Een brievenbus cadeautje
Ik heb een brievenbus cadeautje opgestuurd naar een vriend van mij. Ze vonden de koekjes erg lekker. Bezorging ging erg goed, zeker als je weet dat de koekjes vers gebakken aankomen.
Vraagt klanten om een review
Mooie producten, vanuit een goede basis en adequate levering.
Gewoon een goeie site met prachtige duurzame producten en een snelle afhandeling!!
Via dit bedrijf is er een actie georganiseerd voor beter hersen onderzoek. Dat is hard nodig nu zoveel jongeren worden getroffen door een agressieve hersentumor. Ik heb zelf een brughoektumor in mijn hoofd gehad. 10 % kans op een redelijk goede operatie. 90 % kans op veel ellende. Maar ik ben erg dankbaar dat ik de 10 % kans heb gekregen. Nu al 18 genadejaren. Uit dankbaarheid heb ik een gratis adviesbureau opgericht. Voor het kleine MKB en 30 % van de burgers in Nederland, die de overheid in de steek heeft gelaten. Schandalig.
Topsite! Fijn dat alle duurzame producten op één plek te vinden zijn. Aanrader.
Hele lekker chocolade met een volle smaak en zachte marshmallows!
De bezorging liet even op zich wachten en daar is zeer snel en klant vriendelijk op gereageerd
Hele fijne site, je kunt er van alles op vinden en je weet zeker dat het lokaal/ duurzaam is, super fijn! Je krijgt een mail over wat je hebt besteld en wanneer je het ongeveer kan ontvangen.
Producten voldoen aan de verwachting en het ziet er ook nog eens mooi uit!
Levering perfect op tijd en keurig verpakt.
Een aanrader!!!
Toen ik de overstap maakte naar een duurzamer scheermesje, werd ik meteen geïnspireerd door de veel andere duurzame producten. Fijn dat het op deze manier zo makkelijk bij elkaar staat.
Ik kocht twee boeken van ‘Spriet’ voor mijn neefjes, super originele cadeaus die goed in de smaak vielen! Heel fijne website met een divers aanbod en bovenal een heel mooi initiatief!
Wat een fijne ontdekking! The Sustainable Superstore heeft echt alles wat je nodig hebt als je bewust wilt shoppen. Het assortiment is super uitgebreid – van duurzame verzorgingsproducten tot slimme eco-gadgets voor in huis. Alles is overzichtelijk, de prijzen zijn eerlijk en je merkt meteen: hier is met liefde en kennis samengesteld.
De levering was precies op tijd en netjes verpakt, zonder overbodig plastic. Ook de kwaliteit van de producten is top – je voelt het verschil met standaardspul uit de supermarkt.
Kortom: een betrouwbare, inspirerende winkel waar je met een goed gevoel bestelt. Een echte aanrader voor iedereen die duurzaam wil leven zonder gedoe. Ik kom zeker terug! 🌱💚
Op de sustainable superstore zijn veel verschillende duurzame producten te vinden. Ook merken die je in eerste instantie niet meteen kent, leuk dat dit soort ondernemers een platform krijgen! Ik heb al meerdere keren een product besteld en ontvangen. Vooral het herbruikbare notitieblokje werkt heel fijn voor werk. Ook de vlaggenlijn valt erg in de smaak.