We hebben gisteren een persoonlijk planadvies afspraak op locatie gehad met Marijn Pierik. Echt een heel fijn en goed gesprek. Marijn heeft echt de tijd genomen en ons goed antwoord en advies gegeve... Toon meer
Nette service en snelle levering. Ik had een P1 meter teveel besteld en werd daarover gebeld of dit wel de bedoeling was. Dat was het niet dus. De extra P1 meter werd van de bestelling gehaald en de v... Toon meer
Een thuisbatterij van elk merk voldoet goed. Waar het op aankomt is de software of te wel monitoring en instellingen. AlphaESS geeft alleen de instellingen m.b.t. batterij, maar niet voor de zonnepan... Toon meer
Sinds een paar weken hebben we zonnepanelen met een thuisbatterij—en wat een verschil! Overdag wekken we onze eigen stroom op en ’s avonds gebruiken we de opgeslagen energie. De energierekening is... Toon meer
ThuisbatterijNederland.nl is dé expert op het gebied van thuisbatterijen. Wij zijn gepassioneerd over duurzame energieopslag en bieden consumenten een uitgebreide bron van informatie over alles wat te maken heeft met thuisbatterijen. Om iedereen in Nederland een geschikte oplossing te kunnen bieden, werken wij met een breed merkenaanbod. We kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van dynamisch handelen, maar werken niet met eigen energiecontracten of andere verplichtingen waar je aan vastzit. Op deze manier blijven we onafhankelijk van de energieleveranciers en focussen we ons op waar we goed in zijn; advies geven en thuisbatterijen installeren. ThuisbatterijNederland.nl doet alles met eigen mensen; vanaf het eerste contactmoment tot op de installatie zelf. Zo houden we de kwaliteit hoog. Uiteraard gaat veiligheid boven alles. De installatie vind dan ook altijd plaats door InstallQ erkende monteurs en elektriciens.
Haverstraat 99, 2153GD, Nieuw-Vennep, Nederland
- 085 888 5769
- info@thuisbatterijnederland.nl
- thuisbatterijnederland.nl
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede ondersteuning en top geïnstalleerd.
Zeer goede ondersteuning gehad om de juiste keuze te maken voor een thuisbatterij. Tot op het laatste moment zijn ze flexibel geweest en hebben ze meegedacht welke oplossing het beste zou passen. De installatie is ook soepel verlopen. Aanrader.

Top bedrijf!
Super ervaring met het laten plaatsen van de Anker Solix X1 15kWh thuisbatterij.
Hier terecht gekomen vanwege de goede reviews en omdat ze in ons dorp gevestigd zijn… en totaal geen spijt van.
Vooraf uitstekend advies met betrekking tot de mogelijkheden van onze meterkast en zonnepanelen.
Verder een vakkundige installatie keurig uitgevoerd door Steve en Harrie. Problemen die ze tegenkwamen werden besproken en meteen opgelost.
Ook de after-sales helemaal top.
Al met al een vriendelijk, behulpzaam en professioneel team met verstand van zaken.
Een absolute aanrader!

Antwoord van Thuisbatterij Nederland
Fijn bedrijf wat goed meedenkt en helpt
Omdat ik meerdere partijen benaderd heb, wilde in de offerte periode nog niet met iedereen om tafel en/of telefonisch in gesprek gaan. Mijn usecase is vrij duidelijk, heb ik omschreven en op basis daarvan is er direct ook een goede offerte opgesteld. Omdat ik tegelijk ook met een ander offertetraject voor airo's bezig was, duurde het even voordat de offerte geaccordeerd kon worden. Hier werd goed op gereageerd en ik werd niet elke 2 dagen lastig gevallen met vragen, dat is erg fijn. Na acceptatie van de offerte alle benodigde informatie en foto's verzonden en op basis daarvan is ook de afspraak ingepland, dat kon al binnen 3 weken. Het aanleggen van al het leidingwerk en het ophangen van de batterijen (Alpha ESS Smile G3 T10, met 3x 3,8 kW batterijen) is heel netjes gedaan. Ook een probleem in de meterkast door toedoen van een aannemer van de zonnepanelen is heel netjes opgelost. Niets dan lof voor het bedrijf en wij zijn heel erg blij met het traject (inclusief installatie) en met de batterij!

Antwoord van Thuisbatterij Nederland
Totale ondersteuning bij voor ons een nieuw 'technisch' avontuur met thuisbatterijen
Zeer goede ondersteuning bij het bepalen welke batterij, gateway en auto-oplaadstation bij ons het beste zou passen. Duidelijke offerte met uitleg - bij schouw goede afspraken over montage en het tijdens de montage uitgevonden probleem prima ter plekke opgelost. En alles werkt gelijk.

Antwoord van Thuisbatterij Nederland
Steve heeft het fantastisch gedaan
Steve heeft het fantastisch gedaan. In eerste instantie zou de batterij in de schuur komen maar dat ging helaas niet vanwege een dichte kruipruimte maar gelukkig heeft de monteur een betere alternatief gevonden en de zonnepanelen direct op de anker solix aangesloten!

Antwoord van Thuisbatterij Nederland
Betrouwbaar en hele fijne communicatie
Betrouwbaar en hele fijne communicatie. Thuisbatterij Nederland neemt écht de tijd voor je, daar hecht ik veel waarde aan. Wanneer er iets niet duidelijk is, in mijn geval over het optimaal benutten van de slimme functies van mijn thuisbatterij, dan staan ze altijd voor je klaar om mee te denken en advies te gegeven. Ook na 17:00, top! Ik raad dit bedrijf 100% aan.

Antwoord van Thuisbatterij Nederland
Wat een top ervaring met vakmensen
Wat een top ervaring. Zendure 2400 AC aangeschaft, deze was met een extra accu voorradig en kon na betaling het ook direct vanuit vestiging Nieuw-Vennep ophalen. Er stond om afgesproken tijd iemand te wachten met koud blikje frisdrank voor de terugreis. Wat een service! Zeer goed en snel geholpen bij vragen en opmerkingen. Toen de P1 meter beschikbaar kwam werd deze dag erna mail gestuurd en na-geleverd. Vriendelijk, hebben verstand van zaken en komen afspraken na! Binnenkort 2 extra accu’s bestellen en ben dan hele dag 0 op de meter.

Top service!!
Ik had een bestelling gedaan van de Anker SOLIX Smart CT meter. Vanwege een voorraadfoutje heeft Thuisbatterij Nederland deze voor mij via een ander kanaal afgestuurd om mij niet langer te laten wachten dan nodig. Ik ben hier telefonisch van op de hoogte gesteld. Top service!!!

Antwoord van Thuisbatterij Nederland
Goede en duidelijke ondersteuning bij keuze zonnepanelen/thuisbatterij
Vorige week zijn de Anker Solix 15kWh thuisbatterij en de Aiko zonnepanelen geplaatst. Zeer snelle en vakkundige installatie uitgevoerd door de monteurs. Er is netjes gewerkt, alles goed in overleg.
In het voortraject heb ik meerdere keren vragen gesteld over de installatie, iedere keer werd hier netjes op gereageerd. Ook na de installatie gebeld hoe alles was verlopen en een korte uitleg gehad over alles. Sindsdien is het verbruik van het net enorm gedaald. Blij mee!!!

Antwoord van Thuisbatterij Nederland
Betrouwbaar, kundig en uitstekende service.
Onlangs een thuisbatterij aangeschaft bij Thuisbatterijnederland.nl en mijn ervaring is zeer positief.
Pluspunten:
• Vriendelijk en kundig advies vooraf.
• Geen aanbetaling nodig: eerst levering en installatie, daarna pas betalen – dat geeft vertrouwen.
• De installatie is zeer netjes en professioneel uitgevoerd.
• Mijn specifieke wens voor dezelfde aardlekschakelaars als in mijn bestaande groepenkast is netjes opgepakt.
• Ook kleine opleverpunten, zoals een afwijkende aardlekschakelaar en een spoel die niet goed was aangesloten, zijn snel en keurig opgelost.
Kortom: een betrouwbare partij met uitstekend advies, een zeer nette installatie en snelle service. Absoluut een aanrader!

Top bedrijf
Ik heb bij thuisbatterij Nederland een Anker solix solarban3 gekocht. Woon in de buurt dus kon hem zelf ophalen. Wat een super leuk bedrijf. Ik werd ontvangen door Jerry, die mij alles heeft uitgelegd over de batterij onder het genoot van een bakje koffie. Je merkt dat ze enthousiast zijn over hun vak. Ze nemen echt de tijd voor je. De na zorg is ook super. Op vragen krijg je gelijk antwoord. Twijfel niet het is een goed degelijk bedrijf.

Goede ervaring
Heb een bestelling gedaan van een Zendure AC2400 installatie. Intussen draait het systeem al enkele weken bij mij. Ben goed op de hoogte gehouden over de levertijden en de status van mijn bestelling. Extra vragen gerelateerd aan de installatie zijn allemaal beantwoord.
Zou bij een volgende oriëntatie/ aankoop zeker ook hier langsgaan.

Top bedrijf
Ik heb de Anker solarbank 3 pro bij thuisbatterij Nederland aangeschaft.
Ik had veel vragen deze zijn allemaal beantwoord. Het zij gelijk of ze komen erop terug omdat ze het na moesten vragen. Ik heb zelfs een 06 nummer gekregen van een medewerker zodat ik steeds contact had met dezelfde persoon. Een erg fijne ervaring.
Ze komen de afspraken na en zijn zeer klantvriendelijk.
Ik kan iedereen aanraden om zaken te doen met thuisbatterij Nederland.

Antwoord van Thuisbatterij Nederland
Van advies t/m levering meegedacht
Van advies t/m levering meegedacht. Dag na levering zelfs een belletje of alles goed was aangekomen en er nog hulp nodig was bij de installatie

Altijd weer !!!
Wederom een sublieme ervaring, goede communicatie en geweldige ondersteuning van Jerry.

Antwoord van Thuisbatterij Nederland
10 kWh batterij keurig geplaatst.
Gisteren heeft Thuisbatterij Nederland een 10 kWh batterij bij mij geplaatst. De monteur werkte keurig netjes en snel. De volgende dag moest nog een instelling in de site gedaan worden om alle gegevens te kunnen zien, maar sinds de installatie heb ik geen elektriciteit meer ingekocht. Dik tevreden.

Antwoord van Thuisbatterij Nederland
Bij dit bedrijf een Zendure 2400 AC…
Bij dit bedrijf een Zendure 2400 AC besteld met 2 accu’s , binnnen 1 week geleverd.
Daarna nog 1 extra accu besteld,ook binnen 1 week geleverd.
Zendure P1 meter ook kosteloos nageleverd.
Werd zelfs telefonisch op de hoogte gehouden en daarna per mail bevestigd.
Wat mij betreft een top firma.

Antwoord van Thuisbatterij Nederland
Goede service en uitstekende nazorg
Goede service en uitstekende nazorg. Nederlands bedrijf met transparante communicatie. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Snelle en professionele levering.

Antwoord van Thuisbatterij Nederland
Snelle levering en telefonisch prettig…
Snelle levering en telefonisch prettig contact.
Ik heb de Zendure Solarflow 2400. Als je die bij Zendure bestelt, duurt de levering 50 tot 60 dagen. Bij ThuisbatterijNederland had ik mijn thuisbatterij binnen enkele werkdagen.

Een verademing
Een verademing. Bij dit bedrijf terecht gekomen omdat ze verschillende merken leveren. Zelf had ik al wat voorwerk gedaan en uiteindelijk gekozen voor een systeem van Sigenergy. Van advies naar offerte naar opdracht ging prima. De monteur die deze installaties elke dag doet en na een paar uurtjes alles werkend oplevert. Door een typefout had ik teveel betaald waarna ik in het weekend een berichtje kreeg van de financiële man dat het verschil de volgende dag zou worden terug gestort. Ik ben zeeer tevreden over dit bedrijf. Een aanrader!!