1. Elektrische apparatuur winkel

Tileda is dé specialist in de opslag van energie. Van mobile power stations tot home batteries.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Super tevreden over de kwaliteit

Super tevreden over de kwaliteit. Snelle levering en goede uitleg bij aankomst van het product. Voor ons een oplossing voor extra veel kampeerplezier!

9 januari 2024

Antwoord van Tileda

Bedankt Tycho! Wij hopen dat je je Portable Power System nog flink aan het werk zet!

Onlangs heb ik een product van Tileda…

Onlangs heb ik een product van Tileda gebruikt tijdens mijn kampeeravonturen en mijn ervaring was buitengewoon positief. Als fervent kampeerder ben ik altijd op zoek naar producten die betrouwbaar en efficiënt zijn in een outdoor omgeving. Tileda voldeed aan al mijn verwachtingen.

De kwaliteit van het product was direct merkbaar. Het was duurzaam en bestand tegen de ruwe omstandigheden van het buitenleven, wat essentieel is tijdens het kamperen. Wat ik vooral waardeerde, was het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van het product. Of het nu ging om het opzetten van de kampeerplaats of het dagelijks gebruik, Tileda maakte elke taak eenvoudiger.

Een ander groot voordeel was de compactheid en het lichte gewicht van het product, wat cruciaal is als je beperkte ruimte hebt en alles moet meenemen in een camper of rugzak. Het nam nauwelijks ruimte in beslag en voegde geen extra gewicht toe aan mijn uitrusting, wat het reizen aanzienlijk vergemakkelijkte.

Hoewel er altijd ruimte is voor verbetering, waren er geen noemenswaardige nadelen tijdens het gebruik van het Tileda-product. Het voldeed aan al mijn behoeften en verwachtingen tijdens het kamperen.

Concluderend, mijn ervaring met Tileda was zeer positief en ik zou het zonder twijfel aanbevelen aan andere kampeerliefhebbers. Het gemak, de efficiëntie en de betrouwbaarheid maken het een onmisbaar item voor elke kampeertrip. Ik geef Tileda 5 van de 5 sterren voor hun uitstekende product dat mijn kampeerervaring aanzienlijk heeft verbeterd.

5 januari 2024

Antwoord van Tileda

Bedankt voor de uitgebreide review Owen!

Mijn ervaring met Tileda

Ik was al een lange tijd op zoek naar een grote draagbare accu voor in mijn camper. Na wat onderzoek gedaan te hebben kwam ik uit bij de site Tileda.

De 2000W accu is hetgeen waar ik uiteindelijk voor gekozen heb. Het is (voor mij) veel geld. Daarom wil ik zeker weten dat het een betrouwbare partij is waarmee ik zaken doe. Gelukkig ben ik goed geholpen door Daniël van de klantenservice, al mijn vragen werden binnen een uur beantwoord.

Binnen 2 dagen had ik de accu in huis, op de kwaliteit heb ik niks aan te merken. De specificaties komen ook overheen met hetgeen dat op de site van Tileda staat.

Al met al, een positieve ervaring met Tileda!

4 december 2023

Dank!