Echt top het heeft me echt geholpen
Echt top het heeft me echt geholpen, want je komt er zeg maar al een soort van in. En de vragen lijken ook op elkaar.
Theorieupdate.nl is een online oefenplatform voor CBR-theorie examens in Nederland. Wij helpen leerlingen zich goed voor te bereiden op hun theorie-examen voor auto (B), scooter (AM) en motor (A). Onze oefenomgeving is ontwikkeld om zo dicht mogelijk bij het echte CBR-examen te komen. Gebruikers oefenen met realistische vraagtypes zoals meerkeuzevragen, sleepvragen, hotspotvragen, ja/nee-vragen en open vragen. Elke vraag bevat duidelijke uitleg zodat leerlingen niet alleen antwoorden leren, maar ook verkeersinzicht opbouwen. Bij Theorieupdate geloven we dat theorie leren simpel, duidelijk en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij 21 dagen onbeperkte toegang zonder abonnement of automatische verlenging. Geen verborgen kosten, geen ingewikkelde pakketten — gewoon direct oefenen wanneer en waar je wilt, op mobiel of desktop. Onze vragenbank wordt regelmatig bijgewerkt op basis van de meest recente CBR-examenstof en verkeersregels. Het doel van Theorieupdate is om leerlingen met vertrouwen en voorbereiding het theorie-examen in te laten gaan. Start. Oefen. Slaag.
Suite 10390, 5 Brayford Square London, E1 0SG, london, Verenigd Koninkrijk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Geslaagd voor motor theorie. Zelfde vragen krijg je in het examen. Het is het moeite waard deze oefen toetsen te maken.
De eigenaar is via whatsapp beschikbaar voor ondersteuning zeer luxe.

Antwoord van Theorieupdate
Ik heb dit pakket een paar dagen voor mijn examen gekocht. Dit heeft mij enorm geholpen en leek bijna exact als het examen bij cbr! Ben in 1 keer geslaagd. Echt een aanrader als je wilt slagen 🤍

In 1 keer geslaagd is sowieso een aanrader

Antwoord van Theorieupdate
De vragen zijn zeer examengericht. Wat een service! Je zult absoluut geen spijt krijgen als jij hier je theorie examen koopt! Een aanrader voor iedereen! Mijn examen dankzij Theorieupdate in 1x gehaald!

Antwoord van Theorieupdate
Ik ben erg tevreden over Theorieupdate. De video’s zijn duidelijk uitgelegd en de oefenvragen lijken veel op het echte CBR-theorie-examen. De cursus is overzichtelijk en makkelijk te volgen. Hierdoor heb ik veel geleerd en voel ik mij goed voorbereid op mijn examen. Zeker een aanrader voor iedereen die snel en effectief wil leren voor het theorie-examen!”

Antwoord van Theorieupdate
Ik was eerste keer gegaan toen had ik theorie toppers. Toen ben ik gezakt. daarna voor me 2de keer van sait gehaald gelijk geslaagd

Goede klantenservice, helpen snel en direct. Duidelijke oefenexamens!! Thanks

Antwoord van Theorieupdate
Perfect. Goede vragen, gericht op cbr. Snelle klantenservice per whatsapp, zelfs in het weekend bereikbaar. Oplossingsgericht. 10 vd 10!