Musikhaus Thomann is a German-based retailer of musical instruments, studio, lighting, and pro-audio equipment.

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Uitstekend, maar vermijd UPS

Goede prijzen en onberispelijke service. Garantie wordt snel en zonder discussie toegepast. Tip: laat je bestelling niét door UPS bezorgen. (Je kan op de Thomann-site ook kiezen voor DHL en BPost.) Twee keer meegemaakt dat een pakket van Thomann 'vermist' raakte bij UPS. De klantendienst van Thomann ging er meteen achteraan, zodat mijn pakjes toch geleverd werden.

9 februari 2023
Logo Thomann Music

Antwoord van Thomann Music

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Wij vinden het fijn te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en waarderen uw positieve woorden. Mocht u onverhoopt tegen andere problemen aanlopen, staan wij graag wederom tot uw beschikking.
Uw Thomann Klantenservice team.

Professioneel in alle opzichten.

Professioneel in alle opzichten.
Prijzen absoluut competitief met alle andere online muziek reuzen.
Toffe site waarbij je de tijd vergeet als je per gezocht product de prachtige gedetailleerde foto’s bekijkt, de reviews leest van andere kopers.
Service van begin tot einde top. Dank U Thomann voor het aanbieden van deze uiterst plezierige manier van shoppen. 🎼❤️

15 december 2020

Beter niet met UPS...

Prima prijs, goed product, tijdig verzonden. En uiteindelijk ook ongeschonden aangekomen. Maar wat een gedoe met UPS . Kies voor een verzending naar BE toch maar voor Bpost. De werkwijze van UPS is bedenkelijk. De helpdesk van UPS is waardeloos.

31 oktober 2020

Beste online muziekwinkel.

Na 6 bestellingen, verschillende interacties met de klantenservice en een duizend euro aan facturen zie ik mijzelf als een geschikte persoon om Thomann te beoordelen.

De prijzen zijn competitief en binnen de lijn van andere "reuzen" binnen de muziek groothandel. Soms is Thomann zelfs dé goedkoopste. Je kan er uren browsen doorheen de selectie van onbeminde instrumenten, professionele apparatuur en allerlei diverse zaken, allen op de een of andere manier verbonden met muziek (ja, zelfs de bronzen buddha-beeldjes).

Via diverse kanalen is Thomann vlot te bereiken en ze antwoorden zeer snel en professioneel. Over de retourservice of garantie kan ik niets zeggen: ik heb nog nooit iets gekocht waarvan ik mij bedacht en ik heb nog geen technische problemen ondervonden.

Thomann heeft verschillende 'huismerken', zoals T.Bone en Harley Benton. Deze scherp geprijsde producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Je komt de T.Bone microfoons zelfs tegen in prestigieuze live muziekproducties.

Er zijn slechts twee minpunten die ik kan bedenken:

- De kwaliteit van bepaalde 'generische goedkope producten', buiten de huismerken van Thomann, is erbarmelijk. Microfoonklemmen, statieven etc..., koop je beter heavy duty. Sommige producten zijn het niet waard om in hun assortiment te staan.
- De standaard verzendwijze bij Thomann is UPS. UPS heeft een terechte Trustpilotscore van 0.6/5 met 3.500 reviews. UPS is een onbekwaam bedrijf. Je zal ook in vele andere reviews hier zien dat de levering soms te wensen overlaat. Dat Thomann nog samen werkt met UPS is voor mij onbegrijpelijk.

Wat ik hier zeker bij moet schrijven is dat ik contact heb gehad met de klantenservice van Thomann hierover. Bij verloren of beschadigde paketten handelen zij UPS voor jou af. Ze kunnen ook een zending sturen via reguliere internationale post, maar enkel wanneer de afmeting en het gewicht van de bestelling dit toelaat.

Ik geef Thomann 5 sterren enkel en alleen omdat ik er geen 6 kan geven!

4 juli 2019
Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)