Lees wat reviewers zeggen
Jag bokade en pall med planteringsjord på söndag kväll, fick snabbt ett svar på bokningen, på måndag morgon fick jag ett nytt mail med information om att pallen var klar för avgång med leverans på ons... Toon meer
Från det att jag beställde till att mina växter kom fick jag bra och löpande information fram till att ni kom och planterade. Innan beställningen fick jag nyttig information om vilka plantor som passa... Toon meer
Enkelt att hitta bra produkter och information på hemsidan! Prisvärt och superbra att kunna välja leveransvecka till det som passar en själv. Mycket bra tips om skötsel av plantorna, samt hur mycket j... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over Thujor.se
Geschreven door het bedrijf
PLANTERAD & KLAR
THUJA BRABANT
THUJA SMARAGD
☎: 010-18 88000
Thujor.se är ett 100% svenskt företag, ägt av Svedberga Group AB, och sedan 2007 har vi hjälpt tusentals kunder att skapa grönskande utomhusmiljöer med högkvalitativa thujor och andra häckväxter.
Genom vårt koncept "Planterad och klar" erbjuder vi en komplett lösning där vi hanterar allt från leverans till plantering. Vi har levererat över 1 000 000 växter och utfört tusentals professionella planteringar, vilket har gjort oss till en ledande aktör inom branschen.
Vi är kända för våra snabba leveranser och noggrant utvalda växter som alltid anländer i bästa skick, redo att planteras. För att säkerställa optimal tillväxt erbjuder vi även skräddarsydda jordleveranser, som ger dina växter rätt förutsättningar från start.
Oavsett om du behöver en tät thuja-häck för insynsskydd eller andra häckväxter, har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera ett hållbart och vackert resultat. Som experter på plantering av utomhusmiljöer lämnar vi alltid garanti på både växter och utförda arbeten, vilket ger dig trygghet och säkerställer ett lyckat slutresultat.
Låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta gröna oasen i din trädgård. Välj Thujor.se för säker leverans och garanterad kvalitet på dina växter.
Växtgaranti på Thujor.se
- info@thujor.se
- thujor.se
Heeft 16% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Undvik!
Beställde thujor smaragd 33 st 100-120 cm.
Innan detta bad jag om hjälp via deras chatt på hemsidan och fick prata med deras ägare Fredrik.
Jag skickade bilder på vart den nya häcken skulle sättas, vi hade en annan häck innan och fick rådet att köpa till en hel pall h-jord då han och jag har detta i skrift rekommenderar 2-3 säckar jord per meter. Han skrev att man ska försöka byta ut så mycket jord vi kan.
(Trots att de står på deras hemsida att dem rekommenderar att man kör 50% jord och blandar med befintlig. Dem skriver också att man rekommenderar 100-200 L jord per 10 thujor. Så maximalt hade jag egentligen behövt 15 säckar.)
Jag litar på honom och beställer alltså en HEL pall med 45 säckar á 40 L (4064kr)
Vi bokar in en trädgårdsmästare.
Han använder bara 10 säckar, han har grävt ut så mycket de går och planterat. Häckarna kom ju också i sina krukor med jord. Så nu står vi här med 35 säckar kvar.
När jag ber om att få reklamera resterande så skriver dem ”en reklamation innebär att du betalar frakten för pallen vilket är ca 3000 kr”
Och dem skriver också ”du har inte följt vår rekommendation därför kommer vi inte hjälpa dig”. Gick inte att få bort mer jord under.
Så jag säger men då får ni skicka er trädgårdsmästare och göra om allt om ni tycker att man ska kunna använda såhär mycket jord. Nej de vill dem inte! Dem vill inte ta emot reklamationen eller stå för frakten, inte heller stå för trädgårdsmästare.
Ingen i området som har thujor har behövt använda såhär mycket jord särskilt inte när de är så kort sträcka och få thujor.
Hemskt bemötande!
Anmälan till Konsumentverket är utförd och fått bra respons!

Antwoord van Thujor.se
Enkel köpupplevelse och plantorna såg…
Enkel köpupplevelse och plantorna såg fina ut. Enda minuset var att jag inte fick någon leveransavisering öh, utan dagen efter önskat leveransdatum så jobbar jag hemifrån av en slump när en lastbil dundrade in på gårdsplanen.
Jag är nöjd från kundtjänst fram till…
Jag är nöjd från kundtjänst fram till leverans och plantorna var jättefina när de kom.
Har ej fått min jord jag beställde än
Har ej fått min jord jag beställde än. Mvh Kristofer
Går ej att bestämma leveransdag?
Vid beställningen av en pall med jord frågade företaget när vi ville ha leveransen. Dagen efter de önskade leveransdatumet mailade vi och frågade varför vi inte fått någon leverans.
Företagets svar var att det inte går att beställa leveransdatum, men att den kommer någon dag i nästa vecka.
Att inte säga om leverans om man är…
Att inte säga om leverans om man är inte 100% säker samt kolla först innan man säga nåt om leveransen och sedan återkoppla till kunden om leverans processen. Heller kolla en gång för mycket om det än svara snabbt som leder till bara problem.
Jag är jätte besviken ville hellre ge ingen stjärna alls en 1
Bokade leverans till 8/4 fick hem…
Bokade leverans till 8/4 fick hem leverans 10/4 Svårt att spåra leverans !
Jag får ingen information om leveransen…
Jag får ingen information om leveransen och kan inte nå er via telefon.
Bra leverans med fina plantor!
Snabb leverans, bra kundtjänst inför köp av produkter. Har fungerat bra varje gång vi har köpt varor.
Andra gången jag beställer från…
Andra gången jag beställer från Thujor.se. Vågade inte beställa för mycket häck innan jag såg resultatet och om jag skulle lyckas få den att överleva. Första beställning av häck har nu vuxit och är väldigt fin, så nöjd med kvalitén. Bra information om de mesta finns på hemsidan. Smidig leverans.
Hittar på egna vilkor och tror att…
Hittar på egna vilkor och tror att dessa går före sveriges lagar.
Rekemonderar ingen detta färetag och har anmält till ARN.
Ingen leverans och ingen som svarar
Jag har inte fått leveransen av häckplantor än, nu har jag väntat i 2 veckor sen beställningen. Jag har försökt kontakta er via mail (frågor om leverans hänvisas till enbart mail) vid 2 olika tillfällen för att få uppdateringar och när jag kan förvänta mig plantorna utan svar. Jag väntar fortfarande, både på plantor och svar.
Jag hade problem med betalning/faktura…
Jag hade problem med betalning/faktura som inte blev godkänd trots att jag gjort allt rätt, men en trevlig person på ekonomin hjälpte till. Alla som jag hade kontakt var trevliga o hjälpsamma
Fin service och hög leveranssäkerhet
Snabb återkoppling och fin service vid beställning.
leveransen av thujorna håller vad den lovar, superfina och i säkert förvar väl skyddat.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.