Je krijgt geen bevestiging van je bestelling, je hoort taal noch teken. Betaald heb je natuurlijk wel. Het telefoonnummer dat op hun site staat werkt niet. Koop hier niets! Het zijn oplichters. Helaas... Toon meer
Frauduleuze onwettelijk handelende webshop. Koop hier niet. The Way of Dre lijkt een Nederlandse webshop (.nl-domein, Nederlandstalige site, europrijzen), maar in werkelijkheid worden de... Toon meer
Artikel besteld dat totaal niet aan verwachting voldoet, andere kleur, waardeloze kwaliteit. Geretourneerd (naar China!), bewijs daarvan opgestuurd en vervolgens krijg ik bericht dat de track en trace... Toon meer
Bij The way of Dre vind je stijlvolle heren- en dameskleding, schoenen en accessoires van hoge kwaliteit, met een persoonlijke service en oog voor duurzaamheid. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collecties en exclusieve items die elke look compleet maken.
Nederland
- thewayofdre.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Wat ging er wel goed. NIETS.
Wat ging er wel goed.
Niets ging er goed…. Je krijgt troep vanuit China die niet eens in de buurt komt van waarvoor je betaald hebt.
Enorme oplichters en gelukkig heb ik de adres gegevens na enig speurwerk gevonden en ga ik iemand langs sturen om mn geld op te halen en te zorgen dat karma geholpen wordt:)
Het bedrijf spijt ondervinden dat ze niet simpelweg mn geld hebben terug gegeven.
Wat een oplichterij praktijken
Wat een oplichterij praktijken. Staat met een kvk inschrijven Arnhem op een adres en kleding komt uit China. Totaal niet wat op de site staat en gewoonweg troep wat zo de prullenbak in kan. Retourneren naar China voor eigen kosten, wat een grap. Ik zeg niets kopen daar!!!!
Niet doen!
Jammer dat ik de reviews niet eerst heb gelezen voordat ik een bestelling plaatste! Hele slechte ervaring! Ten eerste duurde het super lang voordat ik het product omtving. Ten tweede kun je het product enkel retourneren naar een ander adres in China waarbij de verzendkosten meer dan 25 euro bedragen! Ik lees hieronder dat er een aanbod gedaan is van 25% voor een betaling om het product alsnog te houden, maar bij mij was het eerst 10% en in de volgende mail opeens 20%! Ze zijn gewoon aan het onderhandelen over je eigen centjes! Zijn er mensen die met mij een juridische stap tegen hem willen zetten? Hoe meer mensen, hoe beter!
Komen geen afspraken na…
Drie weken geleden een vest besteld en betaald nog niks ontvangen en ook geen bevestiging gekregen
Als iets niet klopt dan kost het een hoop geld
Schoenen gekocht bij dit op het oog lijkend Nederlands bedrijf(maar wat eigenlijk dus een Chinese winkel is)
Schoenen zijn 1,5 maat te klein, om dit terug te sturen kost 23,20. Want kan alleen naar China.
Nooit wat kopen bij dit bedrijf
Firma list en bedrog
1 ster is nog te voor deze amateuristische oplichters. Ze promotoren met prachtige foto’s maar je krijgt totaal niets gelijkelijkde producten. Waardeloos klantenservice kortom doe mij en jezelf e m gunst en ga niet in zee met deze prutsers ik hoop dat jullie of jij stikt in die 55 plus 30 euro die ik moest bestalen om te retourneren. Waardeloos en zielig zijn jullie
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf, nooit iets bestellen!! Dit bedrijf is een dropshipper. Het overhemd dat ik had gekocht, blijkt twee maten te groot. Terugsturen kan naar een adres in Shanghai, China. De kosten zijn voor de klant.
Ze boden aan om 10% van de koopsom aan mij terug te geven. Bij niet-akkoord van mijn kant, kwamen ze terug met 25%. Daar is het bij gebleven. De mails lijken te zijn opgesteld door een robot. Echt contact is niet mogelijk.
Uiteindelijk ben ik akkoord gegaan met een terugbetaling van 25%, om van het gedoe af te zijn.
Foutief geleverd product waar je zelf voor moet opdraaien
Via de website van Thewayofdre heb ik een overhemd besteld. Het overhemd kreeg ik na een aantal weken binnen, maar dit bleek een ander overhemd te zijn dan aangetoond op de website. Mij werd gevraagd om foto's mee te sturen van het overhemd zodat er navraag gedaan kon worden bij de leverancier. Helaas kreeg ik na meerdere fatsoenlijke maar toch vrij geautomatiseerde mailwisselingen toch het antwoord dat ik zelf de retourkosten moest betalen of hooguit 25% terug kon krijgen van het aankoopbedrag. Een teleurstellend bericht, aangezien de fout bij het bedrijf ligt en niet bij mij als klant. Ik had het gewaardeerd als het bedrijf vanuit integriteit had gehandeld, mij als klant vergoed zou hebben voor hun eigen fout en contact gezocht zou hebben met de leverancier zodat dit soort situaties voor toekomstige klanten zo veel mogelijk bespaard blijft.
Merino wollen truien.
Het duurt wat lang voordat de truien er aankomen .14 dagen.
Kwalitatief lijkt het prima materiaal.
Past en draagt ook goed.
Niet wat het lijkt!
De communicatie met deze firma verloopt helaas moeizaam. Bestelling is uiteindelijk na ruim twee weken geleverd en als eerder aangegeven retourneren kan op eigen kosten naar China. Er wordt aangeboden de artikelen te houden en daarvoor 10% van het aankoopbedrag retourneren. Ruim een week geleden aangegeven, maar duurt vervolgens nog heel lang en moet nog zien dat het terugkomt. Is allemaal niet echt netjes, raad mensen dan ook af hier iets te bestellen.
Misleidende website
Misleidende website , als je al iets geleverd krijgt na een paar weken komt het uit China , flut kwaliteit ook nog . Kortom niks bestellen hier
Moeilijke opstart
Moeilijke opstart, maar uiteindelijk toch gekregen wat besteld is. Het zou het bedrijf sieren om te vermelden dat de kleding uit Hong Kong en omstreken komt en de leveringen wat meer tijd kosten dan gewenst. Er is dus mijninziens GEEN sprake van oplichterij. Het duurt gewoon iets langer.
Een stel mooie leren loafers besteld
Een stel mooie leren loafers besteld, na 15 dagen eindelijk schoenen ontvangen, alleen niet de schoenen die ik besteld heb, chinese variant, compleet andere schoenen. Terugsturen moet naar China op eigen kosten. Oplichters!!
Ik heb een broek besteld bij dit…
Ik heb een broek besteld bij dit bedrijf en kreeg een week na bestelling vreemde mail . Er werd geschreven dat ik m’n huisnummer niet had genoteerd . Dat klopte niet
Ik heb de broek van 45 euro nooit meer gekregen en er wordt ook niet gereageerd .
Dit zijn idd oplichters verdorie .
De verzending heeft bijna 1 maand op…
De verzending heeft bijna 1 maand op zich laten wachten. Toen ik eenmaal het product ontvangen had bleek dit een totaal ander product te zijn dan ik besteld had. Heb ze benaderd voor een oplossing en nooit meer iets gehoord. Kon product terugsturen naar China op eigen kosten. NOOIT HIER IETS KOPEN. ZIJN OPLICHTERS!
Bestelde schoen zijn een slecht aftreksel van Alie Express
Grijze loafers besteld,hele mooie
Krijg ik een paar schoenen uit China die er totaal niet op lijken! Wil ze terug sturen maar dat kost €30. Ze moeten naar China! Ik wil mijn geld terug omdat het niet de schoenen zijn die ik besteld heb! Echt slecht! Bestel hier dus niks, je wordt opgelicht!
The way of dre is oplichting
The way of dre is oplichting. Trap er niet in!
goede klantenservice
Jong bedrijf. na wat leveringsproblemen (producten geleverd anders dan afgebeeld) heeft klanteservice naar behoren de zaak goed opgelost.