Tijdterugmetai Reviews 17

4,3

Tijd Terug met AI helpt mensen om AI op een praktische manier te gebruiken in hun dagelijks leven. Wij bieden een online stappenplan waarin je leert hoe je AI inzet voor onder andere werk, planning, e-mails, administratie, financiën en persoonlijke organisatie. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, zodat ook mensen zonder technische kennis direct aan de slag kunnen. In onze training laten we zien hoe je dagelijkse taken sneller en makkelijker kunt uitvoeren met behulp van AI-tools. Denk aan het schrijven van berichten, het maken van planningen, het ordenen van informatie en het automatiseren van terugkerende taken. Het doel is dat mensen minder tijd kwijt zijn aan kleine en repetitieve werkzaamheden, en meer overzicht krijgen in hun dag.

4,3

Uitstekend

Samen met een vriendin gevolgd

Ik heb het samen met een vriendin gevolgd en we zijn er allebei blij mee. Fijne opbouw en niks ingewikkelds. Ik had ook de prompts erbij genomen en die zijn echt handig, bespaart je echt een hoop tijd om zelf dingen uit te proberen. Zou het aanraden.

12 april 2026

Blij dat ik er toch aan begonnen ben

"iK HAD HET IN EERSTE INSTANTIE CADEAU GEDAAN GEKREGEN EN WAS EERLIJK GEZEGD NIET METEEN ENTHOUSIAST. mAAR NA DE EERSTE PAAR MODULES WAS IK OM. gEWOON GOEDE INHOUD, FIJNE UITLEG EN JE LEERT DINGEN DIE JE ECHT BIJBLIJVEN. bLIJ DAT IK ER TOCH AAN BEGONNEN BEN.

1 april 2026

Goede training

Gewoon een goede training. Niet te lang, niet te kort en de inhoud klopt gewoon. Ik had er weinig tijd voor maar door de opzet paste het toch goed in mijn week. Toegang werkte meteen en de bonusmodules zijn ook echt een goede toevoeging.

11 april 2026

Had het eerder moeten doen

Ik had het eigenlijk al eerder willen doen maar steeds uitgesteld. Uiteindelijk toch gedaan en het was gewoon goed. Niks te ingewikkeld, fijne opbouw en je merkt dat er echt over is nagedacht. Het certificaat aan het einde is ook top

28 februari 2026

Die prompts zijn het zeker waard

Op aanraden van iemand op mijn werk gedaan en ik snap nu waarom hij er zo enthousiast over was. Goede kwaliteit, fijne uitleg en je leert dingen die je echt bijblijven. De prompts die je erbij kan kopen heb ik ook gekocht en gebruik ik nu bijna elke dag.

14 maart 2026

Geen slechte woorden over te zeggen

De video's zijn duidelijk en het tempo ligt goed. Ik had niet echt verwachtingen vooraf maar het is gewoon beter dan gedacht. Toegang werkte direct na aanmelding en de bonusmodules zijn ook de moeite waard. Geen slechte woorden over te zeggen.

9 maart 2026

Blij dat ik er toch aan begonnen ben

Ik had het in eerste instantie cadeau gedaan gekregen en was eerlijk gezegd niet meteen enthousiast. Maar na de eerste paar modules was ik om. Gewoon goede inhoud, fijne uitleg en je leert dingen die je echt bijblijven. Blij dat ik er toch aan begonnen ben.

17 maart 2026

Toch anders dan andere trainingen

Ik ben niet zo van de online trainingen maar dit was toch anders. Goed tempo, duidelijke uitleg en je merkt dat het gewoon klopt wat ze vertellen. Na een paar weken merk ik dat ik dingen sneller oppak dan vroeger. Tevreden over de hele ervaring.

8 april 2026

Fijne training

Fijne training, goed tempo en duidelijke uitleg. Het certificaat aan het einde was ook een leuke toevoeging. Ik heb het laten zien op mijn werk en kreeg er positieve reacties op. Al met al een goede ervaring van begin tot eind.

14 maart 2026

Ik volg wel vaker dit soort trainingen…

Ik volg wel vaker dit soort trainingen en dit is er een die ik echt heb afgemaakt. Dat zegt al wat haha. De modules zijn niet te moeilijk en het is gewoon fijn om te volgen. Mijn man heeft het inmiddels ook gedaan na mijn aanraden.

23 maart 2026

Goede training

Goede training. Ik had eigenlijk niet zo veel verwachtingen, want het is ook niet zo duur, maar voor dit geld heeft het me overtroffen. De video's zijn prettig van tempo en de uitleg is helder. Ik gebruik een paar dingen die ik heb geleerd nu standaard in mijn week. Dat zegt genoeg denk ik.

13 maart 2026

Heeft me echt verrast

Ik ben niet iemand die snel enthousiast wordt maar dit heeft me verrast. Het zit goed in elkaar en je merkt dat er goed over is nagedacht. Ik pas de dingen die ik heb geleerd nu gewoon toe in mijn dagelijkse routine. en scheelt me erg veel tijd

26 februari 2026

Blij dat ik toch heb gedaan

Ik twijfelde lang maar ben toch gegaan en dat was een goeie keuze. Prettige manier van uitleggen en de structuur van de 14 dagen werkt goed. Over het algemeen gewoon een fijne ervaring.

23 maart 2026

Samen gevolgd, allebei blij

Ik en mijn vrouw hebben het allebei gevolgd en het heeft ons echt super geholpen. De inhoud is goed en praktisch. en geen ingewikkelde taal of rare begrippen. Gewoon duidelijk en toepasbaar.

18 maart 2026

Super blij mee!

Ik ben super blij dat dit heb gedaan!. De video's zijn gewoon fijn om te volgen, niet te moeilijk. Ik merk dat ik relaxter door de week ga en dat is eigenlijk al genoeg voor mij. Toegang werkte meteen na aanmelding.

25 februari 2026

Aanrader voor iedereen

Fijne training. De opbouw van dag tot dag werkt goed want je raakt er niet overweldigd door. Ik gebruik nu dingen die ik heb geleerd bijna dagelijks zonder er veel bij na te denken. Dat is eigenlijk wat je wilt toch. Aanrader.

11 maart 2026