Ik wacht al twee maanden op de terugbetaling van de borg.
Om te zeggen dat ik teleurgesteld ben zou een understatement zijn. Mijn ervaring met het huren van een vaste werkplek in Amsterdam centrum gedurende het afgelopen jaar begon redelijk goed. Echter, de manier waarop dit bedrijf de teruggave van mijn borg behandelt, is ronduit abominabel.
Ik heb altijd mijn facturen op tijd betaald. Toen mijn contract ten einde liep, heb ik op tijd om de teruggave van mijn borg gevraagd. Volgens hun eigen algemene voorwaarden zou dit binnen 30 dagen na het einde van het contract moeten gebeuren. Het is nu al twee maanden geleden sinds het einde van mijn contract, en ik wacht nog steeds op mijn geld. Iedere keer dat ik contact opneem met de klantenservice krijg ik te horen dat het in de "volgende betalingsronde" zal worden meegenomen. Als dit vervolgens niet binnen enkele weken gebeurt, krijg ik te horen dat er een 'fout' was in de bankinstellingen. Weer een week verder en mijn geld is nog steeds niet op mijn bankrekening.
Waarom is het zo moeilijk om een borg terug te betalen? Waarom houdt men zich niet aan de eigen algemene voorwaarden? Kunnen klanten hun facturen met een maand vertraging betalen, zoals dit bedrijf dat blijkbaar kan met het terugbetalen van de borg?
Als een bedrijf zich niet aan zijn eigen regels kan houden, hoe kunnen klanten dan verwachten dat het op andere vlakken betrouwbaar is? Het lijkt erop dat dit bedrijf zijn klanten niet serieus neemt. Als je overweegt een vaste werkplek te huren bij dit bedrijf, dan zou ik zeggen: wees gewaarschuwd!