Vi havde købt en deal og fra vi ankom tog det 40 minutter inden forretten blev serveret. Denne bestod af en kammusling i en meget velsmagende sovs. Næste ret bestod af en rispapirsrulle, et stykke s... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har besøgt restauranten igen og må konstatere, at niveauet af smagsoplevelsen endnu engang var fremragende. Mange tak for det! Betjeningen var præget af hektiske bevægelser og en overdreven brug... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
The Vietnamese er en helhedsoplevelse, hvor du vil få et stort udvalg af skønne serveringer, lækre vine, læskende cocktails og en mulighed for at tage en lille tur til Vietnam for en aften. The Vietnamese er stedet hvor maden deles og drinksene nydes.
Contactgegevens
Denemarken
- thevietnamese.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sådan...😋
Sådan...😋
Fantastisk oplevelse. Maden i top. Betjeningen i top og endda med værtens historie fortalt af han selv under spisningen. Den restaurant er et must, hvis man holder af vietnamesisk køkken. Tak siger vi. 😋

Antwoord van Thevietnamese
Det var en udsøgt middag med flot…
Det var en udsøgt middag med flot anrettede, velsmagende og kryddede retter og vinparring var perfekt. Kokken tog sig tid til at fortælle om samtlige retter og vinene og hvorfor han havde parret de forskellige vine og han holdte også en fin lille filosofisk tale det var alt ialt en dejlig helhedsoplevelse som jeg delte med min datter og hendes forlovede på min fødselsdag. Det var første gang vi spiste middag der men bestemt ikke sidste gang.

Antwoord van Thevietnamese
Fantastisk mad til gode priser og god…
Fantastisk mad til gode priser og god betjening

Antwoord van Thevietnamese
Jeg vil give 5 stjerner for en god…
Jeg vil give 5 stjerner for en god smagsoplevelse til hele familien i lørdags. 7 eller 8 retter var der, og det var en fin gastronomisk tur ud i verden. MEN den kvindelige tjener var en kæmpe forstyrrelse for oplevelsen, hun fremstod irritabel, svarede ubehageligt på spørgsmål og skubbede til os under afrydningen. Hun passede meget dårligt ind i filosofien om kærlighed, ærlighed og nærvær.

Antwoord van Thevietnamese
Sumblim madoplevelse og god stemning
Vi har haft en fantastisk aften med en sublim tastning menu og en flot fyldt restaurant på en mandag aften. Virkelig god stemning ikke mindst båret op af en meget nærværende ejer, som satte prikken over i’et med en meget passioneret tale for alle alle os gæster. Vi kommer helt klart igen.

Fantastisk sted
Fantastisk sted
Rigtig lækker mad
Kan varmt anbefales

Antwoord van Thevietnamese
Vi var på en 8-retters tastingmenu over…
Vi var på en 8-retters tastingmenu over 4 serveringer. 7 af retterne var aldeles glimrende og kun 1 smutter (sticky rice). Vinkortet lader en del tilbage at ønske. De har et drinkskort og endda en (meget tidlig) Happy Hour, hvis du er til noget sådant. Engageret, personlig betjening, hvor man desværre kun kan forstå halvdelen af, hvad de fortæller om maden. Pyt med det. Anbefales.

Det kan gøres bedre
Det startede dårligt. Da vi kom , blev vi mødt af en tjener der virkede irriteret over vores besøg. Hun gav os menukort i hånden og fandt os en plads. Vi fik en forudbestil menu. Maden var ikke specielt spændende, men helt okay. Ventetiden mellem retterne var tilpas. Men tjenerne virkede ikke tilstedeværende og stressede. Jeg vil nok vælge en anden Vietnamesisk restaurant næste gang.

Antwoord van Thevietnamese
Vi fik lunkne og slatne forårsruller
Vi fik lunkne og slatne forårsruller - sikkert fra varmeskab. Forårsruller skal være sprøde og rygende varme. Tjenerene overhørte vores anken, og da det lykkedes opførte den kvindelige tjener sig aldeles ubehagelig fornærmet.
Vi måtte vente 30 minutter på en enkelt skive andebryst, til sidst undgik tjeneren vores bord. Der var 11 gæster i restauranten, 9 fik 9-rettes tasting menu så hvor svært kan det være for køkkenet!
Efter bordreservation læste jeg at andre gæster havde haft samme kedelig oplevelse som os - så et godt råd - "ødelæg ikke din tur i byen" med et besøg på The Vieatnamese.

Antwoord van Thevietnamese
En skøn kulinarisk- og personlig oplevelse
Virkelig lækkert vietnamesisk mad med masser af smagsnuancer! Et skønt sted og dejligt med en kok, der brænder for det personlige touch og inviterer gæsterne ind i sit hjerte, der brænder for maden og for kærligheden til Danmark. En helt unik smags- og menneskelig oplevelse.

Skøn mad dejlig betjening
Dejlig aften. Skøn mad, dejlig betjening og utrolig hyggelig stemning. Klart anbefales og vi kommer igen.

Best Vietnamese in Copenhagen
I travel to Vietnam frequently, and always get good food there and I love the Vietnamese kitchen.
I have visited a number of Vietnamese restaurants in Denmark, and I am usually disappointed.
"The Vietnamese" is a distinct exception, and absolutely the best place in Copenhagen if you are looking for a genuine vietnamese experience, yet in "civilised" pleasant surroundings.
Food is very good - obviously home made - and service is professional and friendly. Wine selection is European and good. A lot of good, yet affordable Italian wines.
I am happy

Antwoord van Thevietnamese
Lees meer over geverifieerde reviews.