Banner for Ticketbeurs

Ticketbeurs Reviews

4,5

Simpelweg top. Enige partij die nog Defqon.1 tickets aanbood (i.v.m bracelets een beetje een gedoe). Betaling ging soepel, en kreeg via Ticketbeurs snel contact met de verkopende partij. 1 ticket bl... Toon meer

Tickets gekocht voor Defqon, werkte perfect, en had tijdig mijn tickets binnen. 1 dag kunnen feesten, helaas werd het festival afgelast. Ticketbeurs heeft hierin goed bemiddeld en het was makkelijk om... Toon meer

Ik heb een ticket gekocht voor de Zwarte Cross en de betaling is direct afgeschreven. Het ticket heb ik echter nooit ontvangen. Nog erger later zag ik dat hetzelfde ticket gewoon nog steeds te k... Toon meer

Na het afzeggen van Defqon kreeg ik vrij snel een mail vanuit Ticketbeurs dat ik ook via hen het geld terug kon krijgen en dat dit niet perse via de verkopende partij hoefde te lopen (al liep dat cont... Toon meer

1. #10 van de 13 beste bedrijven in Kaartverkoper voor evenementen

Ticketbeurs is een platform voor de koop en verkoop van tweedehands tickets. Ben je ziek en kan je niet naar een concert? Verkoop je ticket via Ticketbeurs. Wil je naar een festival en zijn alle kaarten uitverkocht? Koop je kaart op Ticketbeurs. Ticketbeurs biedt 100% veiligheid via de Money-back garantie. Wat Ticketbeurs verder onderscheidt van andere swapsites is dat onze servicekosten veel lager zijn en dat de helpdesk telefonisch bereikbaar is.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

32 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Betrouwbaar

In het begin was ik erg sceptisch maar werd optimistisch na dat ik vrij snel respons kreeg via mail. De barcode werkte en vond het zeker de moeite waard om hier ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ achter te laten.

11 augustus 2024

Zeer goede site

Zeer goede site, zowel om tickets te kopen als verkopen. Mocht er onverhoopt iets mis gaan word het zeer snel opgepakt en opgelost. Zelden nog mee gemaakt bij andere ticket platformen dat het allemaal heel goed geregeld is.
Ga zo door 👍👍

2 juli 2024

Opgelicht en geen terug betaling

Kaartjes gekocht bij Ticketbeurs voor Free Your Mind festival die bij aanvang geblokkeerd bleken te zijn (wisten de verkopers ook de avond vtv). Bij aankomst dus opnieuw kaartjes moeten kopen, totale kosten meer dan 300 euro!! Na contact met eigenaar Niels belofte van geld terug, daarna aantal x gemaild- geen antwoorden meer. Vriendin kreeg wel haar geld terug, wij moeten het maar uitzoeken kennelijk! Hele slechte ervaring dus en hoop nog steeds op een teruggave van ons geld😢

25 november 2023

Antwoord van Ticketbeurs

Hoi Laura, jammer van deze review. Ik heb je op 29 november en op 21 december via de mail uitgelegd wat er is gebeurd. Je hebt in die mails het bewijs gezien waardoor je weet bij welke organisatie je moet zijn voor je geld.
Mijn excuses dat ik in de mail van 28 november zei dat je je geld terug zou krijgen, ik was toen in de veronderstelling dat je (net als de meeste ticketkopers, onder wie jouw vriendin) money-back garantie had gekozen. Dat bleek niet zo te zijn. Ik heb je inmiddels wel alle servicekosten terugbetaald. Meer kunnen wij helaas niet voor je doen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar.
Festivalticket verkocht via Ticketbeurs. Er was een kleine fout van mijn kant - ik was niet bereikbaar via mijn emailadres. Na een belletje naar de eigenaar is dit rechtgezet, en kon het ticket verkocht worden

18 mei 2023

Snelle verkoop en fijne communicatie

Snelle verkoop en fijne communicatie! Ook super snel mijn geld op mijn bankrekening. Ik raad deze website zeker aan.

14 augustus 2023

Antwoord van Ticketbeurs

Dankje Liza! Dit ging inderdaad snel allemaal bij jouw ticket. :-)

Erg prettige ervaring

Mijn tickets waren zo verkocht. Voor al mijn vragen had ik erg fijn en snel contact met de klantenservice. De bemiddelingskosten zijn laag waardoor het interessant blijft om je tickets door te verkopen mocht je zelf niet meer gaan.

26 juli 2023

Graag gedaan!

Ticket verkocht

Heb me tickets last minute op de website geplaatst en binnen 24 uur kreeg ik een bericht van ticketbeurs dat me tickets verkocht waren. Het is duidelijk en de communicatie met ticketbeurs is fantastisch!

30 juni 2023

Kaartje gekocht, goede service!

Kaartje gekocht, alles ging prima. Moest wel opbellen omdat het wat lang duurde (verantwoordelijkheid van de verkoper natuurlijk), maar ticketbeurs was makkelijk te bereiken en hebben contact met de verkoper opgenomen. Top service!

29 juni 2023

Antwoord van Ticketbeurs

Ja bij Lowlands en Down the Rabbit Hole tickets moet de verkoper na de verkoop het ticket transferren. Meestal gaat dit vanzelf goed, soms moeten we er even achteraan zitten, maar uiteindelijk krijg je je ticket in je ticketmaster account :-)

Enorme inzet en klantvriendelijkheid

Na de deadline van ticketmaster toch nog een ticket weten te bemachtigen via ticketbeurs. We hadden wat problemen bij het kopen van een ticket maar via de inzet van het team is dit helemaal goed gekomen! Volgende keer geen extra geen betalen voor een doorverkoopkaartje via ticketmaster maar gewoon via ticketbeurs!

30 juni 2023

Antwoord van Ticketbeurs

Dankje Huib! Ja de Ticketmaster eigen doorverkoop service stopt op de dag van het festival zelf. Maar de transfer functie blijft altijd beschikbaar dus ook tijdens Down the Rabbithole en (binnenkort) tijdens Lowlands blijft onze doorverkoop service beschikbaar.

Ticket kopen ging soepel!

Ticket voor down the rabbit hole gekocht. Transfer liep tegen een probleem aan, snel opgelost door eigenaar van Niels. Geld pas overgemaakt naar de verkoper toen het ticket definitief in mijn ticketmaster. Down the rabbit-hole binnengekomen, dus geslaagd gebruik!

29 juni 2023

Heb twee kaarten via deze site…

Heb twee kaarten via deze site verkocht. Was duidelijk proces. Optijd uitbetaald en geen bijzondere kosten. Top!
Als koper alleen vervelend dat je moet vertrouwen dat de verkoper de kaarten zelf niet meer gebruikt.

21 juni 2023

Antwoord van Ticketbeurs

Ja bij pdf tickets is er altijd een klein risico dat het ticket al gebruikt is, daar zijn we eerlijk over. Maar daar hebben we de money-back garantie voor bedacht. Als je die erbij neemt krijg je je geld terug als je dat overkomt (en je kan het aantonen met een video of filmpje)

Super service en goed persoonlijk contact

Ik kwam ticketbeurs tegen op een advertentie op marktplaats en kende het eerst nog niet. Ik heb via hun een van de laatst kaartjes van HoH kunnen kopen, en ben tijdens de transactie en personalisatie heel netjes te woord gestaan door Niels de eigenaar. Uitstekende service en ik ga zeker in de toekomst vaker kaartjes hier kopen

23 mei 2023

Antwoord van Ticketbeurs

Bedankt Martijn! Graag gedaan hoor :-)

Contact en legitiem

Niels de eigenaar heeft mij keurig snel te woord gestaan. Het ticket is iets duurder dan normale verkoop maar je kunt teminste nog aan een kaartje komen. Ook krijg je geld terug als je gescamt wordt. Mijn ticket is gevalideerd door de organisatie dus ik ben zeker tevreden.

10 mei 2023