Online chat ging top. De dag erna kreeg ik nog een mail met alle informatie die ik nodig had, heel netjes! Enige verbeterpunt: broek kwam niet echt overeen met het plaatje.
Sustainable brands and handpicked vintage
Amsterdam, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Lisa nam na mijn bestelling contact met mij op omdat ze bij het inpakken een klein gaatje had gevonden. (Het was een vintage wollen vest.) Ze gaf me de keus de bestelling te annuleren, als ik hem door wilde laten gaan zou ze extra korting terugstorten. Dat vond ik super integer! Ze is erg vriendelijk en mijn bestelling werd snel verstuurd.

Antwoord van The Collection One
Snelle en duurzame levering op de fiets via Cycloon. Mooie en kwalitatief goede truien waar ik erg blij mee ben. En prettig contact met Lisa, die snel reageert op vragen en erg behulpzaam is!

Antwoord van The Collection One
Prachtige kleding en speciale vintage stukken, en een gezellige winkel!

Mooie winkel!
Geweldig mooie winkel. Ik heb hier laatst een prachtige vintage jas gekocht. Ik ben geweldig geholpen en kom zeker terug.
Ook mocht ik mijn aankoop nog ruilen binnen 14 dagen, maar dat ga ik echt niet doen;)

Antwoord van The Collection One
Mooie selectie van duurzame merken en vintage kleding. Ik kom vooral terug voor eigenaresse Lisa, echt een leuke meid met een duidelijke visie.

Antwoord van The Collection One
Snel en makkelijke retour. Snelle en goede follow up na vraag over product. Altijd vriendelijk!

Antwoord van The Collection One
Lisa zoekt al haar mooie producten zelf uit met liefde en zorg en dat zie je zeker terug in haar winkel en alle mooie kleding en accessoires die er liggen!

Antwoord van The Collection One
De collectie is mooi, in balans en de eigenaresse is zooo aardig en klantgericht!

Antwoord van The Collection One
Super fijne hulp gekregen bij het online uitzoeken van een tas. Heel veel foto's en filmpjes gekregen, waarvoor dank!

Antwoord van The Collection One
Ik ben heel blij met mijn gekochte product. Het is precies zoals op de afbeelding en omschrijving. Snel bezorgd en goede kwaliteit!

Antwoord van The Collection One
Ik ben een groot fan van The Collection One. De persoon erachter is een geweldig persoon die altijd meedenkt en meehelpt. Verder is de kwaliteit van de kleding altijd prachtig! De aardse tinten, prachtige materialen en de overall uitstekende service maken dat ik, als ik mijn wardrobe aanvul, ik bewust kies voor deze webshop/winkel. Duurzaamheid kan zo prachtig zijn en juist dat maakt deze winkel waar!

Antwoord van The Collection One
Heel erg behulpzaam toen mijn order niet doorkwam! Hoefde zelf helemaal niks te doen :)

Antwoord van The Collection One
Persoonlijk contact, vriendelijk en servicegericht.

Antwoord van The Collection One
Via de webshop heb ik kerstcadeaus gekocht. Vooraf had ik fijn en persoonlijk contact met eigenaresse Lisa. Na het plaatsen van de order ontving ik nog een berichtje van Lisa, of ze de cadeaus in kon pakken voor mij. Na ontvangst via de Fietskoerier konden ze meteen onder de boom. Top service! Ik kom zeker terug :-)

Antwoord van The Collection One
Mijn bestelling was per ongeluk verwisseld met die van een andere klant, maar Lisa heeft ons gelijk ontzettend goed geholpen en een nieuw verzendlabel opgestuurd. Ik ben super blij met mijn nieuwe broek en zal zeker nog een keer iets bestellen bij The Collection One! :)