Na zoeken op internet de juiste stoel bij Thuiswerk Winkel aangeschaft. Helaas bleek bij aankomst een onderdeel afgebroken te zijn. Binnen een week was er een nieuw onderdeel geleverd
Prima bureaustoel gekocht hier. Goeie kwaliteit en snelle levering. Erg tevreden dus 4 sterren!!
Thuiswerk-winkel is een webshop waar u terecht kunt voor de volledige inrichting van uw (thuis)werkplek. Bij thuiswerk-winkel "Thuis in een comfortabele werkplek" vindt u producten voor een complete projectinrichting. Wij leveren bureaus, roldeurkasten, bureaustoelen, ladeblokken, complete vergaderopstellingen en bijbehorende kantoorartikelen. Wij bieden gerenomeerde merken aan, zoals Schaffenburg, Euroseats, König + Neurath, Actiforce en Sitizin. Vraag via onze website een offerte aan of om direct een bestelling te plaatsen. Bekijk ons volledige aanbod in onze webshop. Complete Turnkey inrichting nodig? Van indelingsadvies tot complete montage, van plaatsen tot ergonomische zitinstructies geven. Gros aan producten hebben we op voorraad en zijn leverbaar binnen een week indien gewenst. Neem snel contact op via Whatsapp of info@thuiswerk-winkel.nl en laat ons u verassen met een scherpe offerte! Een voordeligere offerte ontvangen? Wij kunnen altijd concurreren! Waarom? Wij hebben geen magazijn of kantoor dus geen hoge overhead kosten! Thuiswerk-winkel.nl - Thuis in een comfortabele werkplek!
Pelmolen 16, 3447 GW, Woerden, Nederland
- +31630251289
- info@thuiswerk-winkel.nl
- thuiswerk-winkel.nl
Mensen keken ook naar
Bedankt voor de snelle aflevering.
Fijne webshop
Fijne webshop waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit, ook de service!
Recent een bureau gekocht bij thuiswerk…
Recent een bureau gekocht bij thuiswerk winkel. Op het eerste oog vertrouwde ik het niet helemaal omdat er nog weinig reviews van waren. Echter, ik was opzoek naar een verstelbaar bureau van bamboe wegens de duurzaamheidswensen van mijn vrouw. Zelf wilde ik vooral kwaliteit en iets dat niet meteen stuk ging na 2 maanden werken. Zag op de site dat ze een retour beleid hadden dus het erop gewaagd en moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Het bureau was netjes binnen de afgesproken lever tijd bezorgd met track en trace en al. Ook het bureau zelf (waar het natuurlijk om gaat) was ik echt van verbaasd. Ben vooral Ikea kwaliteit gewend dus dit was echt een verademing. Het bureau is ontzettend stevig en precies wat ik zoek om langere tijd mee thuis te werken. De complimenten heb ik gedeeld met de winkel en ik ga binnenkort er ook mijn bureau stoel halen als die het begeeft. Die wordt dan ook voor de langere termijn.
Prima bureaustoel en goede service
Prima betrouwbare webshop met breed…
Prima betrouwbare webshop met breed assortiment en goede prijzen en snelle levering rechtstreeks vanuit de fabrikant. Kunt wel merken dat nog jonge webshop is met kleine aanloopproblemen in de nazorg van de bestelling. Dit proces kan nog zorgvuldiger en efficiënter.
Hybride bureau
Het hybride bureau bevalt uitstekend, levert een afwisselende werkdag van statisch naar flexibel. Naar mijn idee stimuleert dit de gedachtegang en resulteert dit weer in een productievere werkdag.
Aanrader voor degenen die lange dagen maken achter een bureau.
Zeer tevreden
Ik heb via e-mail een zakelijke aanvraag gestuurd. Vervolgens volgens goede voorwaarden kunnen kopen. Alles na 4 dagen in het zuiden van het land gemonteerd geleverd. Alleen geprinte factuur ontbrak. Gelukkig wel via mail alle documentatie ontvangen.
Prima webshop
Snelle levering en goede kwaliteit van de bestelde producten. Webshop is overzichtelijk en niet te druk.
Grote partij voor onze…
Grote partij voor onze kantoorinrichting bij deze webshop gekocht. Alles gemonteerd en franco geleverd. Nette aflevering.
SUPER klantenservice
Ik had een Euroseats bureau besteld waarvan mijn gekozen bladmaat niet meer op voorraad was jammer genoeg. Daarna werd ik wel heel snel geholpen en werd mij een goede oplossing geboden: 1 maat kleiner en het verschil in aankoopbedrag direct teruggestort. Jammer van de voorraad maar Geweldige klantenservice in ieder geval.
Top kwaliteit
Top kwaliteit, goede service en voor een paar tientjes extra werd alles ook nog gemonteerd. Kortom dik tevreden!
Goede service en de bureaus zijn van…
Goede service en de bureaus zijn van top kwaliteit ! Wij hebben 7 stuks gekocht en waren binnen 3 dagen bij ons geleverd
Top service!
Goed bureau en prima service
Ik heb op thuiswerkwinkel een verstelbaar bureau gekocht. Zelf ben ik totaal niet handig dus ben ik voor de optie gegaan van een extra monteur. De monteur was ontzettend aardig en binnen een half uur stond het bureau. Rob schijnt voor thuiswerkwinkel vanuit de leverancier bestellingen en montage door het hele land te bezorgen.
Ook met Alex van de shop zelf heb ik fijn contact gehad toen ik met vragen zat over voor welk bureau te gaan. Hij kwam erg vriendelijk over en reageerde snel. Het blad is ook mooi uitgevallen.
Zou zeker nog een keer wat bestellen bij ze.
Top service!
E-mail contact gehad over welk bureau en welke bureau stoel ik het beste voor mijn moeder kon aanschaffen, vriendelijk geholpen en me goed laten informeren! Zeer tevreden!
Mooi bureau, voor een goede prijs
Mooi bureau, voor een goede prijs en ook nog redelijk snel geleverd. Ik ben er blij mee.
Goede kwaliteit producten en een fijne…
Goede kwaliteit producten en een fijne service.