1. Catering

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

The Spot is te huur voor Prive en Bedrijfsfeesten vanaf € 450,- incl personeel, alle apparatuur, DJ, aparte rookruimte, foto's, internet, Wifi, microfoons, Skype, YouTube, Powerpoint, Karaoke, Kleedkamer, rode loper, Airco, muziek video clips , parkere...

• Wilhelminaplantsoen 17, 1404 JA, Bussum, Nederland

• thespot.nl

4,3

Uitstekend

The spot voor het 2e jaar op rij ‘de…

The spot voor het 2e jaar op rij ‘de plek’ voor ons friends4trance feestje. Zelden een horeca plek meegemaakt die zo gastvrij is en waar iedereen met plezier zijn werk doet.

Aanrader als je een feestje wil geven!

7 februari 2026

Fantastich Feest!!

Wij hebben gisteren een super feest gehad in the Spot in bussum. Mooie locatie en alles is mogelijk in goed overleg. Gastvrouw Anouk is een topper!! Een gastvrouw in hart en nieren....de versiering uit handen geven op deze locatie aan Esmee dat kan je niet zelf. Deze mensen zorgen ervoor dat je avond onvergetelijk wordt. Nogmaals bedankt toppers.

29 november 2025

Onvergetelijk verjaardagsfeest hier gevierd!!!!!!!!

Mijn verjaardagsfeest hier gevierd en het was in een woord “GEWELDIG”!!!!!!!!
Zeer gezellig en sfeervolle locatie, lekkere dansmuziek.
Super leuk met de beeldschermen waarop de ter plekke genomen foto’s werden getoond en ook de video’s bij de gedraaide muziek.
Anouk heeft met haar team voor een fantastische avond gezorgd met de door haar gemaakte heerlijke hapjes, er was meer dan voldoende en de schalen bleven rondgaan.
De ballonnen versiering was prachtig met de zelf gekozen kleuren, echt mooi gedaan!
Het contact met Anouk verliep heel goed.
Duidelijke afspraken en alles is mogelijk.
Ik heb alles aan haar kunnen overlaten en ze maakt heerlijke saté, loempia’s en gehaktballetjes 😋
Arno, Anouk en hun team hebben mijn avond onvergetelijk gemaakt.
Ik kan deze locatie voor 100% aanbevelen en als ik nog eens iets te vieren heb kom ik graag terug.

24 oktober 2025

Voor het eerst bij SPOT geweest en door…

Voor het eerst bij SPOT geweest en door omstandigheden (welke weet ik niet) moeten wij heeeeel lang wachten op ons eten en de tweede kopje coffee. Maar dat hebben ze heel netjes opgelost. By the way de coffee een de avocado toast waren allemaal erg lekker. Wij komen terug.

5 augustus 2025

Toplocatie !

Toplocatie als je iets te vieren hebt.
De viering van mijn verjaardag is echt onvergetelijk mede door de gastvrouw en haar dochter.
Veel kan en mag!
Het was echt genieten.

16 maart 2025

Aanrader!

Wat een leuke locatie om je feest te houden. Wij hebben daar het eindfeest voor groep 8 gehouden. Ouders en kinderen. Gezellig avond, leuke muziek, goede sfeer. Aardige mensen en alles kan en mag en de locatie is van alle gemakken voorzien, top!

27 juli 2019

Fantastische plek

Fantastische plek, goed gekozen muziek, fijne ontvangst en voorbespreking en hele goede en gezellige bediening.
Zeker een aanrader!
Hoop nog eens op een herhaling daar.

24 juli 2019