Det er så dejligt med friske urter i de fine spirebakker, og så pynter de så fint på bordet. Man får altid en god service, personlig og professionel samtidigt.
Bedrijf heeft geantwoord
Altid super lækre pakker man modtager fra Tiny Gardens. En lille forkælelsespakke smukt pakket ind og tilmed sund - Whats not to like. Jeg har handlet hos Tiny Gardens i en del år nu og selv de første... Toon meer
For mig der er indendørs verdensmester i at slå alt grønt liv ihjel, så er dette forbavsende let, og så velbeskrevet, at jeg trygt har fremdyrket de lækreste microgrønt. Og stolt har fortalt vidt og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Et super hyggeligt sted at shoppe - meget velfungerende og flot webshop. Man kan vælge at få sine varer sendt eller selv afhente. Jeg bor tæt på så afhentede dem efter få timer. Lækre produkter og så... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Webshop med mikrogrønt, økologiske frø og smarte spirebakker i dansk design
Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Man får altid en god service, personlig og professionel samtidigt.

Antwoord van Tiny Gardens
Hvis I ønsker at drive forretning, skulle I nok sørge for at jeres medarbejdere ikke står på messer og taler dårligt om mulige kunder.

Antwoord van Tiny Gardens
Hurtig betjening fra en super god virksomhed med fine produkter..

Antwoord van Tiny Gardens
Altid hurtig og super service hvis jeg ringer til Helle og hurtig afsendelse af ordre. Jeg kan slet ikke undvære altid at ha' grønt til min mad især frokost, så jeg har altid seks krydderurter i gang.
Bedste hilsener
Mai-Britt

Antwoord van Tiny Gardens
Kompetent og overskudsagtig service med det ekstra som gør at man ved det er hjerte med business ❤️

Antwoord van Tiny Gardens
Hurtig levering lige før jul og fin besked - samt ekstra måtter. Mange tak

Antwoord van Tiny Gardens
Super koncept! Hurtig og nem levering!
Det kunne være fantastisk, hvis man kunne supplere med de frø, man får som favoritter, i stedet for et bundt, der er bestemt på forhånd.

Antwoord van Tiny Gardens
Super hurtig ekspedition og lækkert produkt.
Og så var der endda en håndskrevet, personlig julehilsen med. Virkelig sødt og betænksomt! 🎄😍
Lees meer over geverifieerde reviews.