Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig langt væk. Dette er international svindel. Domænet tieme.dk er registreret af Andrew Marshall i Blackrod, England. De oplyser en adresse i Solrød Strand og det oplyste CVR-nummer tilh... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en iPhone 17 og fortrød, da jeg opdagede de dårlige anmeldelser. Jeg skrev en mail og henviste til fortrydelsesretten. De skrev tilbage, at de annullerende ordren og ikke ville hæve penge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej jeg modtog ikke min vare selv om TieMe har afsendt den. Jeg havde sådan glædet mig til at modtage min magnetiske slipsenål og skjorteholder, øv! Men TieMe fik det fikset 😀

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Winkel in modeaccessoires

Geschreven door het bedrijf

TieMe tilbyder slips og accessories i høj kvalitet og til ufattelig skarpe priser. Vi har smarte slips til alle lejligheder - uanset om du skal bruge et slips til hverdagsbrug, til fødselsdag, en nytårsfest. TieMe tilbyder, som nævnt, også fede accessories i form af bl.a. lækre skjorteholder og smarte kortkoldere. Vi vægter god kundeservice rigtig højt og vil gå langt for tilfredse kunder.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bestilte en iPhone 17

Bestilte en iPhone 17 og fortrød, da jeg opdagede de dårlige anmeldelser.
Jeg skrev en mail og henviste til fortrydelsesretten.
De skrev tilbage, at de annullerende ordren og ikke ville hæve penge. Det gjorde de så alligevel og nu er siden lukket!!!
Svindlede 🙄

11 maart 2026

fuskerfirma

har bestilt en støvsuger d. 6 marts, og har intet modtaget endnu. ordre #4281. Skriver en mail d. 13 marts, hvor de lover den bliver afsendt lige efter, men der sker ingenting. Nu er deres hjemmeside også blevet lukket. FUSK

plat og svindel

Jeg har bestilt en nintendo switch og den er ikke kommet men pengene er trukket. Det er ikke muligt at få kontakt til firmaet hverken pr mail eller telefon.

8 maart 2026

Jeg bestilte to Iphones på Tieme.dk

Jeg bestilte to Iphones på Tieme.dk. Da leveringsdato var overskredet prøvede jeg at spore pakken (som skulle ske gennem By-ekspressen) - linket virkede ikke. Da jeg ringede til dem, virkede telefonnummeret ikke.
Sagen er politianmeldt

17 maart 2026

Svindelshop?

Har ikke fået T&T, men pengene er trukket.
Man kan ikke ringe til dem og de svarer ikke på mail.
Ordrenummer [Ordre #4560] (13/03/2026)

16 maart 2026

Scam og svindel

Scam! Jeg har bestilt en switch 2 på deres hjemmeside. På hjemmesiden står der, at de leverer med PostNord, men har fået en mail fra et firma der hedder By-expressen.com som ikke eksisterer. Track and Trace linket virker desværre heller ikke. Hold jer langt væk fra denne webshop!!! De tager bare jeres penge uden at levere noget produkt!!

16 maart 2026

Gennemarbejdet scam

Gennemarbejdet scam! Det hele er opsat på genbrugte brands - det var svært at tyde svindel. Jeg fandt dem, fordi de var på pricerunner med det billigste tilbud.

7 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk fra denne webshop det er svindel

Har bestilt en esprossomaskine har ikke fået den

Scam

Scam! Jeg var uforsigtig nok til at købe en vare - fik aldrig varen, nummeret de angiver eksisterer ikke og de svarer ikke på mail.
Har anmeldt dem til politiet og banken.

INTERNATIONAL SVINDEL

De oplyser en adresse i Solrød Strand og det oplyste CVR-nummer tilhører DC-NYVACO ved Jørn Nielsen, som ejer 100 procent af selskabet. Selskabet er registreret som detailhandel med tøj.

De officielle regnskaber siger alt.

Det kan kun gå galt!

Hej,

Vi vil gerne gøre det helt klart, at en stor del af de nylige anmeldelser på vores profil indeholder urigtige oplysninger og ikke er baseret på faktiske købsoplevelser. Vi oplever i øjeblikket en koordineret bølge af negative anmeldelser, som tydeligt har til formål at skade vores virksomheds omdømme.

Flere af disse anmeldelser er allerede blevet gennemgået og fjernet, fordi de ikke overholder Trustpilots retningslinjer. De resterende anmeldelser, som indeholder falske eller vildledende oplysninger, er ligeledes blevet rapporteret og vil blive gennemgået af Trustpilot.

Påstande om “svindel”, “falske adresser”, “falske telefonnumre” eller lignende er usande og udgør alvorlige beskyldninger mod vores virksomhed. Vi accepterer ikke spredning af urigtige oplysninger, der kan vildlede vores kunder.

Vi vil derfor fortsat rapportere sådanne anmeldelser og om nødvendigt tage yderligere skridt for at beskytte vores virksomhed mod ærekrænkende udtalelser.

Hvis nogen har haft en reel købsoplevelse hos os, er de naturligvis altid velkomne til at kontakte vores kundeservice direkte, så vi kan hjælpe og løse eventuelle problemer.

SCAM

Reported to police. Fake webshop. Fake delivery company.

12 maart 2026

Scam

Scam! Jeg har bestilt en iPhone 17 på deres hjemmeside. På hjemmesiden står der, at de leverer med PostNord, men har fået en mail fra et firma der hedder By-expressen.com som ikke eksisterer. Track and Trace linket virker desværre heller ikke. Hold jer langt væk fra denne webshop

11 maart 2026

SCAM - Fake firma registreret i Bulgarian. PAS PÅ PAS PÅ

PAS PÅ PAS PÅ PAS PÅ ---- UDELUKKENDE SCAM og svindel.
Jeg har bestilt eb iPhone 17 til 5999,- kr. Pengene er trukket fra et firma, der hedder "Avtomivka lux. Jeg fik mail om at varen bliver leveret af by-expressen.com, men dette eksisterer ikke. Firmaet by-expressen.dk kender intet til Tieme.dk. Deres tlf nr eksisterer ikke og de besvarer ikke mails.... alt er fake.

Update
Jeg har også mail om at de sender pengene retur, og det vil tage 7 dage. Jeg vil dog se pengene før jeg tror på dem.
Sjovt her på trustpilot har tieme.dk adresse i Horsens men på deres hjemmeside i Solrød Strand. Desuden både by-expressen.com og byexpressen.com er SCAM. Den danske hjemmeside by-expressen.dk kender intet til tieme.dk

17. marts
Hjemmesiden tieme.dk er lukket ned. Og nej, jeg fik aldrig nogle penge

8 maart 2026

SCAM

Latterlig SCAM. Overvejede at købe en Nintendo Switch 2 derfra til en lav pris og så alle de negative anmeldelser. Prøvede derefter at ringe til nummeret oplyst på deres hjemmeside som sjovt nok ikke er i brug.. Spar jer selv hovedpinen

10 maart 2026

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

FUP og falsk informationer!

FUP og falsk informationer!
Som andre har skrevet bruger de by-expressen.com.
Jeg har talt med by-expressen og de samarbejder IKKE med firmaet.
Lad være med at bestille herfra.

9 maart 2026

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

2 dages efter trackning forsvandt…

2 dages efter trackning forsvandt siden.
og den var til et fragt firma som ikke findes i danmark i CVR registeret.
det er helt sikker svindlerier. har bedt min bank om at tilbage trække betalingen.

Opdatering: 11/03:
De har lovet at sende penge retur og siger det vil tage ca. 7 dage, Men jeg vil lige se det før jeg tro på det.

Svar på svar:
Bage til info så har jeg været i kontakt med jeres kunde service, jeg ved ikke noget om telefon nummeret har ikke prøvet det.
og hvis penge kommer retur ind for de 7 dage som lovet. så skal jeg nok også komme med en opdatering her.

Men det ændre ikke på at trackning ikke var til postnord som der står på siden med til By-Expressen Denmark ApS som ikke findes i danmark.
slå dem selv op til virk.dk.

opdatering 17/03:
Det er så de 7 dage siden. og nej der er kommet kommet nogen penge retur som de sagde.

6 maart 2026

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var første gang

Det var første gang, jeg bestilte fra dem online, og jeg må sige, at jeg er meget positivt overrasket over hele oplevelsen. Hjemmesiden var nem at navigere, og bestillingsprocessen var både hurtig og enkel. Det tog kun få minutter at finde det, jeg ledte efter, og gennemføre ordren. Jeg modtog også en hurtig bekræftelse, hvilket gav en god følelse af tryghed. Hele processen virkede meget professionel og velorganiseret. Det er tydeligt, at der er tænkt over at gøre oplevelsen så brugervenlig som muligt for kunderne. Jeg er meget tilfreds med min første oplevelse og vil helt sikkert overveje at bestille derfra igen i fremtiden. Hvis nogen leder efter en nem og problemfri online shoppingoplevelse, kan jeg varmt anbefale dette.

26 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.