De gange jeg har bestilt ved tj-træpiller har det været sublim service. De er villige til at give gode råd og gode tilbud, selv når man ringer på de mest ukristlige tidspunkter. Leveringen er alt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det er nemt at bestille træpiller, OK hurtig levering, men ærgerligt, at Jeres oplysninger om træpillerne ikke passer. Den ukrainske træpiller er direkte elendig og overhovedet ikke pengene værd.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte en palle bøgebriketter, men modtager noget hvor der står RUF på, hvilket plejer at være gran/fyr. Desværre er alt ved briketterne af meget ringe kvalitet. Har aldrig før oplevet så meget svineri... Toon meer
Bestilte pini-kay-briketter mandag, fik sms-besked tirsdag om, at de ville blive leveret onsdag, og onsdag stod de i min carport (blev ringet op af vognmanden 30 min. før levering, og vi aftale, hvor... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
TJ-Træpiller importerer træpiller, briketter og pejsebrænde. Vi sælger vores varer til virksomheder og private. Vi har lager og butik i Kolding. Her har vore kunder mulighed for selv afhente, og desuden leverer vi i hele DK med vognmand. Vi brænder for at kunden skal få en god oplevelse, når de handler hos TJ-Træpiller. Hos TJ-Træpiller lægger vi vægt på god service. Lige fra vejledning / rådgivning ved valg at rette produkt til den enkelte kundes behov, samt bestilling af transport. Hos os er vores kunder sikre på, at vi ikke kræver betaling, før kunden har modtaget sine varer. Vi gør det yderste til at vores kunder skal føle sig trygge og få en god oplevelse ved at handle med os.
Contactgegevens
Industrivej 1c, 6630, Rødding, Denemarken
- kundeservice@tj-traepiller.dk
- tj-traepiller.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fantastisk levering trods udfordret af…
Fantastisk levering trods udfordret af indkørsel, sej chauffør.
God kvalitet og pris på barlinik 6 og 8 mm.
Anbefales herfra
Min første bestilling af et brændetårn
Fint produkt til en rimelig pris
Fint produkt til en rimelig pris, men lidt klodset levering, hvor der blev revet hul i nogle poser
De kommer den dag man har aftalt og…
De kommer den dag man har aftalt og stiller varende som aftalt.
Gode priser super kundeservice
godt produkt
I skriver lørdag
I skriver lørdag, pillerne kommer torsdag. Chauffør ringer ikke. De skulle placeres i bunden af carport, så bil kan komme ind, DET ER DE IKKE. Han har nok været her før 5 men tlf var ikke på lydløs. Træls
super service
SMS besked dagen før og opringning 15 min før aflevering.
Super god service.
Mange poser med huller i
Hurtig levering, flinke folk som ringer før de leverer så man ved hvornår de kommer .
Super godt

Venlig service
Det er anden gang jeg handler hos TJ og fik for nylig leveret en palle lyse briketter af god kvalitet. De smuldrer ikke og asker kun lidt. Venlig samtale under bestilling og ved levering havde chaufføren placeret pallen rigtig fint. Kan varmt anbefales at handle hos.

Pillene kom som aftalt
Pillene kom som aftalt, kunde service er virkelig venlig og virker som om man er den vigtigste kunde de har, dog hade det været mega nice hvis de hade taget de gamle paller med retur

Alt for uregelmæssige brændestykker
Alt for uregelmæssige brændestykker. Mange meget store og mange særdeles små. Det fungererer ikke godt i brændeovnen.

Antwoord van TJ Træpiller
Brændet ikke tilfredsstillende kløvet.
Brændet er ualmindelig tørt - lige til brændeovnen.
Mange af stykkerne er lige store nok til min brændeovn, men det er til at leve med.
Ualmindelig god service i efterfølgende telefon samtale

Antwoord van TJ Træpiller
Hurtig levering,og de var gode til at…
Hurtig levering,og de var gode til at give besked.

Antwoord van TJ Træpiller
Lees meer over geverifieerde reviews.