TipTop Gulve Reviews

4,6

Vi har brugt Dragan til at slibe 200 m2 meter gulv. I flere etaper. Nogle har være virkelig gamle og slidte og Dragan og hans folk knoklede for at få et godt resultat. Det har været en super god... Toon meer

TipTop Gulvservice har udført afslibning af gulve inkl. behandling med hvidpigmentering samt 3 x RoyalMat 2-komp. lak (usynlig). Det ser super fedt ud! Vores søn valgte at komme tidligere til verden... Toon meer

Vi har fået afhøvlet og slebet vores fyrretræs plankegulve i 2 værelser med efterbehandling i form af lud og hvidolie. Det ene gulv havde gammel fernis og det andet havde gamle slibespor fra tid... Toon meer

Resultatet af behandlingen af vores gulve (slibning+lud + olie) blev simpelthen så godt. Morten er dygtig – og ved hvad han taler om når han rådgiver en om mulighederne for gulvet – og derved sør... Toon meer

1. Vloerbewerkingsbedrijf
  2. Vloerafwerkingsbedrijf
  3. Houten vloerbewerking

Tip Top Gulve har eksisteret siden 2000 og har derfor mange års erfaring indenfor gulvbehandling, restaurering og vedligeholdelse af gulve. Når man som os har over 20 år på bagen, bygger man gennem årene et stort netværk af kunder over hele Sjælland. Så mange, at vi i det fleste tilfælde bliver kendt som den lokale gulvmand / gulvsliber. Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi kan dokumentere vores omdømme og kundetilfredshed. Vi samler målrettet på anmeldelser på Anmeld Håndværker´s hjemmeside og det er også her du ser de nyeste anmeldelser fra vores kunder. Besøg vores hjemmeside for mere info

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

TipTop Gulvservice/Morten Hoff udførte …

TipTop Gulvservice/Morten Hoff udførte et rigtigt flot stykke arbejde på mine ellers slidte trægulve og overholdt de aftalte tidsplaner. Morten Hoff gav god rådgivning og fremstår fagligt kompetent. Jeg giver de varmeste anbefalinger.

27 december 2017

Godt arbejde - igen!

Vi har lige brugt TipTop Gulvservice for anden gang og har igen været meget tilfredse med resultatet. Denne gang fik Morten nogle gamle, slidte gulve til at fremstå rigtig flotte igen. Vi har været glade for rådgivningen undervejs, og Morten holder det han lover.

10 december 2017

Vi havde fornøjelsen af at have TipTop …

Vi havde fornøjelsen af at have TipTop Gulvservice slibe vores trappe.
Samarbejde med TipTop var en fornøjelse, rådgivningen var i top og det endelige resultat var så FLOT.
Vi kan varmt anbefale at anvende Tip Top til dit næste projekt, det bliver du rigtig glad for.
Nina & Morten

16 oktober 2017

Super service

Der kan ikke sættes en finger på tilbagemelding på min henvendelse, aftalerne, tilbuddet, rengøringen efter afslibning.
Og selve arbejdet med gulvene er fantastisk.
Morten sleb og olierede 2 meget slidte gulve fra '62, hvor der var misfarvninger, næsten ingen lak tilbage og dybe ridser.
Resultatet er over al forventning. Gulvene er blevet SÅ flotte.
Det er virkelig 100 % i orden arbejde hele vejen igennem.

15 september 2017

Kan på varmeste anbefale TipTop …

Kan på varmeste anbefale TipTop Gulvservice. Rigtig god rådgivning, meget veludført arbejde, fin dialog hele vejen igennem og rimelige priser. Har allerede aftalt næste opgave med TipTop Gulvservice.

7 augustus 2017

Flot arbejde

Flot arbejde, venlig og hurtig besvarelse ved spørgsmål. Meget tilfreds med resultatet!

12 juli 2017