Goed bedrijf!! Had er al 2x besteld en alles snel en goed geleverd! Had magnesium complex besteld en ben zeer tevreden over dit product! Ik raad het iedereen aan dit product te kopen bij Theonia a... Toon meer
Collageencomplex besteld, nu 6 maanden gebruikt. Geen verbetering te zien. Ingredienten vergeleken met andere merken. Er zit maar 1 gram collageen in! Ook heel weinig hyaluronzuur. Heb 6 maanden 2... Toon meer
Afgelopen jaar Collagen en Magnesium complex gebruikt en zeer tevreden. De Magnesium werkt goed op mijn spieren en de Collageen voor mijn huid. Even een tussenstop gemaakt met een ander merk ivm lan... Toon meer
Ik heb al voor de derde keer Theonia besteld. Tot hiertoe verliepen de bestellingen perfect 👌 en ik merk duidelijk verschil ( je moet ze wel blijven nemen uiteraard) mijn nagels zijn terug sterk… oo... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
net aan geschaft op vrijdag 16/9 2024
net een product van theonia aan geschaft op vrijdag 16/9 2024
binnen gekregen op zaterdag 17/9 2024
met dhl super snel dus
binnen 21 uur thuis bezorgt
of het product zal bevallen afwachten maar
Product besteld op 23 juli, nog niet ontvangen
UPDATE 25 augustus
Product, Theonia nacht complex, uiteindelijk ontvangen begin augustus. Nu 3 weken consequent gebruikt.
Helaas doet het helemaal niets voor mij.
Product besteld op 23 juli. Na kleine week contact opgenomen met Theonia per mail want niets ontvangen. Beleefde mail terug dat product niet op voorraad was. Zo een mailtje of 4 uitgewisseld. vertraging op vertraging. Ik mocht wel kiezen voor 10% korting of het hele bedrag terug. Het product blijkt wel een van de beste, als je vergelijkt op internet maar de organisatie is dat zeer zeker niet. Ik zal niet snel meer bestellen daar. Vandaag een mailtje dat bestelling is gereed gemaakt. Komt uit buitenland dus geduld is hier een schone zaak. Niet van deze tijd. Een melding 'niet voorradig' vóórdat je de hele boel opstart zou een hoop frustratie schelen.
Bestelde producten 30 juni 2024 niet…
Bestelde producten 30 juni 2024 niet ontvangen/ geen reactie op emails.
Heb voor € 69,98 aan producten gekocht. Nog steeds geen reactie. Waardeloos bedrijf. Ze zijn tel. ook niet te bereiken. Gewoon oplichters
Ik heb het product na 5 dagen…
Ik heb het product na 5 dagen ontvangen, vanuit Italië. Ik moet het nog beginnen innemen dus ik kan er niks over zeggen. Ik heb het gekocht omdat het het beste collageen product was volgens een testpanel. Benieuwd...
Tevreden over de levering
De levering liet iets langer op zich wachten en aangezien ik pas de reviews las na de bestelling, kreeg ik een beetje de zenuwen, maar uiteindelijk heeft alles bij elkaar anderhalve week geduurd, dus dik tevreden. Kreeg ook snel een antwoord op een vraag.
Hoe het product is moet nog blijken. Ik gebruik nu de poeder van een ander merk en ga over op de capsules van Theonia.
Geen bestelling ontvangen
Vandaag is 20 juli en ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik vind dat het niet normaal is. Telefonisch niet bereikbaar.
Verzending
Had beter eerst recensies kunnen lezen, dan had ik mogelijk niet besteld.
Maar ik heb géén verzendproblemen gehad. Op 6-6-2024 besteld (met bevestiging) en direct verzonden (met bevestiging). Ontvangen op 8-6-2024 via PostNL (afzender huboo).
PRODUCTEN NIET OP VOORRAAD
Na een week niets binnen, gemaild en antwoord gehad dat het product niet meer op voorraad was en dat het de week erop op de maandag weer op voorraad zou zijn. Dus ik gewacht en de Donderdag erop weer gemaild om vervolgens te horen te krijgen dat het nog steeds niet op voorraad is. Hier is niets over te vinden op hun website, ook niet als je het product wilt aanschaffen. Tot op de dag van vandaag kan dat nog steed en er word nergens aangegeven dat het product niet op voorraad is. Schandalig noem ik dit. Zeker met deze flinke bedragen. Vandaag om een refund gevraagd ben benieuwd of dit word terug gestort.
Meer dan een week geleden product…
Meer dan een week geleden product besteld. Eerste keer dat ik bestelde ontving ik het netjes, vrij snel, en nu niks, en hoor niks op mijn bericht. Niet netjes dit
Zeer goede service en snelle levering!
Ik heb 2x een bestelling gedaan, waarbij de eerste bestelling niet geleverd werd. De tweede daarentegen een dag later bezorgd.
Voor de eerste niet-levering heb ik het totale bedrag terug ontvangen. Ik vind dit hele goede service komt bij mij over als een betrouwbaar bedrijf!
Nooit een product ontvangen
Nooit een product ontvangen! Bestel niets op deze website.. Allemaal gedoe en onbetrouwbaar!
Product collageen
Product collageen kan ik nog niet beoordelen, gebruik het nu anderhalve maand dus heb geduld, het is tenslotte geen 1,2,3, wondermiddel dan was het allang uitverkocht. Maar de levertijd een dikke 10 , de communicatie ook een dikke 10
Geen product, geen verzendstatus, geen reactie op email. Kortom: niet thuis
Wacht al een tijdje op reactie op mijn vraag waar mijn bestelling blijft. Heel vervelend dat je überhaupt geen antwoord krijgt. Zou hier nooit weer bestellen. Ze doen zich voor als NL bedrijf maar zitten in Portugal? Weird
Mijn bestelling was binnen 5 dagen…
Mijn bestelling was binnen 5 dagen binnen ,Top
Ik heb de bestelling maandag geplaatst en woensdag had ik het in huis. Wordt verstuurd vanuit de UK.
Hoezo douane
3 weken geleden een bestelling geplaatst, tot op heden niets ontvangen.
Gemaild en antwoord was dat het aan de douane lag .
Wat een onzin !
Ik bestel hier in ieder geval nooit meer iets en
vind het een onbetrouwbaar bedrijf .
Super snel binnen met 3 werkdagen in…
Super snel binnen met 3 werkdagen in huis, product ben ik nu net mee begonnen kan ik nog niet veel over zeggen, ben benieuwd
Wacht nu al ruim twee weken op mijn bestelling!!!’
Wachte wachten
Ik heb meer dan een week geleden een…
Ik heb meer dan een week geleden een bestelling gedaan, maar tot op heden heb ik geen product ontvangen.
Via de site kan je alleen een bericht achter laten, maar daar wordt niet op gereageerd. Een telefoonnummer is niet te vinden.
Tot nu toe een slechte ervaring met deze site!
Update- 7-3-24: eindelijk mijn product ontvangen. Volgens de site komt dit doordat de douane het product lang heeft vastgehouden. Kwa product weet ik niet of dit daadwerkelijk zo goed is als wordt beweerd. Kwa communicatie kan het wel beter. Na 4x via de site mijn klacht te hebben ingediend kreeg ik eindelijk een bericht dat het bij de douane lag. Als je zelf geen reactie plaatst zullen ze je ook niet informeren wat de status is van je bestelling. Na eindelijk 3 weken de bestelling ontvangen.