Bedrijfsgegevens

3. Alternatieve financiële diensten
  4. Bureau voor juridische zaken
  5. Management-adviseur

Geschreven door het bedrijf

Tillväxtstöd hjälper svenska företag att hitta och söka statliga stöd och EU-bidrag som passar deras verksamhet, investeringar och utvecklingsplaner. Många företag går varje år miste om finansiering eftersom regelverken är omfattande, informationen är utspridd och ansökningsprocesserna kräver både tid och specialistkunskap. Vårt mål är att göra vägen från möjlighet till beviljat stöd enklare, tydligare och mer tillgänglig. Vi börjar med att analysera företagets förutsättningar och matcha verksamheten mot aktuella stödprogram. Om det finns relevanta möjligheter hjälper våra handläggare, ekonomer, skattejurister och samordnare till genom hela processen – från bedömning och underlag till formulering, ansökan och uppföljning. Kunden får en tydlig kontaktväg och slipper själv bevaka komplicerade krav, handlingar och tidsfrister. Vi arbetar bland annat med olika statliga tillväxtstöd samt olika svenska och europeiska bidrag. Varje ärende bedöms utifrån företagets faktiska situation, och all information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande dataskyddsregler. Den inledande analysen är kostnadsfri och utan förbindelse. Om företaget inte kvalificerar sig får kunden tydlig återkoppling. Tillväxtstöd tar endast betalt när ett stöd faktiskt beviljas, vilket innebär att företaget inte betalar någon avgift om ansökan inte leder till finansiering. Tillväxtstöd Sverige AB finns för företagare som vill investera, utvecklas och växa men som vill ha professionell hjälp att navigera bland tillgängliga alternativa finansieringsmöjligheter. Vi kombinerar specialistkompetens med personlig service och ett strukturerat arbetssätt för att göra ansökningsprocessen så smidig som möjligt.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,0

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oerhört smidig process från start till mål!

Oerhört smidigt, vi har fullt upp i vår löpande verksamhet och att ta reda på vilka stöd som finns, hur man ansöker och faktiskt sköta ansökan hinner vi liksom inte med i löpande verksamhet.
Vi la mindre än 15 minuter i samtal med Tillväxtstöd och fick ut ett 6-siffrigt belopp i stöd.
Bra dialog genom hela processen och tydlig information, vi fick inga kostnader förrän stödet var godkänt och utbetalt till oss.

23 september 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag tycker egentligen att det här talar…

Jag tycker egentligen att det här talar ganska bra för sig självt. Först påstår ni att jag aldrig varit verksam hos Tillväxtstöd, samtidigt som det finns ett undertecknat konsultavtal mellan oss och ni själva nu hänvisar till både mitt uppdrag och min ersättning.

Det jag framför allt reagerar på är avtalet. Enligt min uppfattning var det tydligt utformat på ett sätt som missgynnade säljaren. Jag utförde arbete inom uppdraget men stod ändå utan ersättning när det avslutades. Det är ett upplägg jag tycker att andra som funderar på att ta uppdrag för företaget bör känna till.

Det är också därför jag delar min erfarenhet här. Jag vill att andra säljare ska kunna läsa om vad jag varit med om innan de själva väljer att ingå ett liknande avtal med Tillväxtstöd. Dokumentationen finns, ni får självklart ge er version och jag står fast vid min. Där sätter jag punkt.

30 september 2026

Hej Calle,
Vi hör att du är besviken på utfallet av konsultuppdraget och att du upplever ersättningsvillkoren som obalanserade. Det är tråkigt att samarbetet lämnade dig med den erfarenheten.

Vi utgår från det avtal som ingicks mellan oss, samtidigt som vi tar till oss din synpunkt om vikten av tydliga villkor och förväntningar inför ett uppdrag.

Vi respekterar att du vill sätta punkt här. Om du framöver vill diskutera frågan vidare är du välkommen att kontakta oss direkt.

Tillväxtstöd

Riktig skojarbolag

Riktig skojarbolag, skickar in ansökan och sen får man massa kostnader från skatteverket och Tillväxtstöd slutar att svara.

14 september 2026

Antwoord van Tillväxtstöd

Vi beklagar att du är missnöjd och tar det du beskriver på allvar. Vi vill reda ut både uppgifterna om kostnader från Skatteverket och att du inte har fått svar från oss.

Vi har därför skickat en begäran om kompletterande information via Trustpilot för att kunna identifiera ditt ärende och gå igenom vad som har hänt och om detta är något vi borde undersöka djupare.

Svara gärna på den, så att vi kan undersöka saken och återkomma med ett konkret svar.

Av hänsyn till din integritet tar vi den fortsatta dialogen om ditt ärende direkt med dig.

Tillväxtstöd Sverige AB

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så enkelt smidig lyfte inte ett finger…

Så enkelt smidig lyfte inte ett finger själv
Rekommenderas varmt

22 september 2026

Antwoord van Tillväxtstöd

Tack för ditt fina omdöme, Tord! Vad roligt att du upplevde det som så enkelt och smidigt. Vi hjälper gärna till att avlasta, så att du kan lägga tiden på din verksamhet. Stort tack för rekommendationen!

Smidigt

Smidigt, enkelt och trevligt folk. Sen fick man pengar av det också, inte illa

15 september 2026

Antwoord van Tillväxtstöd

Stort tack! Härligt att ni uppskattade både hjälpen och bemötandet från oss. Att det dessutom gav ett ekonomiskt tillskott till verksamheten gör det extra roligt. Tack för förtroendet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och enkel hantering liten…

Snabb och enkel hantering liten tidsåtgång

18 september 2026

Antwoord van Tillväxtstöd

Tack, Per-Anders! Vad roligt att hanteringen gick snabbt och enkelt och krävde så lite av din tid. Precis så vill vi att det ska kännas att ta hjälp av oss!

Supersmidigt

Supersmidigt! Fick pengar som jag inte visste att jag hade rätt till. Rekommenderar!

17 juni 2026

Antwoord van Tillväxtstöd

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Simon! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig att få del av stöd du hade rätt till. Tack för rekommendationen!

Proffsigt och seriöst

Vi hade inte rätt till stöd i dagsläget - men nu vet vi. Givet att Tillväxtstöd bara tar en avgift om stöd beviljas, kostade det oss inget och jag slapp lägga massvis med tid på att undersöka våra möjligheter. Rekommenderas varmt.

1 juli 2026

Antwoord van Tillväxtstöd

Tack för de fina orden, Douglas! Vi är glada att vi kunde ge er tydlighet kring era möjligheter utan att ni behövde lägga onödig tid på att själva undersöka allt. Tack för

Bra bemötande och smidigt

Bra bemötande och smidigt. Rekommenderas!!

28 juli 2026

Antwoord van Tillväxtstöd

Stort tack för ditt fina omdöme, Pelle! Vad roligt att du uppskattade både bemötandet och att processen gick smidigt. Tack för rekommendationen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick ett bra bemötande och kände mig…

Fick ett bra bemötande och kände mig trygg i allt hela vägen från start till mål. Och var ju inte fel att dom kunde hjälpa mig att få tillbaka pengar :-)

28 juli 2026

Antwoord van Tillväxtstöd

Tack för din fina recension, Jonny! Det betyder mycket att du kände dig trygg och väl bemött genom hela processen. Extra roligt att vi också kunde hjälpa dig att få tillbaka pengar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick hjälp att leta fram olika stöd…

Jag fick hjälp att leta fram olika stöd som mitt företag kunde söka, det ansöktes och jag fick flera stöd utbetalda till företagets skattekonto.
Jag betalar en helt ok procent för jobbet dom gjorde åt mig och jag fick pengar jag annars aldrig skulle vetat om.
Ann-Christin Strömberg
Gripsholmsparkens blommor i Nyköping.

27 juli 2026

Antwoord van Tillväxtstöd

Stort tack för ditt utförliga och fina omdöme, Ann-Christin! Vi är väldigt glada att vi kunde hjälpa Gripsholmsparkens blommor att identifiera relevanta stöd och få ansökningarna hela vägen till utbetalning. Tack för ditt förtroende!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har arbetat här och dem betalar inte…

Har arbetat här och dem betalar inte ut löner. Jättebra idé att lura in medmänniskor på en gratis bidragskoll där man i finprint har rätten att fakturera vilken summa som än genomförs. Rövare

6 juli 2026

Antwoord van Tillväxtstöd

Vi känner inte igen den beskrivning som lämnas i denna recension.

Tillväxtstöd har som utgångspunkt att samtliga löner ska betalas ut enligt överenskomna villkor. Påståendet att vi inte betalar ut löner är därför felaktigt.

Vad gäller vår tjänst är det också tydligt att kunden får information om våra villkor innan ett uppdrag ingås. Vår ersättning utgår endast i de fall där kunden faktiskt erhåller stöd, och villkoren framgår av avtalet.

Vi välkomnar självklart saklig kritik, men anser att det är viktigt att uppgifter om vår verksamhet och våra medarbetare är korrekta. Den som har konkreta frågor eller anser sig ha ett pågående ärende med Tillväxtstöd är välkommen att kontakta oss direkt, så hanterar vi det på ett seriöst sätt.

Dit is Trustpilot