Lightinthebox
PAS op!!! Wat een VERSCHRIKKELIJKE site! Ze bedriegen! Komen hun koopovereenkomst NIET NA en jagen je daarna ook nog extra op kosten! Bij terugzending van artikelen leek het alsof ik dit terug moest sturen naar 1 persoon waarvan ik me afvroeg of deze wel echt deel van een bedrijf of gewoon een persoon was die als correspondentie adres kon dienen… Ik ben zó ongelofelijk voor de gek gehouden door hen!! Koop hier echt nooit iets!!! Ik ben echt best wel heel veel geld kwijtgeraakt. Ze zeggen voor hun service goed te scoren. Dat kan gewoon niet. Alles was verschrikkelijk! Ik heb de kosten en diensten die ze me beloofd hadden los gelaten (dat probeer ik in ieder geval) en heb deze uiteindelijk maar als “sportief” verlies gezien. Maar ik voel me nog steeds boos over hoe ik in zowel de producten als de “klantenservice” genept ben. Ik denk dat er gewoon 1 iemand in een flatje ofzo dit in opdracht van een ander moet doen… Zowieso heeft niemand daar een geweten of voelt empathie. KOOP DAAR NOOIT!!! WAT! Verschrikkelijke site!!!