Super god kvalitet Jeg fik en størrelse som ikke passede, det blev ombyttet uden problemer og omkostninger for mig
Lees wat reviewers zeggen
5 store stjerner! Kæmpe anbefaling herfra. Jeg bestilte 2 sæt tredelt jakkesæt. Et til mig selv, og til min knap 3 årige søn. Mit var en størrelse for lille, men allerede da returlabel var printer/... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte to stk. 3 piece jakkesæt, og måtte sande at jeg havde taget den i er nummer for lidt. Fra min oprindelige bestilling til fremsendelse af den nye størrelse gik der ikke mere end 3 uger... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte et jakkesæt med vest. Allerede dagen efter min bestilling modtog jeg en bekræftelse på forsendelsen. et par dage modtog jeg jakkesættet og det var endnu bedre kvalitet end jeg havde... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Udover smukt tilbehør til en billig pris, bestræber vi os på at give dig en god online købsoplevelse. Ved at optimere vores forsendelser- og returproces fuldt ud, sikre vi at hele købsprocessen forløber gnidningsløst. Har du nogle spørgsmål? Så står vi altid til rådighed via chat.
Contactgegevens
Spoorstraat 35b, 8271rg, Ijsselmuiden, Nederland
- kundeservice@thegarrison.dk
- thegarrison.dk
Super service
Jeg bestilte et 3 delt sæt hvor kun jakken passede, bukserne var for store og vesten for stram så jeg skrev til dem og fik omgående respons og de var super hjælpsomme og vi fandt en løsning og nu skulle der være styr på de sidste 2 genstande... fantastisk service.

Antwoord van CASTLESON DK
Fik min pakke hurtigt og den så fin ud…
Fik min pakke hurtigt og den så fin ud 🤗 str passede ikke men i byttede hurtigere end man kunne blinke 🤗 jeg sendte min og i sendte en ny 🙌🏻 super cool

Antwoord van CASTLESON DK
Alt foregik hurtigt og præsist
Alt foregik hurtigt og præsist, og varen lever fuld op til mine forventninger ø..det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.. jeg er meget tilfreds...

Excellent quality and Great value
The Purchase experience was easy and fit guide was perhaps a little to simple but it worked out great. The garment quality are great and the colours shown on the website a very close to what you recieve. All in all a great product. I would recommend The Garrison to every one within standard body proportions.

Nice products
🇩🇰et vildt flot jakke sæt der passer…
🇩🇰et vildt flot jakke sæt der passer som om en skrædder har syet det tak 👊🏽

Lækkert tøj god kvalitet
Lækkert tøj god kvalitet. Deres størrelses/måle skema kan godt forbedres mine bukser passer perfekt mens vest og jakke ikke kan nå rundt og lukke hvilket ikke betyder det store for jakken men efterlader vesten ubrugelig

Antwoord van CASTLESON DK
Great quality and size fits perfectly
Great quality and size fits perfectly. Will deff buy again.

Super god oplevelse
Super god oplevelse, jakkesættet levede fuld op til forventningerne og deres retur forsendelse og kunde service var helt i top.

Antwoord van CASTLESON DK
For the money the quality is good
For the money the quality is good. Sizes are spot on and delivery was fast and hasslefree.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.