Jeg lejede en af deres lejligheder i Nyborg. Før indflytning var alt egentlig positivt: god dialog, klare aftaler og hurtige svar. Desværre ændrede det sig efter overtagelsen. Lejligheden havde en... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft den fineste oplevelse i kontakt med Søren der står for udlejning af bolig. Jeg havde forelsket mig i en charmerende lejlighed i det gamle Nyborg. Jeg måtte bare bo der, så jeg var insiste... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været lejer hos Tøjsbo i 4 år og skulle flytte ud af min 2 værelses, ind i en 1 værelses. Søren var meget behjælpelig og samarbejdsvillig i forbindelse med min flytning, det har virkelig vær... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vil ikke anbefale nogen at flytte til Åparken i Nyborg. Foreningen, der administrer lejlighederne, giver intet væk, selvom man selv bliver tvunget af flytte pga støjende naboer m.m. Man skal ik... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hvis du/I leder efter en god udlejer, så er det 100% IKKE Tøjsbo I vil, og slet ikke lejligheden på Søndergade 4,1 i Glamsbjerg. Der er 3 lejemål i bygningen og Tøjsbo har lejet ud et værksted til en mc club. Hvis I værner om jeres nattesøvn og helbred så har I i hvert fald været advaret nu imod det lejemål. I et år nu har vi klaget både gennem telefon og email og der sker intet, de er fuldkommen ligeglade.
Mvh. Sigurbjörg Tómasdóttir
Tøjsbo boligudlejning og Landbohuse ApS behøver ingen stjerner, de har så mange klager over skimmelsvamp og mangler som ikke bliver udbedret. Hold dig langt væk fra at leje noget hos dem. Kender flere den dag i dag som er blevet varig syge af den lejebolig de engang lejede hos dem. Brian Lauridsen ejer af firmaet tænker kun på penge og ikke dit helbred. Du vil også komme til at kæmpe for at få dit indskud tilbage.
Er lejer og genkender det der står i anmeldelserne, får se om jeg får det indskud tilbage som jeg har indbetalt, men det kan jeg tilføje senere. Meget lidt rengøring og vedligeholdelse, der er ikke nogen penge på vedligeholdelseskontoen, sådan.
Vi boede 7 mennesker i en lejlighed, det var værelserne der blev betalt husleje for, huset var så usundt som det kunne blive, svamp, mug, ingen renovering, afløb, toiletter og bad var faldefærdige... "Herren" krævede og krævede og udnyttede os, de svageste... Han udlejede til folk, der ikke havde mulighed for at retsforfølge ham... Min hest stjal han, men Idag ville han blive forbavset, Brian, jeg tilgiver dig ALDRIG...
Jeg betalte varme for 3 måneder forud og boede der kun 10 dage af perioden, Tøjsbo ønskede ikke at tilbagebetale beløbet for resten af perioden, selvom de var de sande betalere for perioden.
Ligeledes har jeg oplevet at de har lavet dobbeltopkrævning på husleje via betalingsservice, fordi de ikke har styr på deres regnskabssystem.
Jeg kan kun fraråde selskabet!
Jeg er pænt sagt skuffet over deres måde at syne lejligheder på! Jeg arbejder i Kbh og havde en lejlighed i Nyborg som jeg ikke kom til at bo i. Lejligheden har jeg haft i knap 5 måneder. Der er aldrig blevet lavet mad i køkkenet og der har heller ikke været møbler ud over en seng i soveværelset. Da jeg sagde lejemålet op, var min kone med til syn. Her noterede toejsbo-bolig.dk nogle ting uden at min kone blev gjort opmærksom over, at der pludselig var tale om mangler!
Jeg skal betale for at der skal genmales i 4 rum (inkl. køkken) selvom jeg kun har tilbragt 2-3 nætter i huset! Jeg siger det bare, sørg for at have dokumentation i hoved og hale. Hvis de kan snyde, så vil de snyde. Jeg har desværre mistet mine fotos fra da jeg flyttede ind i huset og udlejeren/fremviseren sagde til mig, at jeg blot skulle aflevere det i samme stand. Da jeg flyttede fra stedet var lejligheden i pænere stand. Gulvet og køkkenet blev gjort pænt rene sammen med alt det andet.
Personligt har jeg ikke haft problemer med deres personale på kontoret. De taler venligt.
Jeg vil stærkt advare andre mod at leje nogen former for bolig af selskabet Landbohuse eller Tøjsbo-bolig.dk.
Jeg har lejet en lejlighed af dem, som har gjort mig syg, de spekulerer i at folk flytter ind og kort tid efter kommer der svampe og fugt problemer, som de er ligeglade med, og når man så er fraflyttet sender de en kæmpe efterregning.
De er ligeglad med huslejenævns afgørelser og sender folk i retten for at få deres store efterregning betalt.
Når man først er flyttet ind er det umuligt at få kontakt med dem, de følger ikke op på fejl. Jeg har boet i deres lejemål på Svendborgvej 33 i Vester Skerninge og er i dag blevet syg af at have boet i deres lejlighed.
Jeg kan oplyse at de sidste 2 lejere de havde også havde svampe problemer og den lejer der bor i lejemålet i dag, også døjer med Svamp og vil gerne fraflytte lejemålet hvis hun kunne. Hvis du ønsker yderlige oplysninger er du velkommen til at kontakte mig og se de billeder jeg har af lejligheden og de svampe og fugt skader den har.
Mv. Sonja Rosing 31588021
Lees meer over geverifieerde reviews.