem. Kenn har fået det hele til at spille og vi er dybt taknemmelige over hele forløbet. Vi vil helt sikkert bruge Kenn igen og kan kun give vores varmeste anbetalinger. Anne og Poul-Erik

16 december 2024

Kære Anne og Poul-Erik,
Wow, tusind tak for jeres utroligt flotte ord! 🙏 Det betyder alverden for mig, at I er så glade for både køkkenet og badmøblet. Jeg ved, det var en udfordrende opgave, men med godt samarbejde og lidt knofedt fik vi skabt noget, der spiller. 🎉 Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer, og jeg hjælper selvfølgelig gerne en anden gang, hvis drømmeprojektet banker på døren! 🛠️😊
De varmeste hilsner,

Dygtig, kreativ og kompetent

Kenn og lærlingen satte en overdækket terrasse op hos os. Vi er yderst tilfredse med resultatet. Kenn brugte lang tid på at forklare os forskellige muligheder, og vi endte op med en løsning, vi slet ikke selv havde tænkt på. Meget kreativ tænkt. Kenn får vores bedste anbefaling

29 november 2024

Antwoord van Tømrerfirmaet Kenn ApS

Hvor er jeg glad for jeres dejlige anmeldelse! 😍 Det var virkelig en fornøjelse at bygge overdækningen til jer, og det betyder så meget, at I er tilfredse med resultatet. Jeg elsker at tænke kreativt og finde løsninger, der overrasker, så det var fedt at se jeres begejstring undervejs. 🌟 Tak fordi I valgte mig til opgaven – og jeg står altid klar, hvis I får nye idéer. 💡🙌
Bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt håndværk og personlig betjening

Vi tog kontakt til Kenn for at få et tilbud på en ny carport med skur. Kenn var forbi og sendte et tilbud få dage efter.
Kenn er god til at kommunikere omkring projektet og har vi har følt os godt vejledt omkring de forskellige valg og fravalg der skal træffes. Håndværket er der styr på og der er ikke blevet sprunget over nogen steder.

8 november 2024

Antwoord van Tømrerfirmaet Kenn ApS

Tusind tak for jeres flotte ord og den fine anmeldelse! Det betyder meget for mig, at I har følt jer godt vejledt gennem hele processen – god kommunikation er virkelig nøglen til et godt samarbejde. 🗝️ Jeg sætter en ære i at levere solidt håndværk uden at gå på kompromis, så det glæder mig at høre, at det skinner igennem. 🚧🛠️ Tak for tilliden til projektet med carporten og skuret – og jeg står klar, hvis I skulle få brug for hjælp igen i fremtiden! 😊

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De varmeste anbefaliner af Kenn...

Vi kontaktede Kenn for at få tilbud på opførelse af carport med integreret skur. Kenn var hurtig til at komme forbi og tage en snak om projektet med os, og forstod med det samme vores behov samt var god til at afklare eventuelle begrænsninger i budget og materialevalg. Vi ønskede en anderledes løsning, med to forskellig tagflader og Kenn var med på ideen.
Kenn er supergod til at kommunikere i hele projektet, og fulgt altid op på vores indgående aftaler.
Kenn’s håndværk er der ikke en finger at sætte på, og vi er ovenud tilfredse med det færdige resultat. Kenn har yderligere være flink og komme med gode råd og vejledning, til den del af projektet som vi selv skal stå for.
Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse at entrere med Kenn og vi kan kun give vores varmeste anbefaling af ham til andre.

6 september 2024

Hej begge to,
Tusind tak for de fine ord. De er yderst værdsat! Det var en god oplevelse at lave jeres lidt anderledes carport. Jeg glæder mig til at komme og tage nogle billeder. Vi ses. De bedste hilsner Kenn

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk arbejde fra start til slut…

Fantastisk arbejde fra start til slut med køkkenrenovering og ombygning af entre. Fagligheden er bare helt i top. Kenn er yderst behagelig og udfører arbejdet til topkarakterer. Vi er meget tilfredse med resultatet fra Kenn og de andre håndværkere som var med i opgaven. Hvis vi skal have udført andre opgaver vil vi helt sikkert bruge Kenn igen. Vi kan kun anbefale ham til andre

4 september 2024

Hej Leif og Gitte,
Det har været en fornøjelse at hjælpe jer i mål med jeres drømmekøkken. Jeg håber I nyder det mange år fremover. Vh. Kenn

Rigtig god oplevelse

Suveræn oplevelse hele vejen igennem. Projektet blev færdiggjort som aftalt både ift. tid og pris, og det står knivskarpt. Næste gang der skal bruges en tømrer i min husstand, så bliver der ringet til Kenn igen.

27 augustus 2024

Hej Christian,
Tak for tilliden. Jeg håber I får mange gode stunder under jeres fine overdækning. Jeg håber vi ses igen. Vh. Kenn

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

VI har benyttet Tømrerfirmaet Kenn ApS…

VI har benyttet Tømrerfirmaet Kenn ApS til en større fugtskade på tag og ydervægge. Vi fik en meget kompetent rådgivning og et fagligt flot stykke arbejde.
Der var under hele forløbet en rigtig god kommunikation samt løbende briefing omkring status mm. Absolut en håndværker som vi vil benytte igen og anbefale til andre - Wiicom Administration

17 mei 2024

Hej Katrine,
Tak for jeres tillid - jeg er glad for at kunne hjælpe. Tak for den rosende ord!
Jeg håber vi ses en anden gang! Vh. Kenn

Nyrenoveret udestue

Vi fik Tømrerfirmaet Kenn til at renovere vores gamle og trætte udestue, og det har været en rigtig god oplevelse. Vi har nu fået et virkeligt dejligt nyt rum i huset. Kenn har lavet et godt og lækkert stykke håndværk, til den aftalte og yderst rimelige pris.
Alle aftaler har været afholdt til tiden, så vi har været ovenud tilfredse med Kenn. Helt klart 5 stjerner herfra.

14 mei 2024

Hej Jesper,
Tusind tak for den gode behandling. Det var en fornøjelse. Jeg håber I nyder jeres fine udestue mange år fremover. Tak for de rosende ord 🌟

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Kenn til diverse opgaver…

Jeg har brugt Kenn til diverse opgaver i mit sommerhus, Kenn har udført alle opgaver til UG og derudover overholdt alle aftaler, både i forbindelse med planlægning og udførelse af arbejdet, det er tydeligt at mærke at Kenn har en stor faglig stolthed omkring sit håndværk og gør sig umage med at komme med gode ideer og ser muligheder i stedet for begrænsninger, hvilket jeg har sat stor pris på. Kæmpe anbefaling herfra!

4 maart 2024

Hej Julie,
Mange tak for de rosende ord :)

En god oplevelse

Tømrerfirmaet Kenn: 1. klasses veludført arbejde. Punktlighed, hjælpsomhed og ordentlighed. Derfor mine bedste anbefalinger. Arbejdets art: Ny dør og vindue plus diverse småreparationer.

16 februari 2024

Hej Ole,
Det var en fornøjelse at arbejde for dig. Glæder mig til, at vi skal igang med gavlen.

Kæmpe anbefaling herfra!

Kenn er super dygtig og pålidelig. Jeg kan helt klart anbefale ham.

18 januari 2024

Hej Diana,
Tak for den pæne anbefaling! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tømrerarbejde i høj kvalitet!

Tømrerarbejde i høj kvalitet!
Kenn har hjulpet os med flere både store og små projekter. Blandt andet i vores sommerhus hvor intet passer med standardmål og i vores eget hus ifbm en større renovering. Begge steder er leveret tømrerarbejde i topkvalitet. Alt tilpasset til vores behov og selv de små detaljer man ikke selv var klar over, har han sørget for. Skønt med en håndværker hvor man ikke selv skal have styr på det hele og bare kan stole på at de levere et godt stykke arbejde.

19 januari 2024

Hej Maria!
Det har været en fornøjelse! Ser frem til mere samarbejde i fremtiden - hils Nicolai :)
Vh. Kenn

Lees meer over geverifieerde reviews.