Enkele artikelen besteld bij een andere website van dit bedrijf, ledworld24.com. Na de bestelbevestiging niets meer gehoord, niets ontvangen, telefonisch niet bereikbaar, geen reactie op mails of co... Toon meer
heb 4/12/2024 lamp besteld en betaald maar had beter riviews gezocht ging dag erna geleverd worden geen track nr ook geen antwoord op mails niet te bereiken via telefoon als je link van telefoon ge... Toon meer
Maandag 11 maart een bestelling gedaan, daarna pas de reviews gelezen (geen handige volgorde!). Ik had er weinig vertrouwen in, dat ik mijn bestelling zou ontvangen, maar tot mijn grote vreugde heeft... Toon meer
Bij thuisconcurrent.nl nooit iets bestellen.
Een breedstraler besteld en betaald op donderdagavond 18-01-24. Niet geleverd, maar zonder opgaaf van reden op 23-01-24 terugbetaald. De telefoon wordt niet opgepakt en op een mail wordt niet gereageerd.
Conclusie: bij thuisconcurrent.nl nooit iets bestellen. Zie ook andere reviews
Betaald daarna geen contact meer en…
Betaald daarna geen contact meer en niks geleverd
Oplichting
Opgelicht
Opgelicht! Geen bestelling ontvangen en geen contact mogelijk. We gaan stappen ondernemen
Besteld en betaald
Besteld en betaald.
Wordt zonder uitleg niet verzonden en zou terug gestort worden.
Geen reactie niet bereikbaar telefonisch.
Ook geen geld nog terug!
OPLICHTING kijk uit!
Waardeloze firmaGeen contact mee te krijgen lampjes…
Geen contact mee te krijgen lampjes besteld wel ontvangen maar kwaliteit 0 de goudkleur ook trouwens 👎🏻
Nadat ze opgeladen zijn neemt de lichtkracht na 10 minuten al af
WEGGEGOOID GELD DUS 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Tot 2 keer toe een defect artikel…
Tot 2 keer toe een defect artikel ontvangen. Telefonisch niet te bereiken en via de mail wordt niet gereageerd. Inmiddels artikelen teruggestuurd maar nog steeds geen geld ontvangen!
Kapot en gebruikt artikel
Een artikel gekregen wat al gebruikt was en kapot. Mail en telefoon wordt niet beantwoord. Al vaak geprobeer
NOOIT BESTELLEN HIER
ik heb een bestelling geplaatst op…
ik heb een bestelling geplaatst op 24nov, maar nog geen mailtje gekregen wanneer het bezorgd zou gaan worden ,geprobeerd met de firma te bellen maar zijn nooit aanwezig ,kan volgens hun een mailtje sturen en zou binnen 24uur reactie krijgen,meerdere keren gedaan maar geenreactie ,dus ben benieuwd of ik nog wat binnen krijg maar ben bang dat ik mijn.geld kwijt ben.
dit riekt naar oplichting
Dit bedrijft levert niet zoals beloofd de volgende dag
Dit bedrijft levert niet zoals beloofd de volgende dag, klantenservice reageert niet.
Ok, na 2 weken dan toch eindelijk bericht dat het verzonden gaat worden.
Veel beloven weinig geven doet een gek…
Veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven! Voor 16.00 uur besteld volgende dag in huis. Bestelling geplaatst en betaald 9 oktober. 11 dagen verder nog niets ontvangen. Het bedrijf is op geen enkele manier te bereiken! Reageren niet op onze mail. Het zou het bedrijf sieren als een product niet voorradig is om dit aan de klant te laten weten! Elke klacht is een GRATIS advies. Mijn advies bestel en koop niets bij de Thuisconcurrent!
Wat gaat hier mis
3oktober jl besteld tot op heden nog niks gehoord of gezien. Maar wel hebben jullie het geld ontvangen. Dat moest wel gelijk betaald worden.
Onbereikbaar, totaal genegeerd
Inmiddels een maand geleden een bestelling geplaatst. Per mail meerdere keren verzocht om een factuur met btw specificatie om te declareren bij werkgever. Ze zijn te beroerd om een reactie te geven, laat staan dat ze de gevraagde factuur verzorgen. Nooit bestellen hier want je loopt hier gewoon tegen een muur.
Een positievere ervaring...
Ik heb ook spullen besteld op Thuisconcurrent en een bevestiging ontvangen van mijn bestelling. Na 4 dagen had ik nog steeds geen mail ontvangen over de leverdatum. Ik ben toen de reviews hier gaan lezen en ik dacht oh oh, geen goed teken. Ik heb toen via hun contactformulier mijn bevestigingsnummer doorgestuurd met de vraag wanneer ik de spullen mag verwachten. Twee dagen daarna kreeg ik een mail dat het bedrag is teruggestort op mijn rekening. Het bedrag was 1 dag nadat ik de mail had ontvangen ook daadwerkelijk teruggestort dus dat vond ik wel heel netjes, dat ze hun belofte nakwamen. Alleen wel frappant dat er verder geen uitleg was gegeven waarom de spullen die ik besteld had niet verzonden zijn. Ze krijgen dus toch 3 sterren vanwege het feit dat ze gereageerd hebben op mijn bericht en ook omdat ik mijn geld netjes terug heb gekregen. Daar ben ik heel blij mee. Ik hoop dat jullie voortaan netjes een follow-up doen naar alle klanten die contact met jullie opnemen. Wel zo netjes en zo krijgen klanten weer vertrouwen in jullie. Ga zo door!
Koop niet op deze webshop
vrijdag bestelling geplaatst, contact opgenomen op elke mogelijke manier en krijgen geen gehoor. Wij gaan er vanuit dat er niks geleverd word, al helemaal niet na het lezen van de reviews. OPLICHTERS!
Jammer dat je geen sterren in de min…
Jammer dat je geen sterren in de min kunt geven. Ze leveren niet, reageren NERGENS op. Weken en weken wachten op een bestelling die domweg niet geleverd wordt. Je wordt totaal in het ongewisse gelaten doordat ze domweg nergens op reageren. Gelukkig betaal ik met Klarna bij bedrijven waar ik voor het eerst bij Bestel. Trap er niet in mensen, genoeg BETROUWBARE shops om je spullen vertrouwd en snel in huis te krijgen. Zelden zo een WAARDELOZE webshop mee gemaakt. Gelukkig zijn er meer goede dan dit waardeloze bedrijf.
Goede review! Dank voor de levering
Na vele slechte reviews van mensen, kan ik zeggen dat ze alles netjes geleverd hebben. Goede service! Betaald met PayPal, tip! ;)
Als ik minder dan een 1 had kunnen…
Als ik minder dan een 1 had kunnen geven, had ik het gedaan. Op 31 juli een bestelling gedaan, op 7 augustus contact opgenomen omdat ik nog niets had ontvangen, ze zouden het nakijken. Op 9 augustus nog niets gehoord en weer een bericht gestuurd. Het is nu 16 augustus, geen reactie, geen product. Ben blij dat ik bij onbekende websites altijd voor Klarna kies. Ze lichtten mensen liever op voor een magere € 15,- dan dat ze gewoon de bestelling leveren. Snap niet dat Klarna hun naam hieraan gekoppeld wil hebben
Deze site levert geen producten
Deze site levert geen producten en reageert niet op contactformulier, mails of appjes. Ze hebben een whatsapp nummer op hun site gelinkt maar als je hierop klikt kom je in contact met een andere webpagina! Deze webpagina heeft daar ook klachten over ingediend bij thuisconcurrent maar ze doen er niks mee. Ik ben er helaas in getrapt. Ik heb gemaild naar Boos en moedig iedereen die slachtoffer is geworden van deze oplichters aan om dit ook te doen, daar een aangifte helaas zelden gerechtigheid geeft. Maar ook deze zal gaan volgen als ik niet binnen enkele dagen gehoor van ze krijg.
Thuisconcurrent.nl mag zich geen webshop noemen maar NEPSHOP
WAARSCHUWING :Thuisconcurrent.nl is CONCURRENT in het niet thuis zijn als de klant een klacht indient over een toegezonden bestelling.
Had daar 36 longdrinkglazen gekocht die totaal niet overeenkwamen met wat er op de foto stond. Helder glas met ringen die in het glas gevormd zijn van boven naar beneden.
Als ik het hier lees heb ik ook nog geluk gehad dat ik iets ontvangen heb.
Eén keer heb ik niet bij reviews gekeken en op vertrouwen besteld.
Als ik hier eerder op Trustpilot had gekeken was ik gewaarschuwd geweest, er staat niets positiefs bij. Ik zal het nu ook niet meer vergeten eerst te kijken voor een bestelling bij wie dan ook.
Op de zoekterm "thuisconcurrent “zullen velen hier en op het radarforum uitkomen.
Na tweemaal een mail te hebben gezonden blijft het stil als een grafkelder.
Ze hebben het geld binnen en laten je barsten door niet meer te reageren, dat is hun manier van concurreren. Heb ze meerdere malen gevraagd te reageren.
Dit blijkt weer één van de vele malafide digitale geldwolven te zijn die zich digitaal verschuilen en zo dagelijks hun slag slaan. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, er staat altijd een antwoordapparaat aan.
BESTEL HIER AUB NIETS!!!
Wel betaald, niets ontvangen, geen reactie op telefoon, whatsapp en mail.. Bestel hier alleen als je van je geld af moet..