De levering was snel, het product is precies zoals op de site staat. Echter is het wel vervelend dat je veel mails krijgt over het achter laten van een review.
Zelf niet echt ervaren op het gebied van reinigen en crèmes voor het gezicht, toch wilde ik dit graag uitproberen. Contact gezocht en ben ik uitstekend geholpen bij het bijelkaar zoeken van producten... Toon meer
Inmiddels vaste klant! Voor iedere bestelling kom ik weer bij de Skin Counter. Bij vragen krijg je deskundig antwoord en tot nu toe nog altijd ontzettend tevreden met alle aankopen. Mijn huid is echt... Toon meer
Producten zijn heel goed en doen wat beloofd
Healthy skin starts here. We selected the world's most helpful, easy to use, and affordable products to be put on your counter. A wide range of clean and fair Korean and Japanese skincare, haircare and beauty products at best prices.
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle service en ze denken ook goed met je mee.
Goed advies gekregen en erg tevreden met het resultaat van de producten.
Persoonlijke ondersteuning voor de juiste producten voor mijn huid. Snelle afhandeling, hoge kwaliteit producten die niet overal te krijgen zijn, al met al geweldige ervaring. Ik koop al mijn producten voortaan bij the skincounter! X Demi
Top service, communicatie en producten. Volgende dag in huis! Ook fijn advies gekregen.
Goede communicatie, snelle levering, leuke goodies en lief handgrschreven boodschap. Aanrader!
Het is super fijn dat je een test kan maken om te zien welke producten je nodig hebt. Toen ik nog wat extra vragen had werd hier met heel veel plezier op geantwoord en ben ik super goed geholpen met het samenstellen van mijn eigen skincare routine. De producten zijn ook echt top, ik ben nog maar net begonnen maar m'n huid voelt al veel beter aan.
Persoonlijk advies op de chat was heel prettig. Ze reageren snel en nemen echt de tijd voor al jouw vragen.
Heel erg veel keuze, goede huidverzorgingslijnen en snelle levering.
Fijne website, producten genoeg, prachtig ingepakt en een persoonlijk briefje en sample erbij.
Duidelijke uitleg en een mooi stappenplan voor mijn dagelijkse verzorgingsroutine. De producten zijn heel fijn en ik ga zeker terug komen.
Echt een top bedrijf om skincare bij te bestellen.
En alles komt netjes binnen

Antwoord van The Skin Counter
Vriendelijke klantenservice en super goede producten! Snelle levering. De producten werken heel goed merkte al snel verschil aan me huid.

Antwoord van The Skin Counter
Alles was op voorraad en super snelle levering . Maar het voornaamste het zijn fantastische producten

Antwoord van The Skin Counter
Via de chat snel en goed advies gekregen. De producten zijn betaalbaar en heel fijn in gebruik. Mijn huid is er echt van opgeknapt: goed gehydrateerd, rustiger en met een natuurlijke glow.