We hebben 2 Breitling navitimers gekocht die we fysiek gaan afhalen zijn in Antwerpen. Eerst was ik wat skeptisch omdat er moest betaald worden op voorhand en het wel om redelijk wat geld gaat. Als... Toon meer

we hebben een prachtig horloge besteld bij Timepiecebank en we voerden de afhandeling via email met David. Dat ging perfect door weersomstandigheden werd de ophaaldag veranderd naar later. Op de dag... Toon meer
Erg spannend om een luxe en duur horloge te kopen vanaf een plaatje. Gelukkig heeft Timepiecebank Sofie. Ze heeft me meegenomen in de keuze en aankoop van mijn nieuwe klok waarbij ik vertrouwde... Toon meer
Wat een service! Sofie heeft zowat mijn Kerst gered! Ik had last minute de keuze gemaakt om mijn echtgenote een mooi horloge cadeau te doen. 24u gingen er tussen het eerste contact en uiteindel... Toon meer
Timepiece Bank is all about know how, quality and service. We are a reliable contact to purchase high end luxury watches at discount rates.
Rijfstraat 3, 2018, Antwerp, België
- +32 (0)4 78 74 74 74
- info@timepiecebank.com
- timepiecebank.com
Vraagt klanten om een review
Aankoop Breitling
2e aankoop gedaan bij dit bedrijf.
Super snel geleverd weer en het contact is ook uitstekend!
Een Omega Speedmaster Co Axial 9300…
Een Omega Speedmaster Co Axial 9300 hier gekocht. Ik moet zeggen dat ik eerst wel een klein beetje huiverig was omdat het toch een groot bedrag is wat je gaat overmaken aan een "webshop". Aan de andere kant was het contact via mail erg snel, accuraat en netjes. Daarnaast waren ook de reviews op de pagina en op het gehele internet overal goed. Ik ben via Chrono24 binnen gekomen en heb het horloge zelf op kantoor opgehaald in Antwerpen nadat er een aanbetaling was gedaan. Ze geven duidelijk aan wat je kan verwachten. Gewoon een goed horloge, volgens afspraak tegen een zeer scherpe prijs. Ik ben zelf geholpen door Robin, erg goed en snel contact per mail. Hij heeft me bij het afhalen het horloge ook nog even uitgelegd. Kortom, voor de mensen die weten welk horloge ze willen en niet teveel waarde hechten aan de gehele sfeer rond een horloge kopen, zeker een aanrader! Zeker omdat de prijzen gewoon een stuk lager liggen dan bij een juwelier, waar dan natuurlijk de service weer een belangrijke rol speelt. Die keuze is natuurlijk aan de klant zelf. Ik ben in ieder geval heel erg blij met de aankoop en de gang van zaken. Groeten en wellicht tot een volgende keer! Nick.
mijn eerste aankoop van een horloge…
mijn eerste aankoop van een horloge over het internet. Ongezien....spannend.
‘S avonds maar eens een mail gestuurd voor info. Hé, wat vreemd, ik krijg direct een inhoudelijk en juist antwoord. Positief.
Uiteindelijk gekocht en ik werd prima op de hoogte gehouden. Maar ik wilde het niet laten versturen, ik wilde het ophalen. Weer geen enkel probleem. Er werd keurig een afspraak gemaakt en de ontvangst was hartelijk. Het horloge werd zelfs gedemonstreerd. Voor mij dus een Webwinkel, met de service van een fysieke winkel!
Het was een leuke ervaring
Het was een leuke ervaring. Het horloge was identiek aan de beschrijving en alle gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Snelle response. Blij met de koop!
perfect !
Duidelijke aanbieding, perfecte service en alles netjes zoals afgeproken.
ook de discretie waarmee alles verloopt, vind ik zeer belangrijk voor de aankoop van toch een aanzienlijk bedrag.
top !
No nonsense, sharp prices
Duidelijke communicaties via diverse e-mails.
Vriendelijke ontvangst op hun kantoor en uitgebreide analyse van het papierwerk en het uurwerk.
En natuurlijk misschien wel een van de belangrijkste zaken, een ongelooflijk scherpe prijs !!
Fantastisch
Fantastisch! Zeer blij met mijn eerste luxe horloge, ik heb de microben te pakken! :-)
Professioneel
Zeer professioneel en snelle respons op emailverkeer. Horloge was goed verpakt en snel geleverd kortom een vakkundig bedrijf.
super afhandeling
super afhandeling, zeer goede afspraken, snellere levering dan verwacht. enig minpuntje (waarvoor het sterretje minder) is dat de band niet op maat kon gezet worden.
dat zou een pluspunt zijn bij toekomstige verkopen.
Goede service snel geregeld
Goede service snel geregeld . Goede prijs
Al 2 keer uurwerk gekocht bij hen.
Al 2 keer uurwerk gekocht bij hen.
Correcte service, goede contacten en beloftes worden nagekomen.
Correcte en zeer vriendelijke mensen
Correcte en zeer vriendelijke mensen. Ze hebben zelfs lekkere koffie.
Perfect!betrouwbaar.
Perfect!
Betrouwbaar,goede communicatie,professioneel en vriendelijk.
Raad ik een ieder aan.
Complimenten.
Vriendelijke service
Vriendelijke service, uitstekende uitleg, goede ontvangst van de klant!
Alles verloopt vlot en volgends de regels van de kunst!
breitling superocean heritage II
goeie prijs, vlotte communicatie, opvolging en afhandeling. horloge zelf gaan afhalen in antwerpen en vriendelijke ontvangst.
indien ze ook nog een service hadden om de horlogeband ter plaatse aan te passen had ik 5 sterren gegeven, maar ik wist op ogenblik van de aankoop dat dit niet voorhanden was.
voor een volgende aankoop zal ik niet aarzelen om opnieuw bij timepiecebank aan te kloppen
thanks!
Tevreden
Vlotte, snelle service;
Om polsband in te korten moet je bij elders terecht.