Super ervaring bij TheFundedTradingLab
Super ervaring bij TheFundedTradingLab
Op 26-11-2024 zijn ik en mijn vrouw begonnen bij TheFundedTradingLab en ik ben ontzettend blij met mijn keuze. Het is toch altijd spannend om een hoop geld uit te geven aan een product en een bedrijf wat je niet kent maar we zijn erg blij dat we de stap hebben durven nemen.
Mijn eerste gesprek met Sjors gaf me meteen een goed gevoel. Hij legde het traject helder uit en wat daarbij komt kijken, zonder valse beloften te maken. Zijn kennis en openheid gaven me een duidelijk inzicht in wat ik kon verwachten. Het vertrouwen was al gelijk daar nav het gesprek en ook de goede beoordelingen op trustpilot gaven al gelijk een beter beeld over het bedrijf waarmee je de samenwerking aan gaat.
Uit de gesprekken met Sjors tijdens het instellen van de account en de setfiles merk je al gelijk hoeveel kennis en ervaring Sjors heeft. Dit versterkte mijn vertrouwen in zijn begeleiding en bevestigde dat alles uiteindelijk op zijn plek zou vallen.
Sinds mijn start merk ik dat de begeleiding vanaf dag één top is. Er wordt veel aandacht besteed aan mijn leerproces, en geen enkele vraag blijft onbeantwoord. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet, TheFundedTradingLab is voor mij absoluut een aanrader voor iedereen die serieus wil leren handelen met algoritmes!